Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakaśdziwna jestem

Niecodzienne, paranormalne zdarzenia

Polecane posty

Gość jakaśdziwna jestem

Mam pytanie. Czy mieliście kiedykolwiek jakieś dziwne zdarzenia w życiu? np sen, przeczucie, niby zbieg okoliczności... Mnie się to dziwnie często przytrafia. Jakieś 6 miesięcy temu miałam sen, że jest zima a ja z synem spaceruję w Kołobrzegu i byłam strasznie zdziwiona że w zimie była tam temperatura pozwalająca na to żeby się opalać. Było gorąco, ludzie leżeli na plażach. W pewnym momencie coś się stało, zaczęło robić się coraz ciemniej, ludzie zaczęli uciekać z plaż, pojawiło się chyba wojsko bo nie jestem pewna ale byli ubrani na czarno i biegli w szeregach z bronią. Pamiętam że uciekałam z synem pod jakąś górkę a oni nas gonili i w ostatniej chwili udało nam się ich zgubić w jakiejś uliczce (dobrze że przez sen zawału nie dostałam:D taka byłam zmachana) Później wylądowaliśmy w jakimś niby hotelu czy przytułku. Poczułam chęć na papierosa więc wyszłam na zewnątrz, tam była usypana taka wielka góra z cegieł. Stanęłam na niej i nagle wszystko zaczęło się walić, pomyślałam że już po mnie i się obudziłam. Takich snów miałam wiele ale nie chcę przynudzać. Ostatnio przypomniałam sobie zdarzenie z 10 kwietnia zeszłego roku. Ale to nie sen. Otóż jak wiadomo była to sobota więc miałam wolne. Nagle o godz. 7.00 zbudził mnie budzik z komórki, pomyślałam o co kurwa chodzi jak przecież nie mam ustawionego budzika na soboty! No ale nic i tak już nie mogłam zasnąć to sobie oglądałam powtórki serialu "Na wspólnej". To był odcinek jak jakiś tatuś jednej laski (przepraszam ale nie jestem w temacie tego serialu) wrócił nagle z lotniska i ją zaskoczył, zapytała go czemu wrócił więc powiedział że lot odwołany bo jest mgła. Zaczęły się reklamy więc przełączyłam na TVN 24 i już wiecie co usłyszałam. No i czy to nie dziwne?

Gość jakaśdziwna jestem
tylko nie myślcie że mam jakąś chorobę z rodzaju psyche:D A ten serial to przecież można sprawdzić jaki odcinek i o której wtedy nadawali

Gość jakaśdziwna jestem
nikt nie miał?

Gość o jak ja waas rozumiem
ja mam tak ,ze czesto mi sie sni ze kogos widze i potem faktycznie go widzę ... to męczące trochę.

Gość jakaśdziwna jestem
o jak ja waas rozumiem Ten sarkazm nie jest mi potrzebny ale skoro to lubisz...

ja tak miałam ze snilo mi sie z tydzien przed ta katastrofą spadający samolot widziałam go z okna mojej kuchni i dwoch braci jak sie biją a w ogóle wczesniej sniła mi sie rosja i włochy ze tam bylam taki dziwny sen ogólnie badzo zadko mi sie cos sni ale ten sen byl dla mnie dziwny nawet jeszcze przed katastrofa go w pracy opowiadałam

Gość jakaśdziwna jestem
spadające samoloty to akurat często mi się śniły ale już tak często że przestałam tym się przejmować. No ale jeśli nagle coś takiego Ci się przyśniło to chyba jednak coś w tym jest

Gość paruwka z dżemem
a ten kołobrzeg to z czym łączyć??

Gość jakaśdziwna jestem
paruwka z dżemem No w zasadzie to tak mi podchodzi, biorąc pod uwagę plażę, słońce i wojsko pod Egipt. Ale to są tylko moje takie kalkulacje

Gość jakaśdziwna jestem
jak się jutro obudzicie to opiszcie swoje sny:D Czasem są całkiem pojarane:D

Gość uciekinierkazarkansas
Miałam sen. Coś podobnego do czołgów ale to nie były czołgi tylko jakieś dziwne pojazdy. Wychodzili z nich ludzie i kazali wchodzić na pojazd (UFO) Później coś się stało. Wybuch i reszty nie pamiętam

Gość uciekinierkazarkansas
boję sie