Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jakaś dziwna

życie- klapa

Polecane posty

Gość alicja w.
spotykalam sie z kilkoma ale tylko z jednym bylam w bliższych relacjach..jednego kocham i wiem ze jest takim facetem jakiego potrzebuje-jest moim przyjacielem...za pozno sie poznalismy....jeste juz zajety:( ehhh nie kazdy ma szczescie w milosci ale jeszcze wierze ze poznam kogos...w sumie to teraz nawet bym bardziej chciala zyc pelnia zycia-nawet sama...nie wiem moze to ta pogoda na nas dodatkowo oddzialywuje?? autorko a ty z jakiego wojewodztwa jestes?

Gość Truskafeczka...
No co Ty dizewczyno czemu uwazasz ze straciłaś życie....jeszcze ci go troche zpstało ;P

Gość chris_r
kobiety skomplikowane są ciekawsze i wymagają trochę więcej czasu, by się o nie starać. Jedni rezygnują po drodze, inni idą drogą dalej. Na końcu drogi czeka chyba szczęście.

Gość Truskafeczka
Chyba szczęscie? Przy skomplikowanych kobietach czeka skomplikowane szczęście ;)

Gość dfdggfgdfg
nie da sie dokladnie zdefiniowac szczescia. przeciez nie mozna powiedziec, ze jak np kupie samochod to bedzie najszczesliwsza na swiecie, bo moze byc zupelnie odwrotnie. najwazniejsze to umiec cieszyc sie drobnostkami, ktore codziennie nas spotykaja. bardzo lubie rano sobie zrobic kawe, wziac laptopa na kolana i czytac jakies glupoty. mnie nawet cieszy jak ktos usmiechnie sie do mnie na ulicy. ciesze sie jak moge zjesc sobie cos dobrego. jestem zwykla szara osoba, ale ciesze sie z tego co mam. nie zazdrosze ludziom, pieniedzy, urody, kupy przyjaciol. zyje wlasnym zyciem i proboje cieszyc sie z niego jak tylko moga. wiadomo, ze przydarzaja sie zle dni, czasami kilka razy z rzedy, ale zawsze mysle, ze tak wlasnie jest w zyciu. raz na wozie raz pod wozem

Gość taka jakaś dziwna
alicja w. milosc bez wzajemnosci ? skąd ja to znam :) rozumiem. wiele kobiet ponizej twojego wieku juz są dzieciate,mężate. nie czujesz jakiejś presji otoczenia ? czy zyjesz wlasnymi przekonaniami nie patrząc na innych ? ja czuję presję. niech życie nam w koncu da jakiegos kopa w tylek takiego pozytywnego :)))))) ahhhh. jestem z małopolski :)

Gość Truskaeczka
Ale są ludzie którzy nie cieszą sie z małych rzeczy, szczegółów, błachostek.... i w tym tkwi błąd

Gość Truskafeczka
Ale dlaczego oglądasz sie na innych? Powinnas patrzec na siebie i troche wyluzowac... Sama szukac tego porządnego kopniaka ;)

Gość taka jakaś dziwna
dfdggfgdfg - doskonale cię rozumiem. też cieszę się drobnostkami,ale to mi chyba zycia nie ułatwia. poprostu co tu duzo mowic, życie bez drugiego czlowieka jest nudne i skazane na męki. milosci trzeba w zyciu, ja jej nie dostaję.. chris, czyli wy faceci nie lubicie sobie dodatkowo komplikowac zycia. bierzecie co łatwiejsze w obsłudze :) nie uogólniam, ale większosc z was...

Gość Truskafeczka
Życie z drugim człowiekiem niekoniecznie jest łątwiejsze ;)

Gość dfdggfgdfg
przeciez masz dopiero 19 lat, na dobra sprawe nie tak dawno wyroslas z pieluch. rozumiem jak bys miala 39 lat, tu juz by zaczynal sie problem.

Gość chris_r
osobiscie ciesze sie najbardziej, jak zaczne jakieś dzieło, doprowadzę je do końca.. rzeczy materialne nie maja juz dla mnie sensu.

Gość taka jakaś dziwna
dla mnie byłoby łatwiejsze. 19 ale się gubię... słodko-gorzka niewiadoma. nic już teraz nie wiem.

Gość taka jakaś dziwna
chris ,jakie dzielo ? dla mnie rowniez.

Gość chris_r
uahh..bierzemy co łatwiejsze? Przepraszam, ale poświęciłem ponad 3 lata na znajomość z bardzo skompikowaną osóbką. Nie ukrywam,że odkrywanie jej osoby (powolutkie) sprawiało mi radochę. No ale...nie mnie ona pisana.

Gość Truskafeczka
Poprostu nie znalazłaś jeszcze swojego miejsca na ziemi i chyba nie bardzo wiesz jak to zrobic i co zrobic ze sobą...

Gość taka jakaś dziwna
truskaweczko, wlasnie nie wiem. a jak to sie robi ? :) chris, mówiłam,że nie uogólniam. no więc proszę, przynajmniej masz jakieś wspomnienia i wieksze doswiadczenie,zawsze to lepiej niz nie byc nigdy z nikim :)

Gość chris_r
ale ja nie byłem z nikim....anyway,life sucks:)

Gość Truskafeczka
Poprostu musisz wiedziec czego chcesz i byc tego pewna ;-) no to co Nie mów mi tu teraz że nie miałaś jeszcze faceta?!

Gość taka jakaś dziwna
no nie miałam. nie pakowałam się w żadne związki bo a) nie bylo okazji b) jak juz byly to uciekałam ale to do 16 roku zycia . potem juz na serio okazji nie bylo. mialam ale powiedzmy takich hm...bliższych kolegow...

Gość Truskafeczka
Hmmm no to nie rozumiesz, bo skoro jestes atrakcyjna to nie powinnas miec problemów ze znalezieniem jakiegos sensownego mężcyzny... Ale co razja to racja... Jak sie czeka na miłośc wtedy ona jak na złosc nie przychodzi

Gość taka jakaś dziwna
więc chyba temat zamknięty. jestem w wielkiej D**** . i pozostaje mi czekać do nieskończoności... i tak w kółko.

Gość chris_r
co studiujesz koleżanko z małej Polski?

Gość Truskafeczka
Przestań sie dołowac bo to Ci napewno w niczym nie pomoże... Wiem co mówie... Zacznij myślec pozytywnie... ;-) to w jakimś sensie pomaga :)

Gość dfdggfgdfg
jak bedziesz skupiac sie tylko na braku faceta to faktycznie popadniesz w depresje. nic na sile, dolowaniem sie niczego nie zmienisz.

Gość taka jakaś dziwna
truskaweczko, ale na bardzo krótko :) chris, g.przestrzenną . po co to pytanie ? ;>

Gość taka jakaś dziwna
jakby mi sie czasem net odłączył... to chciałabym wam strasznie podziękować za rozmowę :)))))

Gość chris_r
geometrię, czy geodezję? Dobrze wiedzieć choć trochę z kim się pisze. A może ten ponury nastrój to wina tej felernej pory, jakże niedobrej dla większości?

Gość Truskafeczka
Oj tam nic na siłę.... ja szukałam na siłę faceta i całkiem nieźle na tym wyszłam hihihi ale mniej krzywdy jak sie tego nie robi....

Gość Truskafeczka
Oj tam nic na siłę.... ja szukałam na siłę faceta i całkiem nieźle na tym wyszłam hihihi ale mniej krzywdy jak sie tego nie robi....