Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waniliowa.

NIE MAM SIŁY ABY ŻYC...

Polecane posty

Gość waniliowa.

nie mam siły aby życ.. mam faceta- pracuje całe dnie ja nie mam pracy nie mogę jej znaleźc problemy z samą sobą, zawalona szkoła brak znajomych, przyjaciół mieszkanie na wsi jedyna rozrywka to TV i komp w domu ciągły horror, szmacenie jedyna rozrywka to spotkania z nim nie mam siły by życ, nie mam nikogo jestem sama na nic mnie nie stac.. co ja mam zrobic...???

Gość waniliowa.
jest tu ktoś?? ja wegetuję z dnia na dzien nie stac mnie na to aby zapisac sie na jakies zajecia dojazd do miasta kosztuje mnie 10 zł w 2 strony.. skąd mam je wziąc?? pracy blisko nie mogę znaleźc, jak znajde to 30 km dalej gdzie zarobione pieniądze wydam na przejazd... co robic?!:(

Gość ehhhhhe
nic

Gość misia :p;p;p;p;p;p;p
"w domu ciągły horror, szmacenie jedyna rozrywka to spotkania z nim ..." a co w domu nie jest tak?????

Gość waniliowa.
za takie odpowiedzi dziekuje moze ktoś wyszedł z takiego dołu jakos?? ja nauke będę kontunowac od września?? ale co do tej pory?! żywcem nie mogę pracy znaleźc, a szukałam już wszędzie, nawet jako opiekunki mnie nie chcę.. C O ROBIC?!

z agncją to podszyw:(

mam 20 lat co jest w domu??? hmm odkąd zawaliłam szkole to wypominanie każdego grosza, jedzenia, o jakichś pieniądzach moge pomarzyc, przymus bym szła do pracy, jak znalazłam i musiałabym płacic za dojazdy to matka powiedziała, ze mi nie da, nie miałam od kogo pożyczyc.. siedze w pokoju, boje sie zejsc by ich spotkac, zamykam się, chłopak pracuje wiec wiele poradzic nie moze, jestem sama, nie mam nikogo. .nie mam nawet za co pojechac do miasta aby się z kimś spotkac, a do domu nie zaprosze, bo matka sie nie hamuje jeśli chodzi o wyzwiska gdy ktoś u mnie jest itd..

mam 20 lat co jest w domu??? hmm odkąd zawaliłam szkole to wypominanie każdego grosza, jedzenia, o jakichś pieniądzach moge pomarzyc, przymus bym szła do pracy, jak znalazłam i musiałabym płacic za dojazdy to matka powiedziała, ze mi nie da, nie miałam od kogo pożyczyc.. siedze w pokoju, boje sie zejsc by ich spotkac, zamykam się, chłopak pracuje wiec wiele poradzic nie moze, jestem sama, nie mam nikogo. .nie mam nawet za co pojechac do miasta aby się z kimś spotkac, a do domu nie zaprosze, bo matka sie nie hamuje jeśli chodzi o wyzwiska gdy ktoś u mnie jest itd..

Gość wyrodna córka123456
rzuc to wszystko, ja tak zrobiłam i zyskałam na tym, ale juz z nikim sobie zycia nie ułozyłam, ale nie złauję, walnij tym w pizdu kto co i dlaczego, żyj dla siebie, będziesz miała inne problemy

Wyjdz do ludzi... jesteś młoda. Silna!!! Nie łam się :D Jestes zdrowa, niegłupia, niebrzydka:) Ludzie mają poważne kłopoty a Ty sie nie martw !!! Twoje kłopoty są maleńkie w porównaniu z problemami tego świata!!!!!!

waniliowa. A nie dałoby rade, żebys się z wyprowadziła i zamieszkała ze swoim chłopakiem? W duzym mieście łatwiej o pracę i w ogóle więcej mozliwości :)

mam rodzeństwo, ale młodsze.. póki co nie moge zamieszkac z nim, bo on sam czeka na to aż będzie miał pewną posadę w pracy, bo jest na okresie próbnym.. no a ja nie pracuję.. zresztą z nim to też różnie bywa nie mam nikogo wiec skupiam się wokół niego tylko.. bywam zaborcza, zazdrosna, ciągle chce się widziec, nie mam koleżanek, jestem dnem

co Ty gadasz? jakim dnem????? Nie daj sobie tego wmówic!!!!!!

