Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaa232323

co zrobić ???? praca, doradżcie

Polecane posty

pracuje w firmie na umowę zlecenie, zarabiam 1500 zł, umowa była na 3 miesiące i kończy się z dniem 28 marca, nie wiem na jakich zasadach mi ja przedłuża.... znalazłam ogłoszenie gdzie płaca za podobna prace 2 tys na rękę i bym mogła już sobie doświadczenie z tej pracy wpisać...choć tylko 3 miesięczne. CV trzeba wysyłać do 15 lutego? wysyłać czy nie? głupio mi po prostu rezygnować, poza tym tam penie jakoś w lutym bedzie rozmowa i bym musiała tu wolne brać.. z resztą ta firma moja jest nowa i się rozwija...choć nie wiadoma jak się rozwinie i jeszcze 1, tu mam uzgodniono ze w pt jak coś bym mogła iść na uczelnie i odrobić te godziny...a tam nie wiem...ehhh mam dylemat

Gość kozibonk...
to ze zlozys swoje CV nie znaczy ze od razu dostaniesz ta prace. .....

nie złożyłam jeszcze, i właśnie nie wiem czy składać? bo wolne bym tu Musiała brać i nie wiadomo czy się tam dogadam co do piątków:/ i czy praca jest dopiero od marca a nie np od końca lutego

co wysram to zjadam

pracuję na trasie E7 gdyby był ktoś zainteresowany

Gość przeciez wyslanie CV
do niczego cie jeszcze nie obliguje. po to sa rozmowy kwalifikacyjne zebys i ty i pracodawca mogli sie zdecydowac. rozmowa moze byc po poludniu wiec duzo wolnego nie potrzeba. jedna rzecz: skad masz pewnosc ze tu ci przedluza umowe? a moze nie i zostaniesz bez pracy? druga: piszesz ze masz umowe zlecenie na 3 miesiace, konczy sie koncem marca czyli zaczelas w styczniu, wiec masz ledwo miesieczne doswiadczenie.

Czy to prawda, że w Walentynki żadna kobieta nie może odmówić seksu obcemu facetowi, gdy on ją o to poprosi ?

up

10:21 i 10:23 PODSZYWY, spadać

NIE NO UMOWA SIĘ SKOŃCZY Z KOŃCEM LUTEGO, CZYLI 3 MIESIĘCZNE DOŚWIADCZENIE BĘDZIE

NIE MAM PEWNOSCI ZE MI PRZEDŁUŻY, ALE RACZEJ TAK, BO W SUMIE TO CO POIWNNAM ROBIĆ TO JESZCZE NIE ZACZĘŁAM, WIEC NA PRAWDE NIE WIADMO JKA TO BEDZIE SZŁO.... ALE KURDE TAMTE ZAROBKI SA KUSZĄCE

tylko jeszcze pytanie ,,,, jak ując tę prace w CV, że jeszcze pracuje? nie będzie to jakoś żle widziane, ze pracy a pracy szukam innej?

Gość dlaczegomniesietoprzytrafilooo
ale tak naprawdę to o co ci chodzi? Nie wiesz, czy przedłuzą ci w tej umowę, nie wiesz, czy cię zatrudnią w tej drugie, bo doświadczenie masz zerowe. Wyślij cv i spokojnie czekaj :O

Gość majjka27
i tak będzie źle widziane bo krótko pracujesz i akie doświadczenie dla pracodawcy to żadne, lepiej nie wpisuj w cv że pracujesz bo zaraz bedą pytania dlaczego pani chce zmienić pracę dopiero pani zaczęła? czego się pani nauczyła przez miesiac? ja bym wysłała cv zlecenie to zlecenie, możesz źle sie czuć i nie przyjść, pójść na rozmowę, poza tym niekoniecznie cię na nią zaproszą, a rozmowa nie musi gwarantować pracy

