Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mychaaaa

gesty faceta swiadczace ze czuje cos wiecej

Polecane posty

Gość mychaaaa

jestesmy ze soba od jakiegos czasu ale slowa "kocham" nie uslyszalam. Wiem ze mu zalezy. Jest opiekumczy, czuly, jest w stanie przyjechac do mnie w kazdej chwii, gdy go potrzebuje, bo jest mi przykro np a dodam ze ma do mnie troche km .... codziennie dzwoni. Widze jak objawia sie u niego troska o mnie... widze to w jego oczach... i wyczytuje to z jego slow... :) daje mi do zrozumienia ze mu na mnie bardzo zalezy i od jakiegos czasu moze 3 tyg zauwazylam, ze jak sobie lezymy to caluje mnie po rekach... tak wiecie :) czy to tez swiadczy o czyms wiecej ... ? miesiac temu mi powiedzial : "chyba sie zakochalem" a ostatnio powiedzial : " co Ty zrobilam dziewczyno " w sensie ze tak mu serce sie rwie do mnie jak to potem dodal :)

Gość mychaaaa
??:P

Gość taki jeden 123
lol to ty czego jeszcze od niego oczekujesz?..jak dla mnie i tak za dużo czułości Ci okazuje

Gość mychaaaa
no tak... pytnie brzmi : czy jego zachowaniem moze oznaczac juz cos wiecej i czy moge np 14lutego spodziewac sie czegos ? ;D

Gość mychaaaa
tak, wiem :) okazuje czulosc, bo jest bardzo kochany :) do tego przystojny :) sam powiedzial ze jestem taki jego "maly ideal" :) ale chodzi mi o pewne piekne slowo :)

Gość mychaaaa
nie chodzi mi o to, ze czuje za malo :) jest cudowny i doceniam to jaki jest :) bo wiem, ze lepiej juz miala chyba nie bede :P ale chodzzi mi tylko o to czy tymi czynami, ktore przedstawilam Wam pozywej, moge sie spodziewac slow ze mnie kocha ? bo powiedzilal ostatnio tez ze chcialby zebym byla przy nim juz do konca zycia a ostatnio jak gdzies bylismy to wzial wizytowke firmy fotorgqaficznej i powiedzial, ze sie moze przydac :P takie wiecie :) a juz cos :P

Gość mychaaaa
nie chodzi mi o to, ze czuje za malo :) jest cudowny i doceniam to jaki jest :) bo wiem, ze lepiej juz miala chyba nie bede :P ale chodzzi mi tylko o to czy tymi czynami, ktore przedstawilam Wam pozywej, moge sie spodziewac slow ze mnie kocha ? bo powiedzilal ostatnio tez ze chcialby zebym byla przy nim juz do konca zycia a ostatnio jak gdzies bylismy to wzial wizytowke firmy fotorgqaficznej i powiedzial, ze sie moze przydac :P takie wiecie :) a juz cos :P

Gość mychaaaa
ktos jescze ? :P

Gość pafel
Zachowywałem się w podobny sposób w stosunku do mojej byłej partnerki którą bardzo kochałem z którą byłem związany bardzo długo.Naturalnie mówiłem jej że ją kocham.Daj mu jeszcze trochę czasu i nie naciskaj.

Gość mychaaaa
do kafel :) wlasnie nie chce naciskac:) nie robie nic w tym kierunku, zeby tak wyszlo, bo naturalnie wole aby wyszlo to od Niego :) z glebi :) ale dziekuje za odp :):)

Gość efdefde
na pewno jesteś tylko dobrą koleżanką :O idiotka

Gość adrian zabrze
lepiej jak facet pokazuje ze kocha swoja kobiete, niz mowi 200 razy dziennie kocham a nic dla niej nie robi

Gość To nadzwyczaj proste
adrian zabrze lepiej jak facet pokazuje ze kocha swoja kobiete, niz mowi 200 razy dziennie kocham a nic dla niej nie robi Dokładniew tak. Jeden z moich eks powiedział mi, że mnie kocha, ale dla mnie to nie miało żadnego znaczenia i czułam, że to tylko taki bajer, bo na codzień nie było tego widać w jego zachowaniu. Nie mogłam na niego w niczym liczyć, a o takim zachowaniu, jak opisała Autorka, mogłam tylko pomarzyć. Kiedyś byłam za to z mężczyzną, który w ogóle nie był wylewny, dłuuugi czas trwało, zanim usłyszałam, żemnie kocha (dopiero po 8 m-cach związku), ale mógł mi tego w ogóle nigdy nie mówić , bo ja to po prostu wiedzałam po tym wszystkim, jak się wobec mnie zachowywał i że zawsze przy mnie był, i w dobrych, i w złych chwilach, i że zawsze stawał na głowie, byleby tylko usunąć z mojek drogi jakiekolwiek zmartwienia i kłopoty - na tyle, na ile to było w jego mocy. Był naprawdę kochany i do dziś jest w moim sercu i na zawsze w nim pozostanie.

