Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olgaaaaaaaaa239123123213

Odkąd jestem ladna to

Polecane posty

zauważyłam ,że ludzie są dla mnie bardziej pobłażliwi..Kiedyś jak w zasadzie jeszcze byłam dzieckiem bo do 15 roku zycia byłam zaniedbana i nie bylam postrzegana za ładną. a potem bardzo o siebie zadbałam i jestem ładna i lepiej mnie ludzie traktują , łatwiej mi jest wybrnąć na uczelni np z pewnych spraw.. i to nie tylko chodzi o to ,że faceci mnie lepiej traktują ,ale kobiety też. ogólnie więcej ludzi przymyka oko na moje błędy.. teraz mam 22 latai jest tak nadal. I niech mi ktoś powie ,że wygląd nie ma znaczenia.. Oczywscie o tym ,że wygląd ułatwia życie z sferze uczuciowej to już nie wspomne bo to oczywiste

a i co jeszcze zauważyłam...ludzie mają do mnie większe zaufanie proszą np o robienie zdjęć na wakacjach czesto właśnie mnie ,pytają się mnie o drogę itd. No i powodzenie nawet zaczepki przez obcych facetów na ulicy czasem się zdarzają.. Kiedyś mi nie zależalo na wyglądzie ,ale naprawde wiele od tego zalezy..

Gość dfgfmlfkhnlkgj
nie Ty jedna to zauważyłaś. Z tym że ja widzę jak moim ładnym koleżankom wszystko płazem uchodzi :P

Zauwazylem jeszcze ze ludzie teraz daja mi wiekszy bilon za zrobienie im laska. Kiedys dostawalam za to paczke fajek, browara albo 5zl a teraz dostaje botelke wodki czy banknot 15 zlotowy

Gość ehhhhhe
jak prosza o lodzika to tez robisz?

ja mam tak samo faceci którzy gadali że jestem brzydka, sami zaczęli się do mnie dostawiać; oczywiscie ci na pewno nie mają u mnie szans

Ach zrobie, zrobie :-) Za butelke wodki

a przed tym 16 rokiem życia to np nauczyciele traktowali mnie dość surowo itd. Bo poprostu nie byłam ładna wrecz brzydka bo miałam wiecznie tłuste włosy , blada jak trup , bardzo chuda itd. Teraz się tak zmieniłam ,że czasem ludzie ze szkoły z tamtych lat mnie nie poznają. A teraz to wszystko mi przychodzi łatwiej nawet się nie specjalnie przykładam na tych studiach tylko w sesji i jakoś mi sie zwykle udaje mimo ,że są ciężkie

mam dla was rade brzydkie kobiety, jak chcecie być takie piękne jak ja, to musicie zastosować taką kurację, polega ona na tym, że codziennie przed snem należy nasmarować się własną kupą, na włosy maseczka ze spermy, najlepiej od ojca, bo ten sam kod genetyczny odbudowuje włosy. Polecam.

Moze dlatego ze popuszczam szpary cwiczeniowcom?

No i co jeszcze.. przepuszczanie czeste na pasach ,otwieranie drzwi przez facetów.. wcześniej tak nie było Jednak warto dbać o siebie bo to połowa sukcesu . Umiejętny makijaż ,fryzura ,lekka opalenizna , fajny ubiór itd potrafia zdziałać cuda..

Gość nuiniuj
ale to jest oczywiste i chyba nikt nie wierzy w bzdury, ze wyglad nie pomaga:D:D Ja to wiem najlepiej bo przeszlam dosyc spora metamorfoze i z szarej myszki z nadwaga, na ktora nikt nie zwracal uwagi zmienilam sie w bardzo atrakcyjna szczupla dziewczyne. W przeszlosci czulam sie po prostu niewidzialna, nigdy nic mnie przykrego nie spotkalo, ale czulam, ze po prostu ludzie mnie nie dostrzegaja, a teraz??? Teraz w kazdym miejscu czuje sie mega widzialna i zauwazalna. Wyglad sie liczy i trzeba to na maksa wykorzystac, bo ludzie sa pusci🖐️

Gość ehhhhhe
a ty to nie ludzie?

Gość ehhhhhe
to zalatw mi prace w komitecie centralnym PZPR

Gość trdcfgudfgygtjko
może to być spowodowane także tym, że odkąd ty uważasz się za ładną i pokochałaś siebie jesteś bardziej otwarta i pewna siebie przez co także milsza dla innych

Wcześniej też byłam mila.. może teraz jestem pewniejsza siebie to fakt choć ogólnie jakaś bardzo otwarta nie jestem ,ani przebojowa..Ale zauwazyłam ,że ludzie zupelnie inaczej mnie teraz traktują dużo dużo lepiej. oczywiście nie każdy mnie lubi i zdarzają się ludzie nie przyjaźni ,ale na ogól jest mi łatwiej w życiu.. No i wiele osób nawet obcych mówi komplementy to też miłe jest... Rodzina mnie bardziej lubi niż kiedy bylam dzieckiem . Może ludzie to jakoś podświadomie odbieraja czy co?