Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruda lala123456

jaki makijaż dla rudej i bladej?

Polecane posty

Gość ruda lala123456

Rude włosy, ale głęboki kolor farbowane: ani brązowy, ani mysi ani czerwony czy marchewkowy ;) blada cera raczej porcelanowa, albo mleczna < zawsze najjaśniejszy podkład, żeby się nie różnił> cala jestem biała , ale nie mam piegów niebieskie oczy raczej głębiej osadzone, twarz owalna proszę o rady na jakiś dzienny świeży makijaż i na wieczorowy w jakich kolorach będzie mi dobrze??

Mysle ze dobrze Ci bedzie w cieplych kolorach , w pomaranczach - szminka , roz na policzki , oczy raczej tylko czarna kreske i tusz , ciemne brwi. Na wieczor moze byc braz ( cien, roz na policzki , szminka ) , lub zloto - zloty cien do powiek , brazowawo zloty roz na policzki i do tego pomaranczowa szminka z blyszczykiem .

Gość ruda lala123456
teraz maluje się raczej tylko bardzo jasnym podkładem, róż na policzki albo różowy albo opalony, jasny cień i mocne czarne rzęsy. Niby ładnie ale czegoś mi brakuje. Wolałabym bez ciemnych cieni bo mam troche małe oczy . Kreski jak robię to brązowe... jakoś nie nauczyłam się robić ładnych czarnych. Dziękuje za odpowiedź

Gość ruda lala123456
dzięki wielkie, ukradnę siostrze wielgachną paletę z cieniami to wszystkiego popróbuję ;) a powiedzcie mi proszę Znawczynie moje wielkie:) jakim ja w ogóle jestem kolorem? zima lato wiosna jesień??? intryguje mnie to a nigdy nie wiem

Gość ruda lala123456
Kant :* w teście też tak wyszło :) teraz już wiem czego szukać a czego unikać ;)

Gość ruda lala123456
jakbyście miały jeszcze jakieś ciekawe zdjęcia makijażu rudzielca to nieśmiało poproszę... powiedzmy, że niedługo muszę wyglądać zniewalająco...

Gość ruda lala123456
jak najbardziej ;) najładniejsze na dzień i wieczorowy jakiś . Bardzo dziękuję Ci za pomoc :)

Gość ruda lala123456
tak właśnie podejrzewałam:) ja niestety nie jestem oryginalnie i fabrycznie ruda... a chciałabym;) oryginalnie to blondynka, ale mysio wyglądałam w takich włosach. Były eksperymenty z jasnym blondem, brązem i czarnym ale zdecydowanie najlepiej jest mi w rudych- zwłaszcza jak dopracowałam odpowiedni odcień:P

Gość ruda lala123456
zgadzam się w 100% że rudy uzależnia. Teraz nawet chyba stał się modny, wiele osób nosi rude włosy, ale niestety wielu dziewczynom nie psuje,. Jak widzę nie raz na ulicy emo nastolatkę z rudą czupryną, koślawymi nogami w leginsach i wielkimi czarnymi krechami na oku to coś to źle wygląda...

Gość ruda lala123456
świetne, muszę oswoić się jednak z ciemną kredką do oczu :) inspiracja już jest

Gość ruda lala123456
tak tak tak :) zobaczymy jeszcze jaki efekt ja osiągnę, ale trzy już mam wybrane do wypróbowania:) Rude łączmy się :D:D^^

Gość ruda lala123456
na bóstwo a później na balety :) ;P