To zbyt piękne, żeby nie było prowokacją.

Gość Meyve suyu :-)
Meyve, Ty masz coś wspólnego z Turcją? :-)

Gość aha i achhhh
"gesty swiadczące" o niczym nie swiadczą, uwierz

To nadzwyczaj proste - owszem, "gesty świadczące" świadczą o uczuciu, jeśli widać szacunek ze strony mężczyzny, jego szczerość, dbałość i chęc uszczęśliwienia kobiety, jeśli widzisz, że nie zachowuje się jak bawidamek i dotrzymuje słowa. To zresztą nie tylko widać, ale przede wszystkim czuć.

Gość aha i achhhh
nieprawda

Prawda. Mój eks był przy mnie zawsze, kiedy Go potrzbeowałam, niezależnie od tego, czy Go o to prosiłam, czy też nie. Zawsze potrafił się domyślić i pojawiał się nagle w miejscach, w których zupełnie nie spodziewałabym się Go spotkać, żeby tylko mnie przytulić, pocieszyć i dodać odwagi, że wszystko pójdzie dobrze lub będzie dobrze. Był najwspanialszym i najukochańszym mężczyzną, z jakim kiedykolwiek byłam. Nie mówił wiele o uczuciach, ale był za to dla mnie najbliższym czlowiekiem, z którym znaliśmy się jak dwa łyse konie i nie mieliśmy przed sobą żadnych tajemnic. Do dziś uważam, że to skarb i bardzo cieszę się Jego szczęściem (ma żonę, dzieci i ulubioną pracę), bo naprawdę na nie zasługuje.

Gość mychaaaa
Prawda. Takie uczucie istnieje i sama bedac we wczesniejszym 3letnim zwiazku w to nie wierzylam. Teraz widze ze po prostu trzeba znalezc tego kogos. Mimo wszystko nie moge powiedziec ze bede z Nim cale zycie bo los plata nam figle i nigdy niczego nie mozemy byc pewni ale wiem juz teraz gdyby sie tak stalo mialabym bardzi podobne podejscie jak "to nadzwyczaj proste" :)

Gość mychaaaa
mimo ze nie powiedzial mi jeszcze ze mnie kocha to chyba mozna to wnioskkowac po tym jak pragnie usuwac z mojej drogi zmartwienia i pragnie mojego szczescia bardziej niz swojego. Gdy miALAM egz wzial wolne w pracy by w razie wu moc byc przy mnie. Nie musze mu mowic to tak a to nie bo On sam wie czego pragne, co nalezy robic. Widze ze dla Niego moim najpieknieszym podziekowaniem jest po prostu moj usmiech i radosc :)

W zasadzie to o niczym nie świadczy, nie ma czynów, gestów, słów które mogły być pewnikiem czegokolwiek. Najważniejsze to dobrze się z tym czuć, liczy się chwila a punkt widzenia określa samopoczucie :)

Gość mychaaaa
tez ale to juz wtedy zalezy od nas jak my tym pokierujemy. Jednak mimo wszystko jesli ktos jest TAKI a nie INNY to tak jakby juz duzy + na poczatek i sam fakt bo niby jest jak mowisz i np zdradzis moze kazdy bo to nie jest tak ze on na pewno nie nie nie ale na pewno facetowi o innym charakterze moze przyjsc to o wiele latwiej. A odnoszac sie do slow ktore napisalam przed chwilka.... Wiem ze nic nie jest w zyciu pewne, ale wiem zeby on sie dopuscil tego czynu to musialoby sie nie wiem co stac. Ma swoje zasady i wiem ze nie zrobilby tego

Gość pik8989
zalezy od tego czy cie traktuje powaznie

Gość mychaaaa
od poczatku dal mi do zrozumieia ze zalezy mu na powaznym zwiazku. Czasem zupelnie niezobowiazujaco powie cos w stulu ze trzeba na cegielki odkldac lub do kolegi ze jak bedzie slub to da znac i mimo ze to w ramach zartow to jednak cos rusza ... :)