Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bratowa....................

Śpiąca szesnastolatka.Prochy?

Polecane posty

Siostra mojego męża ma 16 lat,prawie codziennie po szkole(czasem wagaruje) wraca bardzo zmęczona i śpi 2,3 godziny,czasem dłużej. Jej wersje:,,jestem zmęczona w]po W-F' ie , jestem zmęczona po SKS'ach i różne takie. Czy to normalne ,żeby młoda zdrowa dziewczyna codziennie przesypiała całe popołudnia? Teściowie podejrzewali cukrzycę,tarczycę,ale badania wyszły ok. Ja podejrzewam,że coś ćpa,zwłaszcza,że mąż kilka razy zauważył u niej zwężone źrenice.Oczywiście teściowa po zasugerowaniu jej tego była totalnie oburzona,uważa córeczkę za niewiątko,za rozsądną itp. Ja bym jej tak najchętniej ją z tego snu obudziła i zrobiła test na prochy,ale teściowa nie chce o tym słyszeć.

Gość ewelka-rewelka
prowo

Gość jasne jasne jasssssne
generalnie to troche dziwne. czasami - wiadomo, trzeba sie przespac po poludniu, ale nie codziennie i nie w tym wieku. ja jestem okropnym spiochem ale jak chodzilam do szkoly (obojetnie ktorej, poza studiami:P) to popołudniami nie spałam praktycznie w ogole. radzilabym obserwować. nie wiem jak jest po prochach, ale wydaje mi sie ze po tym (po ktoryms tam rodzaju) spie sie znacznie znacznie dluzej.

Ona śpi ze swoim klientem, bo jest galerianką.

Gość a moze jest w ciazy??
na poczatku ciazy tez sie ciagle chce spac!

Gość lolololoolololol
ja w jej wieku tez spalam po szkole, zreszta nawet teraz na studiach . jakjuz sie organizm przyzwyczai to ciezko a ty durnoto jedna wstrzymaj sie z tymi osadami zazdroscisz jej czegos czy co ? swinio jedna

Jak ona jest w ciąży, to gdzie szukać jej klienta z galerii ? :(

Gość spirited away
moze poprostu w ten sposób odreagowuje jakies stresujace sytuacje? Kiedy moja mama miala depresje tez czesto kładła sie spać. Może to byc tez wina niskiego ciśnienia

Gość lolololoolololol
teraz częst śpie niestety sama :(:(:(

Gość gitarraa
maryche jara

Gość izia87
raczej nie ćpa bo po tym jest sie pobudzonym a zrenice ma sie wielkie jak cholera moze miec anemie albo cos w tym stylu

to forum naprawdę schodzi na psy. ,,wstrzymaj się z osądami durnoto jedna"". gratuluję podejścia.właśnie rodzice mają takie podejście a potem płacząże dzieci uzaleznione i ,że wcześniej nie zauważyli objawów. chyba lepiej się pomartwić na darmo niż potem płakać,że jest za późno,ale po twojej wypowiedzi wnioskuję,że jestes jeszcze w gimnazjum .

Gość lolololoolololol
albo baśke

Gość kkkiiikkkaaa
Ja tez w jej wieku tak miałam:) Wracałam ze szkoły, jadłam obiad i kładłam się spać. Spałam tak do 18.00 (czyli 2-3 godz.). Co w tym dziwnego? Szkoła jest nie tyle męcząca, co nużąca i człowiekowi zachciewa się spać już na lekcjach. Pamiętam, że mój brat tez całe popołudnia przesypiał.

Gość lolololoolololol
slaby ten podszyw;p

hahahaha, ja was tylko sprawdzałam jak zareagujecie na mój temat

Gość gitarraa
naprawde pisze ze marichłane pali potym póżniej chce sie spac

a nie, bo pisze sie maryhłane

Gość lolololoolololol
pisze sie maryhuane

Gość lolololoolololol
szukasz dziury w calym tępy babsztylu. zrob sobie swoje to bedziesz jej robic test na prochy codziennie .:o

Gość ja tez spałam po
szkole bo siedzialam po nocach więc może dlatego odsypia nocke matko, to już nawet spać nie wolno bo czlowiek ćpa? a swoją drogą to niewinna nie byłam i takie grzeszki tez odsypiałam, jedyne co to można zarzucić że szkoda życia na spanie a tak to normalne 🖐️

Gość Niekoniecznie prochy
Niekoniecznie prochy Mam troje dzieci - bez problemów narkotykowych - dwoje z nich w wieku między 15 a 17 rokiem życia po szkole "padało" i spali ok. 2 godz. - często ale nie każdego dnia. Przyczyny mogą być różne okres dojrzewania, nocne posiadówki przy komputerze, syn potrafił zasnąć nawet na lekcji - badaliśmy go nawet w kierunku narkolepsji. Minął okres dojrzewania skończyły się problemy ze spaniem. Ale w tym okresie bardzo uważnie patrzyłam im w oczy - strzeżonego ......

Gość lbelbe
Ja codziennie spałam całe liceum od czasu jak wrocilam do 18 albo i dluzej. Minęło mi na studiacj ,bo rano moge dłużej pospać:D mam wsyztske zajecia po poludniu.

Gość Lucy1309
Zgadzam się, po prochach to raczej by była pobudzona i dziwnie się zachowywała. Prawdopodobnie siedzi po nocach, albo ma depresję.

wiem w czym rzecz. wniliwa analiza i skrupulatnie & drobiazgowo przeprowadzone śledztwo wykazało co jest powodem tego zmęczenia i snu po lekcjach. Otóż. Powodem opisanych senności i zmęczenia tej 16 latki jest przesiadywanie po nocach, do rana , na kafeterii pod nickiem ladaco.

Gość ja śpiąca za młodu
ja też tak spalam i spalam aż zaczęly mi puchnąć nogi , ręce i okazalo się ,ze mi nery wysiadały:)

Gość miałem to samo w tym wieku
też po szkole zawsze spałem z godzin albo dwie, nie brałem żadnych prochów i też przewrażliwieni rodzice doszukiwali się ich obecności w moim życiu bo przecież to nie normalne przespać się trochę po powrocie ze szkoły :O

Gość 7846389034690424204
niewiem czy wiesz ale wlasnie w tym wieku organizm jest najbardziej zmeczony i to nic dziwnego;p sama gralam w siatkowke i codzien op treningach musialam drzemac bo nie bylam wstanie ustac na nogach teraz jestem na studiach medycznych i tez wlasnie o tym mamy;p hormony i juz...