juli24 0 Napisano Styczeń 31, 2011 krwawienie przed okresem co moze byc przyczyną ??? pojawia sie ciemno brązowy śluz, potem krew a następnie znowu śluz brązowy... a do okresu jeszcze 10 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monika01011986 0 Napisano Styczeń 31, 2011 tez tak miałam i poszłam do lekarza. Okazało się że mam zapalenie przydatków czyli jajników i pęcherza. Jedynym objawem był częsty ból brzucha, spuchnięty brzuch no i ta wydzielina. Często miałam takie plamienia między miesiączkami. Teraz biore na to antybiotyki. Na razie nie wiem czy pomogły bo własnie okres dostałam;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juli24 0 Napisano Luty 1, 2011 silne bole brzucha mam tylko w 1 dzien miesiaczki, a tak to nie mam.... wiec bede musiala sie wybrac do lekarza.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Luty 1, 2011 moze byc to spowodowane zbyt niskim poziomem progesteronu. A wspolzylas moze dzien przed lub w dniu ktorym pojawily sie plamienia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Luty 1, 2011 Pytam bo czasem jak jest nadzerka to wtedy zdazaja sie plamienia po stosunku. Lekarzem nie jestem ale wg. mnie tak jak pisalam w pierwszym poscie prawdopodobnie przyczyna plamien w drugiej fazie cyklu jest zbyt niski poziom progesteronu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agagajajajajmamamamtjtj Napisano Luty 1, 2011 Mialam tak kilka cykli, z miesiaca na miesiac gorzej- niedobor progesteronu i podwyzona prolaktyna-dwa miesiace luteiny i bromergonu i jak reka odjal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
e-mile 0 Napisano Luty 1, 2011 ja tak mam od kilku miesięcy okazało się, że mam mięśniaka, który przez długi czas przez umiejscowienie nie był widoczny dopiero bardzo dobry sprzęt i doświadczenie lekarza sprawiły, że zobaczył tego mięsniaka jest mały, ale krwawi cholernie i powoduje plamienia, krwawienia, bóle brzucha zawsze po owulacji za 3 tyg mam wizytę u lekarza, który będzie go wycinał i ustalimy termin operacji polecam iść do lekarza i nie czekać na nic ja teraz leżę plackiem, nic nie robię, bo ten cholerny mięśniak powoduje krwawienia i bóle brzucha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hermisia 0 Napisano Luty 1, 2011 ja tak miałam- niedobór progesteronu. Po luteinie przeszło. Ale wcześniej o tym nie wiedziałam i pierwszą ciążę poroniłam na samym początku:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juli24 0 Napisano Luty 1, 2011 do lekarza pojde dopiero w maju jak przyjadę do polski bo narazie jestem za granicą... boje sie iść trochę bo to bedzie moja pierwsza wizyta.. masakra:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hermisia 0 Napisano Luty 1, 2011 to idź do lekarza-kobiety i powiedz, że to twoja pierwsza wizyta, nie lekceważ tego objawu-kiedyś pewnie będziesz planować ciążę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agagajajajajmamamamtjtj Napisano Luty 1, 2011 Ja Ci radzę - broń Boże nie idź do kobiety. Też tak zrobiłam za pierwszym razem i dopiero po dwóch latach zmieniłam na mężczyznę- ginekologa - niebo a ziemia! Mniejszy stres odczuwam przed wizytą (właściwie żadnego), badanie nie boli (wcześniej myslałam że musi boleć :o ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość juliy24 Napisano Luty 1, 2011 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach