Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kurdu_bydzia

Dzisiaj znowu autem ojca śmigałem hehe

Polecane posty

I co wy na to GŁUPIE WREDNE ŁADNE PUSTE LASKI ??? :) Może i jesteście wysokie, macie duże piękne stopy, uprawiacie dużo sexu, macie prawko i w ogóle... ale NIGDY nie będziecie lepsze ode mnie w jeździe samochodem, nigdy nie naprawicie same komputera, nigdy nie wymienicie płyty głównej, nie zdiagnozujecie usterki w kompie i nie przepchacie kanalizacji!!! :D Sikam na was, mam 169 cm wzrostu i tyle mi wystarczy, sex to nie wszystko :D AMEN :D

Gość erwse
idz do psychologa .. Jestes w tobie zbyt wiele dziwnych emocji ..

o co Ci chodzi? jest dużo niskich bab; znajdź se jedną, a Ci ulży

Gość Po.lu.
Kompleksy nie dają żyć... Kiepska sprawa... Zrobiłeś już pierwszy krok w walce ze swoimi kompleksami: spisałeś je na listę, tak jak ci poradził twój terapeuta. Teraz czas na to, by co dzień powtarzać przed lustrem: jestem najlepszy. Jestem przystojny i wartościowy. Umiem naprawić komputer i jeździć autem jako jedyny w promieniu 200km

Też mam tyle wzrostu koleżko. Niski jesteś. Twoj wzrost jest adekwatny to Twojego poziomu umysłowego. Zarób jakies pięniadze lepiej a nie wozisz się ojca samochodem i to pewnie za jego paliwo bo Ciebie nie stac.

Właśnie Crank, gratuluję Tobie myślenia! Ty i większość innych PIZD uważacie że jak koleś jest niski, to ma niskie IQ - a zbadajcie sobie wpierw same ilorazik, a potem się wypowiadajcie. Tępe, głupie kurwy!!

Do posta powyżej. Jego stan umysłowy oceniam na podstawie tego co napisał. Jest niski jak na faceta, coż taka prawda. Po prostu połaczyłam te fakty. ;p A ty nie musisz od razu sie unosić kolego. ;]

Gość do kurdubrydzi
kup se szpilki i ogłos sie gejem -wzrośnie twoja popularność i nie będziesz już kurduplem

Crank, rozumiem że takich niskich jak ja to nie znasz więcej 26-latków, Sama widzisz - jestem inny, ewenementem. A to że tak piszę, cóż... macie to laski na WŁASNE życzenie!! :P

Znam niskich inteligentnch mężczyzn, lecz tutaj raczej ich nie spotkam ;d

Ale nie AŻ TAK niskich co ja, nie znam 26 latka aby miał 169 cm. A ja mam prawie 170 cm i niektóre miarki nawet mi pokazują 170 cm (a jedna nawet 171 cm kiedyś mi pokazała!!), ale wolę mówić że mam 169 cm, bo jak powiem że mam 170 cm to laski mogą nie uwierzyć i niedość że wyjdę na kurdupla, to jeszcze na kłamcę!! A ja jestem BARDZO uczciwym człowiekiem, nigdy NIKOGO nie oszukałem!!

Gość Sarenka z lasu obok
Nie ma związku między wzrostem a IQ tak samo jak brak korelacji między kolorem włosów a poziomem IQ. Ale kukubrydzia czy jak mu tam to typowy przykład bardzo niskiego poziomu intelektualnego. W dodatku obraża kobiety. Czyli cham.

Gość Yyatlea
''nie będziecie lepsze ode mnie w jeździe samochodem, nigdy nie naprawicie same komputera, nigdy nie wymienicie płyty głównej, nie zdiagnozujecie usterki w kompie i nie przepchacie kanalizac'' wyienialam juz karty graficzne i dyski twarde z plyta glowna wiele ciezej by nie bylo o ile tylko srubokret jest pod reka ;] prowadzic te zumiem i to calkiem dobrze a nawet jezeli nie...to co z tego?nikt nie umie wszytskiego i po to sa fachowcy biedaku z kompleksami na punkcie wzrotu pozdrawiam kobietka 176 ;]

Napisz jeszcze że masz piękne duże stopy powyżej 40 :P Oj żałosne jesteście pizdy, oj żałosne hahaha Tylko WZROST, RUCHANIE i PRAWKO (dobrze że to ostatnie już mam, to mogę sobie z wami poujeżdżać) A Biosa aktualizowałaś kiedyś, konfigurowałaś płytę główną ?? A procek zmieniałaś na pastę? Zakładałaś radiator, wentylator ??? No dalej, chwalcie się dalej :D hahaha

Gość do kurdubrydzi
myślę że kurdubrydzia nie ma więcej jak 12 lat i ściemnia z prawkiem

Gość lipaaaaaaaaa
.... nie podałeś wymiarów swego wróbelka , nieładnie , a gdybyś podał to byś naprawde cool ...

Mogę podać, bo to żaden wstyd :P Mam typowego "średniaka" choć wiem że w dzisiejszych czasach standard to minimum 20 cm we wzwodzie No a ja mam 15-16 cm w stanie wzwodu i grubość na około 4 cm średnicy. Czyli mało,ale przy moim wzroście niskim to wcale nie jest tak źle :P

Gość PaulaDługa
Hahaha, Kurdubydzia, to takim "makaronikiem" w życiu byś mnie nie zadowolił. Jestem wysoka (180 cm), stopy mam zajebiste, duże (43 rozmiar:D), a pochwę mam również super szeroką i jak się podniecę to mi się rozszerza na 5 cm średnicy!!! A ty masz ledwo 4 cm, więc o sexsie z dorodną prawdziwą kobietą z PRAWDZIWĄ pochwą możesz zapomnieć kurduplu :D

pfff wolę śmigać swoim AUTEM bo przynajmniej na mianę AUTA zasluguje :P nie wiadomo jak z tym twojego ojca ;) 🖐️

Gość spoko mlody
nie liczy sie dlugosc i czas trwania tylko technika wykonania :D

Gość PaulaDługa
Sorry, tylko że z moją dorodną pochwą (długą i szeroką) byle sznurówka to rzecz śmieszna i niepraktyczna :P Bozia obdarzyła mnie hojnie przez naturę, więc potrzebuję hojnie obdarzonego mężczyznę, proste? :)