Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marylka 19!!!!!

Kocham byłego :(

Polecane posty

Gość Marylka 19!!!!!

Jestam walnięta, bo kocham byłego .! Ciągle o nim myślę... Jestem durną babą. Sama go rzuciłam, a teraz jęcze!

Gość kptor
zachcialo sie innego kutasa ? to teraz cierp :)

Gość Marylka 19!!!!!
Nie zachciało!!!!! ;( Co mam teraz robic?:(

Gość kocham bez wzajemnosci
jesli go kochasz i tesknisz a On równiez to poprostu poszukaj pretekstu do kontaktu i wrócicie do siebie.Tymbardziej ze Ty go rzuciłas wiec mozesz powiedziec ze zrobiłas błąd bo teraz wiesz jak bardzo go kochasz

Gość Marylka 19!!!!!
Czuję,że i On coś do mnie czuje.... Ale troche sie wstydze tego,że go zostawiłam a teraz się będe łasic:( ale dzięki za radę.... No nie mogę kur** bez Niego życ!!!!!

no to wstyd odłóz na bok i spróbuj.Ludzie sie schodza i rozchodza,jesli on tez do ciebie cos czuje to bedziecie razem,jesli nie to trudno. jesli nie spróbujesz to nie bedziesz wiedziała i bedziesz sie zadreczac a tak bedziesz wiedziec na czym stoisz.

Gość Marylka 19!!!!!
:( może i racja.... dzięki za wsparcie i rady :P

jezeli on by cie rzucił a ty bys na niego napierała,zasypywała go sms o powrocie itp. to to by było ponizajace ale skoro ty go rzuciłas to poprostu teraz dotarło do ciebie jak bardzo go kochałas czasami tak bywa ze jak cos stracimy to doceniamy co mielismy.

Gość hyyyyyyyy
ale tez madra jestes...po co go rzucilas jak teraz chcesz wracac?

Gość Marylka 19!!!!!
wczoraj był na gg cały wieczór i nie napisał :( ja pierwsza też nie pisałam... a zawsze pisał do MNIE. Już mnie pewnie nie chce... GŁUPIA jestem!!!!! :(

Gość hyyyyyyyy
no a po co ma pisac jak go rzucilas!! ile Ty masz lat dziewczyno? chcesz zeby sie plaszczyl jeszcze po tym jak z nim skonczylas?

Gość wdewew
spadaj dzieciaku nie wiesz czym ejst milosc.

Gość Marylka 19!!!!!
sram mordom

Gość Marylka 19!!!!!
Mam 19 lat. Wiem czym jest miłośc... On własnie jest honorowy chyba za bardzo:( ale wiem na pewno ,że on uważa ,że zawsze chciałam najlepiej dla niego a moja miłośc była największa na świecie i nigdy od nikogo takiej nie dostanie:) ON TO WIE.

Gość Marylka 19!!!!!
o 12:34 był podszyw :(

Gość wdewew
wiesz czym jest milosc? czym? co o nim wiesz? Ile z nim byłas? Jak się spotykałas? Czy chociaz raz byłas z nim na zakupach? Prowadziłaś codzienne Zycie? Dzieliłas się problemami? Rozwiązywałaś problemy jego i swoje? Czy on wie o Tobie wsyztsko i ty wiesz wszytsko o nim? Czy możesz polegac na nim w każdej sytuacji a on na tobie? Czy pożyczyłabyś mu 1000 zł? czy znasz jego rodziców i rodzeństwo? Wyjeżdżaliście razem? Planowaliście cos razem? Czy wiesz cokolwiek o nim wiecej? Nie wiesz czym jest milosc. To tylko zauroczenie u ciebie. Nie zylas z nim, mało o nim wiesz tylko powierzchowne rzeczy. Nie masz pojecia o miłości.

Gość Marylka 19!!!!!
Wiem czy jest miłośc!!!!! Znam Go a On zna mnie. Nie pożyczałam mu kasy bo nie mam - ale to nie znaczy ze nie rozumiem słowa MIŁOŚC. Byłam z nim ponad ROK. A to nie jest mało. Na nim polegac nie mogłam, ale On na mnie w kazdej sytuacji. Nie znasz powodu dla którego zakończyłam znajomosc, więc nie osądzaj mnie. Znam jego rodziców ... i jego rodzeństwo też!!!!!!

Gość Marylka 19!!!!!
Uraziliście Mnie i to baaardzo mocno. Każdy myśli,że mam siano w głowie bo mam 19 l.???? Mam większy bagaż doświadczeń niż Wy wszyscy:(:(:(