Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia2345

depilacja laserowa lublin

Polecane posty

Gość gość
Proponuję wybrać się do salonu Laser Delux jeżeli zastanawiacie się nad depilacją laserową. Mnie poleciła to miejsce koleżanka - depilacja laserowa bikini mnie zachwyciła. Po 5 zabiegach wykonywanych średnio co 2 miesiące, moja skóra jest idealnie gładka i wreszcie nie mam podrażnień po goleniu! https://www.laserdelux.pl/lublin/depilacja-laserowa

Gość gość
Polecam Laser DeLux na Wieniawskiej. Wspaniała obsługa, Panie mega dokładne przy wykonywaniu zabiegu i pierwsze efekty widać bardzo szybko. Jestem baaardzo zadowolona i będę wracać! Obserwuję je też na insta... @laserdeluxlublin często pojawiają się fajne promki :D

Gość gość
Poszłam do gabinetu Esthe.pl gdzie zrobili mi bezbolesną depilację laserem. Bardzo skuteczna metoda, polecam!

Hej tylko gabinet Idealmed w Lublinie! Zabiegi nie bolą a efekty znakomite! Jestem po 4 zabiegu i nie mogę się doczekać następnych partii ciała 🙂 To wciąga jak się zobaczy efekty. Polecam: https://idealmed.com.pl i pozdrawiam

Gość karolinkaka

Skutecznie depilują w instytucie Esthe przy wigilijnej, nowoczesna aparatura i przyjazna atmosfera. Trochę bolało, ale nie żałuję 🙂 

Może słyszałaś o portalu klinikiurody.com.pl ? znajdziesz tam gabinet w Twojej okolicy a na blogu opis różnych zabiegów. 

Witam.

Rozpoczęłam swoją przygodę z depilacją w nowym Salonie QUEEN SKIN na Diamentowej w Lublinie. To jest mój 3 zabieg. Jestem mega zadowolona. Po pierwsze. Laser którym miałam wykonywane zabiegi jest laserem medycznym. Nie wszyscy zwracają na to uwagę. Po drugie. Pani Agnieszka jest profesjonalistką w wykonywaniu depilacji.  Jej 9 letnie doświadczenie odczuwa się w tym,  że z zaangażowaniem podchodzi do pacjentów. Wyjaśniła mi bardzo dokładnie jaka jest różnica miedzy IPL a laserem diodowym. Po trzecie.  Mam jasne włosy, i większość " laserów " nie działa na taki kolor owłosienia.  Wcześniej korzystałam już z takich zabiegów, ale niestety nie byłam zadowolona. A teraz 100 % satysfakcji. Polecam wszystkim !!!

Gość MajaP34

Chciałam się z Wami podzielić dopiero jak skończę całą serię depilacji laserowej bikini. Łącznie 6 zabiegów laserem lighy sheer pilnowałam terminów, chodziłam co 8-12 tygodni. Mogę powiedzieć, że jest ŚWIETNIE! Zero odrastających włosków. Chodziłam na depilację laserową do Laser Delux w Lublinie. 

Gość Ttttttttttt

Gdzie maja najlepszy sprzet w lublinie?