Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reload

rachunek za gaz?..

Polecane posty

Gość reload

jak to jest możliwe że przyszedł rachunek w rachunku tzn 2 rachunku w jednej kopercie za grudzień i styczeń a drugi za luty i marzec ok rozumiem że co 2 mieś chodzą ale żeby kurwa aż za 2 mieś do przodu?.. nie rozumiem tego skąd mogą wiedzieć ile moją matka skorzysta z gazu za 2 miesiące a pewno znów przyjdzie rachunek za 2 miesiące..

Gość reload
prosił bym o odpowiedź dowiedziałem się że mojej sąsiadce przyszło już za cały rok rachunków z gazowni :D więc jest grubo ;]

Gość za światło masz podobnie
to są przecież prognozy zużycia.... Jeśli okaże się, że zuzyto mniej lub więcej, to w następnych rachunkach będzie nadpłata albo niedopłata. Gdzieś ty się uchowała, że tego nie wiesz? A termin zapłaty za luty masz wydrukowany na dole:)

Gość @ Pendrive.
bo madrzy w gazowni wymyslili oszczednosci na inkasentach ze beda chodzi raz na rok sprawdzac tym co sa w strefie taryfowej w-1 zamiast jak było do tej pory chodzili co 2 miesiace czyli zuzywaja mało gazu ci co zuzywaja sredno w taryfie w-2 beda chodzic raz na cztery miesiace a chodzili comiesiac a ci co zuzywaja najwiecej sa w strefie taryfowej w-3 beda chodzili raz na dwa miesiace a chodzili co miesiac wiec teraz beda otrzymywali rachunki szacunkowe czyli usrednione zuzycie i robi sie cały bałagan przez jakiegos idiote bo ci co płacili np na miesiac 500 zł to teraz moga dostac zawyzowne lub obnizone rachunki, jak chce sie otrzymywac rachunki z faktycznym stanem zuzycia to trzeba jechac do gazowni i napisac oraz złozyc oswiadczenie ze nie zyczysz sobie otrzymywania szacunkowych rachunków