Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola45

czy jestem w ciazy?

Polecane posty

Gość ola45

kochałam sie z chłopakiem 20 sty dzien po okresie z prezerwatywa i nic sie nie stało i nie pekła i nic bo sprawdzalismy jak dochodzil to wyszedł ze mnie a na koncu przy wyjsciu była biała wydzielina. Mineło od tego czasu 20 dni nic sie nie działo a 1 lutego gdy sie obudziłam rano zaczeła mnie bolec głowa i miec zaroty głowy i wymioty co nie zjem to oddam i nic mi sie nie chce jestem tylko senna nic wiecej czy moge byc w ciąży?

Gość ola45
mam nadzieje martwie sie ze jestem w ciaży:(

Gość ola45
ale od samego rana zle sie czuje mam zawroty głowy i wymiotuje nie moge nic jesc i nic mi sie nie chce i jestem senna:(

Gość ola45
martwie sie:(:(

Gość oreksa
to jak byk mi wygląda ze możesz byc w ciąży w końcu nieraz w gumkach sa mikro dziurki i nimi plemniki ze śluzo do śluzu przedastaja sie i zapładniają pa ps to nie pal i nie pij na wszelki wypadek

Gość ola45
ale ciekawe ale i tak sie boje bardzo nie chcem byc jeszcze mama :(

Gość ola45
pomóżcie mi:(

leć po test ciążowy, jak masz obawy. inaczej my Cię nie uspokoimy ;)

Gość ola45
ale tylko to mam nic wiecej nie bola mnie piersi itp ale i tak sie martwie bardzo:(

jezu, gumka nie pękła nic sie nie stało to nie jesteś w ciąży, a jak sie bardzo boisz to test zrób i tyle, co za problem i nie pisz "nie chcem"

Gość ola45
:(:(

Gość entilka
tak wiem czytalam obie towje wypowiedzi i skojazylam po niku ze to ten sam przypadek, odpowiedz miala byc faktycznie tutaj. Nie przejmuj sie, sama mialam niezłe paranoje na początku. :)

Gość ola45
na drógi dzien jóż mi przeszło i nic sie nie dzieje ale nigdy nic nie wiadomo i sie martwie:(

Gość pewnalinska
Ach napewno :):) jeszcze pytasz..!

Gość ola45
no narazie nic zobaczymy wiecie jak to jest :(

Gość Firankla
Olu nie martw sie, ciąża na prawde MAŁO prawdopodobna... nie doszukuj sie objawów na siłe, moze po prostu masz grype

Gość ola45
Ale powinnam dostac okres wczoraj :( martwie sie :(

Gość my nie wrozki
zrob test

Gość ola45
ale moze tylko mi sie sóznia:(

Gość lauraPP
naucz sie poprawnie pisać:/

Gość ola45
Zdarzyło się no:(

Gość ola45
MYślałam ze ktoś mi coś doradzi itp ale widac nie i okres już mi się spóznia 3 dni :(

Gość anetka2605
witam Was serdecznie . od 2 miesiecy staramy sie z męzulkiem o dziecko. dzis jestem w 30 dniu cyklu @ powinien byc dziśi rzeczywiście boli mnie brzuch ale mniej intesywnie niz zazwyczaj takie sporadyczne ciagnięcie w brzuchu. dodam ze w tymm miesiącu ostro wzieliśmy się do roboty i w dniach płodnych kochaliśmy się po dwa razy ;-)) jestem ciekawa czy nam sie udłało. zaraz po jajeczkowaniu na drugi dzień czułam ze pięką ,mnie policzka chociaż nigdy wcześniej tak nie miałam okazało ze miałam temperaturę 37,2 przez dobrych 9 dni pozniek policzka przestały piec a temperatura raczej wróciła do normalności nie weim-gdyz przez przypadek potłukłam termometr i nie kontroluje tego do dziś. do tego jedynym co zauważyła to odbijanie po każdym posiłku, cały czas bulgocze mi w brzuchu i zaparcia wiec nie dokonca to moga być objawy . Natomiast jedyną faktyczna zamianą jaka jest jest to iż zawsze przed okresem od 2 lat miałam 4 dniowe plamienia które dawały ,mi znać o tym iż @ się zbliza. teraz nic nie było mimo iż dziś miałabym dostac miesiączke. no i dodam ze zmeczenie, brak chęci do życia mimo ze raczej zawsze jestem zadowoloną i żywą , gadatliwą osob.ą a teraz czuje sie jakbym miała depresje-zero energii...