Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw.

Wszystkim studentom życzę powodzenia!

Polecane posty

Musiałaś podczas swej nieobecności nagrabić se u moderatorek, bo nie dały się wyświetlić mojemu postu 😭:classic_cool:

A prostuje mi sie w koncu wszystko, bo ostatnio mialam zycie rodem z telenoweli meksykanskiej. :classic_cool: Teraz zapiertalam jak dziki osioł przed sesja, juz mam 2 poprawki. :O 🖐️ A u Ciebie co tam? :classic_cool:

Gość keri ynteligentko
zachowujesz sie jakbys wszystkie rozumy pozjadała , a już 2 ( słownie :dwie ) poprawki :O:O????!??! bystrzaku, kiepsko :P

Dużo wrażeń znaczy się :P Ja na szczęście nie muszę już zapiertalać jak dziki osioł - skończyły się te czasy na szczęście :classic_cool: Ale mam w pamięci, jak to ciężko bywało :O Trzymam kciukensy, żeby i tu wszystko wyszło na prostą :classic_cool: Poza tym jest dobrze, dzięki. Nie zdołałem niestety zerwać z kafe, ani na chwilę 😭:classic_cool:

Gość ja szyjujem 3 karabiny
na poprawki :P

Nie inaczej. Poza tym, kto się czubi, ten się lubi :classic_cool: Może to więc po prostu jakiś niedojrzały emocjonalnie adorator :classic_cool::P

Gość jak można miec poprawki
na polonistyce????????????????? ja nie ucząc się mam 3......

Nie! Nie reaguj na komendy poka cyce itp. - to żelazna zasada :classic_cool::P Dasz takiemu cyc, a sięgnie po więcej :O:classic_cool: I nie da nic w zamian :classic_cool: Albo zdecydowanie za mało :P

Ok. Bardzo cenna rada, dziekuje 👄 A teraz ide sie uczyc do jutrzejszego egzaminu, ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh 😭 Miuej notzy na kafę życzę 👄❤️:classic_cool:🖐️

Cieszę się, że mogłem udzielić jednej z moich złotych rad :classic_cool: Dziękujeme za życzenia i też miłej nocy życzyme :classic_cool: A przynajmniej żebyś nie przeklinała za dużo :P Powodzenia :classic_cool:))