tamta budka z kebabem jest taka nowoczesna i więcej płacą niż u mnie, chyba każdy by chciał tam pracować, dzięki ide wysyłać cv, może poznam jakiegoś Araba tam

no ale z 2strony wole wpisać tą parce w doświadczeniu i uargumentować to ,z e po prostu szukam lepiej płatnej pracy, szczerość po prostu

w pierwszym poscie napisalas 28 marca. nawet jesli masz do 28go lutego to doswiadczenie liczy ci sie w momencie wyslania cv. wiem ze masz go malo i chcesz za wszelka cene wydluzyc ale napisanie czegos w stylu "jak skoncze ten miesiac to bede miala 3 miesiace doswiadczenia" wg mnie jest malo powazne. jesli chodzi o wpisanie piszesz "od 1.12.10" i tu stanowisko. Jesli ci sie zapytaja dlaczego szukasz nowej pracy po 3 miesiacach to mozesz powiedziec ze to byl 3 miesieczny kontrakt na zastepstwo czy pomoc w goracym okresie np zamkniecia roku ksiegowego i wiesz ze ci go nie przedluza.

jak powiesz ze szukasz pracy tylko ze wzgledu na zarobki to na bank jej nie dostaniesz.

dlaczego/ przecież niektórzy cenią takie podejście, przecież w końcu po to się pracuje ja myślę ze pracodawcy wiedza ze wciskanie kitu na liście motywacyjnym np na kelnerkę i motywowanie chęci do parcy rozwojem to ściema. pensja motywuje

przecie zwysłanie CV nie no tak nie bedę pisac:/ bo to mało poważe to ja wiem a myślsize nie będą się kontaktować z tą firmą w której pracuję?

a jakiego rodzaju teraz wykonujesz pracę? Moim zdaniem wszystcko co piszesz teraz wskazuje, że cudem dostałaś tę, któą masz.

dlaczego cudem??? to nowo otwarta firma. szef właśnie docenił moją owtartość

Gość dnojakstodola
a wcześniej gdzieś pracowałaś? Ile masz lat, ile doświadczenia w pracy w ogóle? No i jak pytał ktoś wyżej, jakabranża?

Gość eweqwe
ile tymasz lat? a dlaczego nie pogadasz w obecnej pracy czy ci przedłuza umowe i na jakich zasadach? jejku! a cv mozesz wysłac wszak po pierwsze nie wiadomo czy dostaniesz tamta prace a poza tym nie musisz jej przyjac nawet jak bedzie cos uzgodnione. wysłanie cv do niczego nie zobowiazuje. wyslij a miedzy czasie w obecnej pracy pogadaj o przedłuzeniu.

branża dystrybucji i kontakt z klientami zagranicznymi wcześniej nie pracowałam, tzn nie legalnie, jeździłam za granice wiec nie mogę tego wpisać...mam tylko praktyce sz koły. mam 24 lata, ale wykształcenie odpowiednie do tej pracy

Gość kozibonk...
dizewczyno, nie wiem nd czym ty w ogole myslisz? wyslij CV i tyle. mysle,ze jest wieksze prawdopodobiesntwo ,ze jej tej pracy NIE dostaniesz niz ,ze dostaniesz bo twoje dosw. jest znikome.....

no chciałabym może i tu zostać ,a le tez więcej zarabiać... ehh, pewnie powie ze umowa znów na 3 miesiące na pewno z reszta z tą sama pensją , mam nadziej ze mi powie o tym w lutym ale umowę spiszemy w marcu, wtedy bym mogła coś z tamtą jeszcze kombinować w lutym , zanim mi tu nie przedłuża...a tą sobie zostawić w razie co, bo w sumie szanse są znikome w tej nowej...pewnie dużo osób się zgłosi

myślę, że na nową nie masz większych szans, a w tej ci nie przedłużą, bo bełkoczesz jak potłuczona, żadnej logiki :O

dobra to złożę

Gość kozibonk...
ja juz zaczynam, myslec, ze to provo......