Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruft

nie wiem jak załatwić sprawę na uczelni. pomóżcie. prooosze

Polecane posty

Gość gruft
tak to sobie wez raz opioidy i zobaczysz czy mozna wtedy w ogole cokolwiek zrobic. powodzenia.

Gość gruft
o esu ludzie, ale ja nie mialam gorączki i przeziębienia tylko poważną operacje. :/

Gość a ja jestem sobie...
kkkiiikkkaaa chyba jakas glupia jestes bauahaha oczywiscie ze mogla sie starac o ITS :D jak trafila do tego spzitala to ma jeszcze rodzine ktora mogla pomyslec jak jej pomoc nie?"

Możesz jeszcze napisać podanie o warunek zaznaczając, że zależy Ci na zdaniu tego w nadchodzącym semestrze letnim, ale wtedy 200zł lub więcej za każdy przedmiot zapłacisz.

Gość a ja jestem sobie...
autorko i tak prawdopodobnie uwalą ci ten rok, bo jak chcesz cos zaliczac skoro masz problemy z pamięcią teraz? jak przyswoisz materiał z zajec na ktorych nie bylas? na studiach nie ma taryfy ulgowej nikt nie bedzie sie nad toba litował. trudno

Gość gruft
a po co mi indywidualny tok studiów? jak u mnie nikt obecnosci nie sprawdza. ja musze tylko isc i zaliczyć egzaminy. jeśli chodzi o ćwiczenia to mam tylko 3 (dozwolone)nieobecnosci i nieobecność na kolokwium konczacym w styczniu.

Gość gruft
normalnie. boze dziecko.. leki ktore biore jedynie podczas dzialania stwarzaja problemy z pamiecia nastepcza oraz problemy z koncentracja. biore do konca tygodnia i finito.

Gość gruft
po za tym po operacji kazali mi siedzieć w domu i sie oszczędzać. chyba nie bez powodu i dla mojego kaprysu mi kazali nie?

Gość kkkiiikkkaaa
a ja jestem sobie..., ja tu nikogo nie wyzywam, więc tez prosiłabym, żebyś tego nie robił/a. A jeżeli dziewczyna była poważnie chora, to nawet rodzina mogła o tym po prostu nie pomysleć. Trochę empatii człowieku.

Gość gruft
a jak bede powtarzac to trudno. nie zabije się przeciez z tego powodu.

Gość yukkari
NIe ma czegoś takiego jak pamięć następcza :( jest za to "Niepamięć następcza. Utrata pamięci dotycząca wydarzeń, które zaistniały po wystąpieniu amnezji." Moim zdaniem elektronicznie guzik załatwisz - osobiście do dziekana - z podaniem w ręku. Wytłumaczysz co i jak a on od ręki wyda decyzję. Tylko na litość popraw to podanie, bo teraz to jest bełkot jakiś. A dizekan nawet w czasie sesji ma terminy/godziny w których przyjmuje.

Gość gruft
oj no to niepamięć następcza whatever :D a to nie bylo podanie tylko mail. ok spadam stad. dzieki wszystkim za info

robisz tak: normalnie zaliczasz egzaminy, ale nie dostaniesz wpisu dopóki nie będziesz mieć ćwiczeń. Piszesz podanie o przedłużenie sesji albo warunek - jak wolisz. Zaliczasz ćwiczenia w marcu i wtedy idziesz po wpis do tamtych wykładowców. U mnie na uczelni tak załatwiają takie problemy ;)