Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka srednia mama

dziwna sytuacja z kolezka prosze o opinie!!

Polecane posty

Zanim ty jej ten materac odkupisz to upomni się i o nowe łóżeczko. Dobry zwyczaj nie pożyczaj.

Gość maliboo.
nie wiem czy chce cie okantowac...moze cos na nia wplynelo? np.pogorszylo jej sie finansowo, do tego maz stwierdzil ze i tak masz dobrze bo dostalas lozeczko, to moglabys chociaz materacyk odkupic i ja przekonywal ludzie czasami maja takie jazdy co nie zmienia faktu ze to jest baaardzo nie fair, w koncu wczesniej nie bylo mowy ze masz odkupic materacyk, nie dala ci naawet wyboru

dzieki dziewczyny, moze poprostu dam jej 20e z tym lozkiem i powiem niech sobie kupi drozszy materacyk jak ma ochote. albo ten najtanszy, to juz nie moja sprawa, ale i tak zachowala sie po chamsku.

Gość onacac
chyba sobie kpi,co to za przyjaciolka albo i kolezanka,rozumiem jakbys go zniszczyla,dziecko by zasikalo,byl wklepany,ale sory on byl po 2 dzieciach a twoja spala w nim 4m-ce .definitywnie jest cos na rzeczy.nie podoba mi sie to ,powiedz jej to szczerze,albo powiedz ze sie dolozysz do materaca,ze dorzucisz 25-30 euro .nie wiecej.to nie tylko twoja mala go uzywala.zarty sobie stroi ,kolezanka..