Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panikara ale czas nagli....

"50" męża - prezent

Polecane posty

Gość panikara ale czas nagli....

Kobitki, co podarowałybyście mężowi na 50? Fundusze - raczej ograniczone. Zainteresowania - wszechstronne - ale chciałabym żeby to było coś naprawdę oryginalnego (a nie koszula, książka czy kufel). A może panowie maja jakieś propozycje :-/. Dziękuję.

Gość tytdytytd
Panienka wyskakujaca z torta i striptis gratis :-D :-) Moj ojciec 2 lata temu tak kiedys zazartowal do mojej mamy ze chcialby wlasnie taki prezent na 50, to tydzien spał w kuchni, ale on naprawde zazartowal a mama sie obraziła haahaa

Gość Horiłka
nie wymyślaj,nie wydziwiaj,po prostu kup mu cos trwałego,coś co mu będzie długo służyć,coś czego tak szybko nie zapomni,cos co mu będzie ciebie przypominało,po prostu kup mu dużą flaszką czystej ,hahahaa

Gość roladinia
jest taka piosenka "na Abrachama dostanie nową pidżama"

Gość sprawa prosta jak....
.....drut- kup mu paczke wiagry i karnet na kilka wizyt w agencji towarzyskiej!!!

Gość panowie z kafeterii
ZRÓB MU LODA.

Gość ysmena
Wejdź na www.pogrosiku.eu tam może cos znajdziesz, ja tam sobie znalazłam aparat Canon i czekam na przesyłkę.

Gość hiuhiu
No jak pogrosiku.pl to z tego co piszą internauci to nie doczekasz sie przesyłki:P

Gość justyna aa
eeee tam z rzeczy pewnie wszystko macie ,trzeba pomyśleć,żeby 50 tkę dobrze zapamiętał;) może jakiś skromny wyjazd na jedną noc tylko ,wiesz sama jak dobrze wygląd sufitu w tym wieku zmieniać:P może zmiana fryzury jakiś frywolny ubiór;) jeśli gustujecie w takich zabawach oczywiście,ja w rodzinie przeżyłam dwie 50 tki,kuzynka męża na ryby zaprosiła???????? a w drugim przypadku ciotka wujkowi podarowała autko z podpisem Kubicy:D:D bo on fanem tego sportu jest:)