Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość femka84

starszy rozwodnik- jak poinformować bliskim o tym związku

Polecane posty

No to masz problem.Nie wiem co Ci doradzić.Ja bym na Twoim miejscu przedstawiła tego pana swoim rodzicom i powiedziała co i jak.

Gość biedaczko f
drodzy rodzice! nie sadzilam kiedys, ze bede w takiej sytuacji, zawsze mowilam ze mnie to nie spotka, powinnam calowac ziemie i niebo wielbic za to, ze milosc mnie znalazla, ale jednak nie rozumiem, dlaczego jest miedzy nami 16 lat roznicy i on jest po rozwodzie? czyzby Bogowie i Anieli zakpili z nas? dzis jestem gotowa walczyc o ten zwiazek i w niego zainwestowac, mam nadzieje ze moja rodzina pogodzi sie z decyzja prawie 30letniej kobiety. nie mowie, ze bedziecie zadowoleni, mamo, tato- jestem szczesliwa, z tym a nie innym czlowiekiem, przykro mi ze wasz ziec nie ma 30 lat-przykro mi ze ma 43, moze za dziesiec lat, za 15 bedziemy sie z tego smiac-ale dzis prosze, nie przekreslajcie naszego zwiazku, waszych przyszlych wnukow sto lat temu kobiety byly mlodsze od mezczyzn o 10 o 20 lat, dwiescie lat temu nawet i 30-40! czy wiecie ze sonka holszanska byla mlodsza o 40lat od krola jagielly? to samo krolowa jadwiga? kiedys mlodzieniec wyjezdzal na studia,potem za granice, wracal jak 27-30latek i zaczynal szukac narzeczonej, historia daje nam przyklady, oto 35 latek zeni sie z 17 latka, takie byly nasze pra pra babki w szlacheckich dworach, a scarlett ohara? miala lat 16, a reth "w wieku koło 36 lat" pamietam czytalam" wasza corka

Gość biedaczko f
sory ale czytalam o tych rodowodach ze panicze wracali z nauk kolo 30stki robili kariery i zenili sie wlasnie miedzy 28-45 laty, a panny mialy najlepiej od 17-26:)

haha list mnie rozbawil wiem ze dawniej byla duza roznica wieku rodzice moich dziadkow tez roznica 16 lat tyzlko prosze uwzglednic ze wtedyy byly inne czasy i kewstia milosci w tych malzenstwach jest watpliwa

Gość fxfxfdbf
pewnie gdybyś przyprowadziła faceta otyłego albo na wózku inwalidzkim tak samo by mieli pretensje ??

Gość biedaczko f
no wiec skoro prababka felicja z tanskich zenila sie z mezczyzna o 12-18 lat starszym wracala z nim do dworku i dochowywali sie czterech-szostki dzieci(albo i wiecej), to co w tym dziwnego? ja siedzialam na tych drzewach genealogicznych, siedem lat roznicy to minimum

fxfx sorki ale twoj tekst o osobie na wozku inwalidzkim troche mnie ugodzil bo mam tate ktory w ten sposob porusza sie

Gość biedaczko f
tak bo kazdy woli mlodego gowniarza niz starszego,statecznego moja kolezanka znalazla takiego starszego:) 20 lat

gdybym zyla w tamtych czasach to juz bylabym stara panna i chyzba tylko klasztor na mnie czekalby

Gość fxfxfdbf
przepraszam nie wiedziałam.. ale czy tak by nie było??

fx-masz racje tak by było bo niestety u mnie bywało tak że każdy facet z ktorym spotykalam się był nieodpowiedni, a ten który nie podobal mi sie, nie widziałam w nim faceta to zawsze nim byli zachwyceni moi rodzice ;]

Gość fxfxfdbf
jesteś dorosła, czas się im przeciwstawić

przekichane mialy te kobiety jesli nie malżenstwo to klasztor-makabra a gdzie korzystanie z zycia radość ze sexu itd

fxfx wiem ze w moim wieku to powinnam juz nie patrzeć na rodziców ale niestety tata wymaga opieki i troche swoje życie podporządkowałam pod jego osobe i jego potrzeby przez pewien okres (na samym początku, po wypadku) całkowicie nie miałam swojego życia bo poświęcilam się dla niego, jego opiece itd az mama "wykopała" mnie z domu do pracy ;]

Gość parram parram
między moimi rodzicami jest 19 lat różnicy, a są ze sobą już blisko 30 lat. mój ojciec zanim poznał moją mamę miał za sobą 2 nieudane małżeństwa. także głowa do góry ;)

Gość anexxxx
a gdzie bedziesz miała radość z seksu z facetem 16 lat starszym :O moze teraz ale pozniej masakra

Gość femka zapomniała wspomnieć
że koleś ma troje( TAK TROJE) dzieci i jest uważany za kobieciarza. Zakładała już tu temat ( nie chce mi się go teraz szukać)ale ludzie jej odradzali więc bardziej uładzoną wersję zapodaje by dalej się wkręcać- co do Taty na wózku - współczuję ale uważam że zasługuje na kogoś lepszego

oczywiście na faceta lepszego zasługuje Ojciec to ojciec wiadomo- należy mu się miłość i szacunek

sorki - NIE TROJE A JEDNO ale to nie zmienia faktu że: femka84 temat myśle że jest jasny, nie chce porad w stylu co mam zrobić ale raczej chciałabym poznać wasze opinie. Historia wygląda tak: znaliśmy się wczesniej (on wtedy jeszcze żonaty) i zawsze jak gdzieś spotkaliśmy się to coś "chemia" ciągło nas do siebie i jakiś czas temu znowu "wpadliśmy" na siebie. On-już po rozwodzie, ja-wolna po długim nieudanym zwiazku i znowu ta chemia-pożadanie. Zaczeliśmy się spotykać na zasadzie tylko ssex ale niestety zaczęły pojawiać się emocje. On teraz chce sprobowac normalnego związku ze mną a ja obawiam się bo: jest starszy po 40, rozwodnik zcórką 18lat a ja młoda z problemami rodzinnymi (isttotna kwestia). Boje się tego związku bo on zawsze miał słabość do kobiet a ja nie chce zmarnowac sobie paru lat i w pewnym momencie stwierdzić ze jest za późno na dzieci i rodzine z tego co wiem to rozwód był bez orzekania winy a córka siedzi w innym kraju, dodatkowo doszły do mnie informacje że żona tez coś naodwijała a obecnie jest ona w nowym związku. I on zawsze miał słabość do młodszych dziewczyn

Gość tylko dziewczyna z problemami
psychicznymi jak niska samoocena, zdesperowana, zle wzorce lub inne bedzie sie pchac w taki zwiazek z tak duzo starszym facet (oprocz tych co leca na kase)

Gość tylko dziewczyna z problemami
do tego BABIARZEM

owszem łagodniej juz podchodze do jego osoby, czyż w końcu kobiety nie są naiwne, im dłużej przebywaam z nim to coraz częściej zaskakuje mnie pozytywnie, jeśli okaże się że nie zmienil sie i mnie skrzywdzi, to cóż będzie trzeba się po tym pozbierać i isć dalej Jeśli z rani to z pewnością nie będe mogła mieć winy do calego świata tylko do siebie