Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eksżonka

wrócić do męża dla dzieci?

Polecane posty

Gość eksżonka

Mój mąż chce do mnie wrócić. rozstaliśmy się, ale nie mamy jeszcze rozwodu. Kawał drania z niego. To znaczy nie bił mnie, nie molestował psychicznie. po prostu zdradził, podobno tylko 1 raz.no i nie chce mu się pracować...Niby żałuje, niby kocha... mi już niespecjalnie zależy... nie mieszkamy razem prawie rok. Ale mamy dzieci. Może powinnam wrócić ze względu na nie? pytają o tate każdego dnia to boli... Zaczynam się czuć winna że nie mają go na codzień a przecież by mogły...

Gość andrrrr
a co takiego złego że zdradził ? gdybyś miała z kim, też byś zdradziła

Gość eksżonka
no nic złego. bzyknął sobie pokątnie huura, ale zajebiście, też pójdę i będziemy kwita... a zaufanie. jak zdradził raz zrobi to znowu...

Gość nie wracaj do gnoja
dzieci wcale nie beda zadowolone widzac niekochajacych sie rodzicow...

Gość andrrrr
no bzyknął sobie, co w tym złego ??

Gość eksżonka
napisałam że nic w tym złego. jutro tez ide sie podupac na boku. ale dzieci pytaja o niego tęsknią, aż żal patrzeć...juz nie wiem jak im to tłum aczyć

Gość andrrrr
poważnie ? :O

a po co chcesz do niego wracać? Jak byłam dzieckiem i rodzice się rozstali to też marzyłam, by zeszli się dla mnie - to normalne. Teraz wiem, że dzięki temu wiele mnie ominęło - ciągłe kłótnie rodziców, płacz, krzyki. Miałam spokojnie dzieciństwo, tyle że nie mieszkał ze mną mój ojciec. Nigdy nie jest łatwo, ale wiem na pewno, że dzieci będą Ci bardziej wdzięczne jak pomożesz im częściej się z nim widywać i mieć dobry kontakt zamiast "dla nich" być z nim. Przecież nie taki obraz małżeństwa chcesz im dać - ludzie, którzy mają się dość, ale są ze sobą przez nich.

Gość eksżonka
o tym też myślałam w końcu dzieci od rodziców uczą się szacunku do swojego, późniejszego partnera, a ja dla mojego męża nie mam juz szacunku, więc...sama nie wiem

Gość andrrrr
i z kim dziwko się będziesz dupczyć?

a co im powiedzieć? Wciąż to samo - że oboje je kochacie i zawsze będziecie ich rodzicami, a to że nie mieszkacie razem nie jest ich winą. Powiedz prawdę - że chcecie być szczęśliwi, a razem nie potraficie. To, że pytają nie znaczy, że oczekują nowej odpowiedzi. Dla nich to trudne i chcą wciąż wiedzieć, że to nie koniec świata, a jedynie zmiana