Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Witek Jezuitek

Mieszkasz W BLOKU?? Wejdz!!

Polecane posty

To dobrze trafiłes , chę tnie się z tobą zamienie.

Mieszkalam w domku jednorodzinnym Przenioslam sie do mieszkana babci ( ktore mi zapisala ) Mieszkanie jest w kamienicy. Za sciana sypialni mam upiorna sasiadke ktora slucha Radia Maryja na full :D Od rana do nocy. Grrrr zwrocilismy jej uwage i jest spokoj Natomiast od jakichs 3 miesiecy nad nami sasiad wynajal mieszkanie malzenstwu z dzieckiem o zgrozo. May biega skacze tupie tanczy i nie wiem co robi ale rzuca chyba jakimis kulam po podlodze po hurgot okropny. Wybralam sie tam 3 dni temu chcac grzecznie zwrocic uwage. W odpowiedzi czekal mnie stek wyzwisko ze to tylko dziecko ze on go nie uspokoi bo dzieciak musi sie wyszalec a nie ma gdzie i bez zmian :( Pojde tam jeszcze dzisiaj jesli sie nie uspokoi dzwonie do administracji i do wlasciciela mieszkania grrrrr

całe życie mieszkałam w bloku,najpierw 4 p a teraz 10p,różnica diametralna,kiedyś byli inni ludzie,pomocni życzliwi,uprzejmi,mili,a teraz gdzie mieszkam od 10 lat to jakiś koszmar,chamstwo,smród,bród,ogólnie porażka,musimy jeszcze wytrzymać 2 lata i wyprowadzimy się do domku,strasznie przykro jest jak patrzy się z perspektywy czasu,do czego my zmierzamy?dlaczego tak się zmieniamy?gdzie sens egzystencji?przeraża mnie to życie w bloku,oczywiście nie wspomnę,że wszytko słyszę itd.