Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfg

do mężczyzn: czy chcielibyście młodszą dziewczyne tak okolo 14 lat młodszą?

Polecane posty

Gość asdfg

jak w temacie.

Gość jak będe mieć 40
lat to wtedy będę chciał. teraz mam 20 i wole nawet starsze od siebie.

Gość zchron
tak się zastanawiam, na jakie tematy mógłby pogawędzić facet w wieku 29 lat z pietnastolatką ?

Gość asdfg
jak się kogoś lubi albo kocha to zawsze znajdzie się temat do rozmowy. :)

Gość Pan.W
Jesli prócz urody jest inteligentna i ma podobne zainteresowania. To nie widze przeciwskazań.

Gość Pan.W
A co masz na oku jakąs młodszą? Może zdradzisz rąbek tajemnicy i motyw założenia tego tematu.

Gość asdfg
A czym się kieruję męzczyzna wybierając młodszą i to o ponad 10 lat dziewczyne?

Gość jcjdjddj
w moim przypadku miala by 10 wiec tez odpada :D

Gość jcjdjddj
faceci wola mlodsze bo sa mlode, ja mam 24 i dla mnie dziewczyny w moim wieku sa za stare juz, moj obszar dzialania to 18-22 :P

Gość z wlasnego doswiadczenia
powiem ci tak jak facet wybiera duzo mlodsza to przykro mi ale nie do powaznego zwiakzu mlodsza rowna sie niedoswiadczona naiwniejsza mozna sie zabawic wykorzystac na powaznie szuka sie mniejw iecej rowiesniczki tez bylam mloda i glupia i za kazdm razem wydawalo mi sie ze bog wie co ale w koncu doroslam do pewnych rzeczy

Gość asdfg
za stare juz???? wow :D

Gość mająca pasje
Czyli dziewczyny w wieku 24 lat są stare. No to teraz się dowiedziałam prawdy o sobie :P Tylko szkoda, że w sklepie wołają dowód osobisty jak kupuje akohol :P

Gość germanottato stare pudło
tak naprawde ma 48 :D

Gość Wredman
No pewnie - o ile jest poważna i fajna. Moja żonka ma 12 lat mniej niż ja i jest suuuper.

Gość Pan.W
Zależy w jakiej sytaucji jest ten meżczyzna i wybór może ten mieć kilka czynników. po 1, wiadomo - młoda, jędrna, naiwna, uwierzy w słodkie, czułe komplementy. po 2. - nie narzeka, nie zrzedzi, deceni każdą sekundę z Tobą- nie to co żona która ciągle mowi jaki to mąż nieudacznik. po 3 . Ona może byc naprawde wartosciowa, swieze spojrzenie na swiat, glowa pelna marzen, ambicja, milion drog przed nią, mozliwosci. Przebywanie z nią odmladza.

Gość mająca pasje
A poza tym ja mam 24 a facet musiałby miec 38. Jak dla mnie za stary.

Gość noytrumbler
hmmm 12 to max .

Gość jhfgkutg
ja mam 41 lat i od ponad 2 lat spotykam sie z 20latka. zaczeło się wszystko od "pomyłkowego" smsa do mnie. nawet nie wiedziałem ze ja pociagam. sie spotykalismy, na początku tylko rozmawialismy - myslałem ze moze sie rozmysli. i z drugiej strony nie chcialem w to wchodzic - w koncu jest tyle lat młodsza. ale nie załujemy tego ani ona ani ja. bardzo to podniosło moją samoocenę. nie sądziłem ze cos takiego mi się w zyciu przydarzy w tym wieku, dotykac tak pieknego ciała. do tego jest ładna i inteligentna

Gość jcjdjddj
majaca pasje :) jak mlodo wygladasz to czemu nie. Ale wiekszosc znajomych kobiet w moim wieku juz staro wyglada, zreszta juz wiekszosc albo po slubie z dzieciakami albo pozareczane. Np. wszystkie moje licealne milosci juz dawno sa po slubie :P

Gość mająca pasje
No ja też mam męża i córcię hehe :)

nie sądziłem ze cos takiego mi się w zyciu przydarzy w tym wieku, dotykac tak pieknego ciała. do tego jest ładna i inteligentna "bardzo to podniosło moją samoocenę" !!!!!!!!!!!!!!!!!! no wlasnie w tym tkwi sedno bo tak naprawde podstarzaly chlop ktory szuka mlodej nie mysli powaznie nie interesuje go malzenstwo czy dzieci chce sie wyszalec dowartosciowac to wszystko jhfgkutg a ile ty lat jestes z ta dziewczyna ?? mieszkacie razem macie wpsolne plany zyciowe ??

jhfgkutg sorki nie doczytalam 2 lata sie spotykacie ale dalej podtrzymuje pozostale pytania czy macie wspolne plany zyciowe i czy z nia mieszkasz ale chyba nie bo napisales ze sie spotykacie

Gość Pan.W
Wezmy pod uwagę fakt, że nie każda dziewczyna marzy o bialej limuzynie, weselu i zaangazowaniu. Nie monza uogólniac. Najwidoczniej im taki uklad pasuje, duzo jest takich ludzi, takich par.

Gość jhfgkutg
nie, nie mieszkamy razem i raczej nie bedziemy. ona ma inne plany na zycie. w tej chwili ona rozpoczeła studia w innym miescie i pracuje wiec widujemy sie b. rzadko. jest ze mna raczej szczera - powiedziała ze kiedys bedziemy musieli to zakonczyc bo wie ze predzej czy pozniej ta sielanka sie skonczy - ona bedzie wciaz młoda a mnie bedzie interesował telewizor(stwierdziłą to patrząc na swojego ojca). poza tym nie chce zeby jej dzieci majac 15-16 lat wstydziły sie gdziekolwiek wyjsc ze swoim prawie 70letnim ojcem. niestety ma rację...