Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klamkaaaaaaaaaa

dziwne zachowanie me.

Polecane posty

Gość nautilus1977
otwarcie rozmawiacie o sexie?

Gość klamkaaaaaaaaaa
no tak ale on nie uznaje niektórych moich fantazji...a jak tobie układa się w łóżku z żoną?

"słyszałam , że osoba która się masturbuje ma potem problemy z seksem z mężczyzną" U kobiet właśnie odwrotnie. Seksuologowie twierdzą, że masturbujące się kobiety mają lepsze życie seksualne. Z mężczyznami mogą być problemy jak się nauczą do ręki, ale nie zawsze.

Gość nautilus1977
macie jeszcze jakieś inne większe problemy?u kobiet b.ważna jest psychika,wygadanie się,czułość e strony męża,poczucie potrzeby,miłości,często po ślubie przestajemy was zdobywać,walczyć o was,przed ślubem tak,pózniej nie gdyż uwarzamy że już was zdobyliśmy,mamy was więc nie trzeba was zdobywać,was adorować,a u kobiet to się liczy.

Gość nautilus1977
kobietaaaa ma rację,masturbujące się kobiety poznają swe ciało i sposób na orgazm lub orgazmy

Gość klamkaaaaaaaaaa
a jak u ciebie układa się w życiu seksualnym?

Gość nautilus1977
po niemałych i długotrwałych problemach z sexem teraz jest prawie idealnie,za10min.wracam do ciebie bo ciekawą jesteś kobietą

Gość nautilus1977
jestem,masturbacja nie jest żadnym zboczeniem,każdy to kiedyś robił.podziwiam cię że przyznajesz się do problemu i chcesz go naprawić.

Gość nautilus1977
jesteś klamkaaaaaa?nie śpisz?

Gość nautilus1977
jeśli nadal chcesz pisać to mnie kilka dni nie będzie ale obiecuję że jeśli tylko chcesz to wrócę do twego problemu .jutro wyjeżdżam na pięć dni,intrygują mnie twe wypowiedzi i obiecuję że do nich wrócę jeśli tylko zechcesz.pa