Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wole troche wieksze

opóźniacze orgazmów

Polecane posty

Gość wole troche wieksze

jestem ciekawy czy ktoś stosował z powodzeniem. chodzi o nazwę. Durex performa działa za bardzo że aż dojśc nie mogę :) za to bez wszystkiego czasami za bardzo sie nakręce i 10 min i po wszystkim a żona chce więcej i więcej i więcej. coś godnego polecenia?

Gość To znowu ja....
One znieczulają :o To bezsensu.

Gość wole troche wieksze
z mojego punktu widzenia moze i tak ale poświece się dla żony, któej orgazm czy 2 nie wystarcza a człowiek nie z kamienia i choćby o pracy myślał to i tak sie podnieci i eksploduje. gorzej jak taki krem ja tez znieczuli; to w tedy buzi i spać chyba bo jutro do pracy. Nazwe takiego znieczulającego skutecznie tez poproszę

Gość To znowu ja....
Jak sie znieczulisz to Ci opadnie. Bezsensu. Nie mozesz drugi raz po chwili odpoczynku? Ja nie lubie dluzej niz 10-15 minut, bo mnie zaczyna bolec.

Odpowiedni tryb życia znacznie pomaga w kontrolowaniu erekcji. Jaki tryb życia prowadzisz? Czy Twoja praca wymaga ruchu czy jest raczej siedząca? Zastanów się również nad sposobem odżywania. Ekekty takich prostych zmian w trybie życia nie będą widoczne od razu, ale zazwyczaj są bardzo zadowalające.

Gość gość
Do doradca_Liderin 2011.02.02 Odpowiedni tryb życia znacznie pomaga w kontrolowaniu erekcji. Jaki tryb życia prowadzisz? Czy Twoja praca wymaga ruchu czy jest raczej siedząca? Zastanów się również nad sposobem odżywania. Ekekty takich prostych zmian w trybie życia nie będą widoczne od razu, ale zazwyczaj są bardzo zadowalające. Znalazł się znawca Orgazm jest tym szybszy im jesteśmy bardziej podnieceni Czyli czym kobieta jest bardziej sexi tym szybciej dostajemy orgazm. Stare nie atrakcyjne próchna możemy róuchaći kilka godzin i wtrysku nie dostaniemy ponieważ nie ma podnieceni seksualnego.