Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała muszka owocówka

DLACZEGO MATKI ODRAZU SKREŚLAJĄ MŁODĄ NIANIE???

Polecane posty

nie rozumiem tego czy ich zdaniem tylko starsza kobieta potrafi zająć się dzieckiem :/

Jestem normalną miłą młodą dziewczyną.Nie chodze z wywalonymi cyckami ani,gołym tyłkiem.Potrafie zająć się dzieckiem jestem cierpliwa punktualna więc o co chodzi????

Starsze kobiety mają więcej doświadczenia w opiekowaniu się dziećmi. Zrozumiałe jest więc, że wybiorą tą starszą, niż młodszą nianię.

To wcale nie reguła bo moja ciocia pracowała na osiedlu gdzie było sporo niań większość kobiety po 40-stce a, nawet starsze i spotykały się wszystkie na jednym placu zabaw i co te z pozoru "miłe" "ciocie" co one nie wyprawiały z tymi biednymi dzieciaczkami to głowa mała szarpały, wyzywały od gnoji i smarkaczy a,jak dzieciak się nie posłuchał to i klapa nie jedna dała że aż się dzieciaczyna zgieła w pół moja ciocia zwracała im uwage ale, one nic sobie z tego nie robiły.....albo,sadzały ponad roczne dziecko w wózku które powinno się już uczyć chodzić bo im się tyłka nie chciało ruszyć i ten dzieciak zamiast się rozwijać to stał w miejscu i tylko patrzył jak inne dzieciaki biegają i się bawią ! też mi "ciocie" od 7 boleści :/:O