Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Safari

fizyka ;/

Polecane posty

prosiłabym bardzo o rozwiązanie tego zadania: jaka predkosc uzyska u podnoza gory chlopiec zjezdzajacy na sankach z wysokosci h=3m jezeli dlugosc stoku wynosi l=20m? Jak dlugo bedzie trwal zjazd? byłabym baaardzo wdzięczna

Gość ehhhhhe
wydaje mi sie ze przy tej predkosci bedzie na dole o 7-30 nastepnego dnia pod warunkiem ze wiatr bedzie wial z predkoscia y+ui=ghju

Gość mam wene
a ta sierota to jak gruba jest?

Gość Maciuś po kreczmanie
chyba jeszcze powinno byc pod jakim kątem

ale kąta mi facet nie podał, więc jest bez dyrektore będziesz mieć wielką satysfakcję, że rozwiązałeś tak trudne zadanie dla 1 klasy liceum ; p to jest już coś ;d

ale sanki maja płozy drewniane czy stalowe, bo jakos tarcie trzeba oszacować... no i ile waży pasażer i ile wypił przed zjazdem alko? odpisz nauczycielowi: brak danych.

no ten nauczyciel jest pojebany i nic nie uczy, dlatego nie umiem tego zrobić. w gimnazjum miałam 5 z fizyki ! dobra a tak na serio zrobi mi ktoś to zadanie ? czy nikt nie umie ?

no dziękuję Ci bardzo ;d kurde, jakie to jest głupie zadanie ;/ ale dzięki jeszcze raz :)

dyrektore, założę się, że dziołcha i tak nie zrozumie. sorry, ale udzielałam trochę korepetycji...

no nie zrozumialam ;d chyba bede musiala w szkole przepisać od kogos :P jesli ktos zrobi ..

jest za pozno i nie chce mi sie tego rozkminiac, a zeby to podstawic i w ogole musze sie wczuc w to zadanie a mi sie ie chce, bo musze sie biologią zając a ona jest ważniejsza, bo jestem z klasy bio chem :P ale przepisałam sobie na karteczke wiec w skzole jak cos zrobie ;d