dla was to "widzimisię" a dla mnie poważny problem.. wyobraźcie sobie, że w domu nikt z wami nie gada- jeśli juz to są to epitety typu pasożyt, cipa, nierób itd.. jecie powiedzmy w ukrycie, aby wam nie wypominano " jaka jestes gruba" " jesz za nasze pieniadze" .. mimo, ze jesteś głodna szykujesz na talerz niewiele.. nie możesz spac, do rana siedzisz na kompie, potem do 13 śpisz, dalej zamykanie się w pokoju, czasem spotkanie z nim...i tak cały czas

Też tak miałam z facetem, oddałam mu całą siebie i cały swój świat, a gdy mnie zostawił to...pustka, pustka totalna. A potem próba samobójcza... A jednak podniosłam się i Ty też możesz :) Porozmawiaj z mamą o swoich problemach, wykrzycz i wypłacz przed nią wszystko...Pomoże Ci, poszukajcie pracy razem...

nie wiem, do was nie dociera że z moja matką nie ma rozmowy??? ona nie chce mnie widziec, wydziera się o cokolwiek ja zapytam nie mam odwagi i honoru iśc do niej, pogadac bo wiem jak to się skończy... ja nie robię nic, tylko siedzę przed kompem, tv nawet na dwór nie mam po co iśc, bo nie ma co robic.. straciłam strasznie pewnosc siebie, wstydze, boje sie ludzi nic nie potrafię... ja widzę sens tylko jak go widzę, jak poświęca mi czas i jest dobry CHCIAŁABYM SIĘ NIGDY NIE URODZIC ps. wyprzedzę wasze propozycje abym pogadała z rodziną- MUREM SĄ ZA MATKĄ, BO PRZECIEŻ TAKA UCZCIWA, DOBRA :O ta... gdyby ją znali

to co teraz bedziesz robic??? turlac się powoli w stronę cmentarza?????????????????????????????? :D

A zajmujesz się może pisaniem? Wiersze, lub opowiadania? Abo malowanie...Albo fotografia. Jaki masz talent? Możesz go zacząć rozwijać :)

pisałam, no ale to takie pisanie do szuflady... nie mam żadnego hobby tak jak mówię, aby coś zrobic, rozerwac się .. muszę jechac do miasta, a nie mam na toooo!

Gość ksiądz Wacław
no jestes beznadziejna masz racje zwykły pasożyt społeczny Jak ktos chce pracować to prace znajdzie a takie lenie jak ty całe życie siedziałyby najchetniej na zasiłku na koszt innych 🖐️

Gość ksiądz Wacław
ależ masz hobby - życie na koszt rodziny hehehe :classic_cool:

Gość cos mi nie gra...
Zastanawia mnie jedno - CO TY MASZ ZA CHŁOPAKA ??? Moj gdybym była w takiej sytuacji jak Ty i gdybym powiedziala mu słowo to napewno by tego tak nie zostawił. I co jego nie obchodzi,ze Tobie jest tak zle? Nie interesuje się tym? Jesli mu zalezy na Tobie to powinien Cie zabrac z tego domu....no chyba,ze mu o niczym nie mówisz i on nie wie co sie dzieje

Może załóż bloga na początek... Znajdziesz ludzi, którzy Cię rozumieją. A matce powiedz, że jedziesz szukać pracy i musi dac na bilet. Musi to zrozumieć...

Gość gfhhbnbhghvhbnbj
bo jesteś słoneczko darmozjadem, i nie dziw się, że matkę szlak trafia.Tylko siedzisz przed kompem w pokoju i jeszcze fochy,że ci kasy nie dają, może byś tak się ruszyła i pomogła w domu, apraca do której trzeba dojeźżdżać i kasy nie dali na bilet moż trzeba było obiecać ,że im oddasz zastanów się nad sobą zrób coź pożytecznego, bo facet po pewb=nym czsie też będzie miał cie sdość