Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fęlicjanska

smierdzi mi z ust zgnilizną,jak temu zaradzic??

Polecane posty

Gość fęlicjanska

pomuszcie

Gość tacoszukafilmu
umyj je w końcu!

Wylecz zęby z próchnicy. Bez tego dalej będzie ten sam problem. Jeśli żeby są zdrowe, to zmień dietę, używaj nici dentystycznej i płynu do płukania ust.

Gość balerinkaa
ej mi też.. i to nie jest kwesta nie mycia zębów - dbam o nie, myję je parę razy dziennie, regularnie, mam zdrowe zęby.. ale od dłuższego czasu niekiedy RANO tak mi jedzie z ust, że.. kwasem jakby i do tego często miewam zgagę - czasami naprawdę ostrą, że aż mi cały przełyk piecze od tego :/ biorę wtedy renigast max i tyle.. wiem, że powinnam iść z tym do lekarza, ale ciągle przekładam wizytę.. kurde ale boję się, że to coś poważnego Miał ktoś coś podobnego? myślę, że to może być spowodowane tym, że jem niestety 'śmieci' sklepowe, gotowe produkty, i słodycze :o ale po 8/9 lekcjach w szkole jakoś mi się nie pali na zakupy i stanie przy garach, za dużo rzeczy do zrobienia..

Gość balerinkaa
wie ktoś coś może jednak na temat tej zgagi?

Gość niepowiemniepowiem124
Może to być zapach prosto z zoladka. W przelyku czlowiek ma cos w stylu klapk(jej, nie wiem, jak to nazwac, zweżenie może :P)i i jezeli sie ona nie domyka, to smierdzi z buzi. niestety nie wiem co robic w takim przypadku