Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfg

do mężczyzn: czy chcielibyście młodszą dziewczyne tak okolo 14 lat młodszą?

Polecane posty

Gość z wlasnego doswiadczenia
Pan.W no oczywiscie jak laska chce byc przedmioem w rekach podstarzalca ma problemy z dojrzaloscia emocjonalna i interesuja ja tylko uklady to nie ma problemu a co do marzen o sukni i limuzynie ehhh no przepraszam ale malzenstwo na pewno nie jest suknia i limuzyna prosze nie splycac

Gość jhfgkutg
pewnie gdyby to była miłosc by nie widziała problemu. jest miedzy nami pewna bliskoc ale to nie to co byc powinno by miec ze soba dzieci. lubimy się ze sobą spotykać, przytulac i tak jest dobrze, nam obojgu

jhfgkutg otoz to przerabialam ten temat kilka razy i wiem co sie z zcym je dlatego pisze takie zwiazki sa dla zabawy jak komus to pasuje to ok tylko niech dziewczyna nie mysli ze bedzie kims waznym dla takiego faceta to wszystko a podstarzaly niepowanzy facet zawsze poleci na mloda w dodatku zgrabna i inteligentna

Gość malutka blondyneczka19
Ja mam 19-naście lat i najbardziej odpowiadają mi faceci 27-35 lat :) i co w tym złego? 2 lata temu byłam z facetem który miał 31 lat a, niedawno zerwałam z chłopakiem który miał 24 lata i wynik jest taki że 24-latek w niczym nie dorównuje facetowi po 30-stce i nie chodzi mi o kase ani,sex ale o intelekt i poczucie odpowiedzialności i bezpieczeństwa... także teraz faceci przed 27 rokiem życia aut :p

Gość malutka blondyneczka19
zraziłam się po prostu :/

malutka blondyneczka19 rozbawilas mnie sorki ale facet w wieku ok 30 lat myslacy powaznie o kobiecie chce zaloazyc rodzine wziasc slub zamieszkac ty masz 19 lat i uwazasz ze jestes na to gotowa ?? nie sadze ty tez brniesz w zwiazki dla zabawy rowniesnik poczeka razem dojrzejecie do pewnych decyzji facet kolo 30stki nie bedzie czekal 5 lat az dorosniesz ale rozumiem cie ja tez mialam 19 lat bylam naiwna i niedswiadczona

Gość malutka blondyneczka 19
Ja też myśle poważnie o przyszłości i wcale nie jestem naiwną 19-nastoletnią blondyneczką co ma w głowie "fju bździu" teraz spotykam się z 29 letnim facetem narazie nie wiem co z tego wyjdzie bo w piątek jesteśmy umówieni dopiero na 3 randke....:P

Gość P.Tom
Ja mam 34 lata, a moja kobieta 20 i jest nam razem bardzo dobrze.. Jesteśmy ze sobą juz 3 lata i nadal czujemy do siebie to co na początku:) Kocham ją, jest moim oczkiem w głowie.. Planujemy wspólną przyszłość, a od 2 lat mieszkamy razem.. Bardzo się kochamy. Dla mnie wiek nie robi różnicy.. Każdy mi zazdrości mojej Myszki:)

Gość Która takiego zechce...
Każdy wie, że facet po 40-stce jest jak pogoda. Z tyłu wiatry, z przodu opad. :D Tylko blachary lecące na kasę takich chcą zamiast młodego sexy ciała.

Gość P.Tom
Wziąłem ją sobie żeby koledzy zobaczyli co mam. Oni mają stare baby, a ja młódkę i świetne auto. Nikt mi nie dorównuje. Widzę ich zazdrosne spojrzenia i się cieszę.

Gość Jaro...
Prawda z tą zazdrością. Też jak będę starszy to też sobie znajdę młodszą. :)

Gość Jaro...
Może być nawet układ, że będę jej płacił. Nikt inny nie musi wiedzieć.

Gość Jaro...
Dobrze by było jakby jakaś za darmo chciała, ale jak nie to nie będę płakał. Już widzę te zazdrosne spojrzenia jak idę z jakąś młodziutką dziewczyną. :)

Gość erytopm
"jak się kogoś lubi albo kocha to zawsze znajdzie się temat do rozmowy",ale sie usmialam,widac ze jakas malolata zalozyla ten topik

Hey tom , jesli wam sie uklada to dobrze. Ja jestem z 12 lat starszym facetem od 3 lat mieszkamy ze soba , w czerwcu pobieremy sie. Bedac w wieku 19,22 lat nie zdecydowalabym sie na taki zwiazek jesli mam byc szczera.

Gość tragedia :/
po tym co przeczytałam chyba zrezygnuję z umawiania się z polakami. dziękuję bardzo, że facet myśli tylko o wykorzystywaniu i układach bez zobowiązań. ja chcę mieć męża i dzieci. w takim razie poszukam chyba u poważniejszych obcokrajowców. już arabowie chyba lepsi od polaków bo chociaż biorą ślub z dziewczyną.

Gość tatatatk tak tak
co z wami ludzie... 24 lata dziewczyny wszystkie zamęze i dzieciate? tylko ja sama... jaeszcze nie wiem jak długo... to na kogo mogę liczyć, na starucha który bedzie ze mną zdradzać swoja brzydką żone która za niego wyszła w wieku 20 lat? ja chce normalego faceta w moim wieku

Gość tatatatk tak tak
ten pan powyżej, chyba siebie przeceniasz :D nie każda dziewczyna będzie chciała sypiać z jakimś próchnem z piwnym brzuchem i któremu nie staje, tylko dlatego że mogłaby czasem przejechać się jego błyszczącym samochodem. Oczywiście tak jak mówisz, chętne znajdziesz, ale będą to niunie z dolnej półki które nie będą miały do zaoferowania nic poza tapetą osypującą się z ich twarzy na twojego penisa

Gość tragedia :/
Na prawdziwą księżniczkę z klasą nie masz szansy bo takie się szanują i same wybierają. Taka prawda. A jak ci się podobają galerianki lub laski na noc to twoja sprawa ale nikogo nie obrażaj od idiotek bo idiotką nie jestem!

Gość P.Tom
Jakiś kretyn podszył się pod mój nick i napisał co wiedział. Ja tak nie myślę. Gratuluję Ci i abyście byli szczęśliwi.. My też zamierzamy się pobrać i zrobić jakiegoś maluszka:)

Gość jasne...
teraz się będziesz wypierał, bo zobaczyłeś, że jakaś ci się zapytała...

Gość P.Tom
Na starość zawsze będzie sprawniejsza, więc nie boję się, że nie będzie mi miał kto podetrzeć tyłka w potrzebie.

kretynie pisz za siebie!!! W rzyciu takich debilizmów bym nie napisał jak Ty. I się nie podszywaj

Gość O Boże!!!
"W rzyciu" Taki stary, a taki głupi. Moi rówieśnicy i młodsi nie robią takich byków. :/