Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co lubię:)

10 rzeczy, które lubię ! :)

Polecane posty

nie napisalem ze interesuja mnie tylko te ktore spelniaja wszystkie te punkty ;) ba moze byc tak ze podobac mi sie bedzie kobieta zupelnie nie pasujaca do tego opisu ;p

1 - weekend jak nie ma szkoły 2 - tańczyć 3 - serek wiejski to moj nałóg hehehe 4 - imprezy 5 - pić kawkę 6 - patrzeć na pięknych ludzi 7- czuć beztroskę 8- lato 9 - zwierzęta 10 - przyrode

Gość isiuniaaa...
1.sex 2.kawe rozpuszczalna 3.czekolade 4.imprezy do rana 5.moja prace 6.flirtowac 7.uczucie kiedy facet mnie zarywa a ja mu odmawiam 8.mojito 9. szpilki 10. zakupy

Gość Innaja
baybe buuuu leviatan -gdybym była homo tylko takie kobiety by mnie interesowały ,fascynowały-wiesz co dobre" A co to w ogóle znaczy, dlaczego to jest niby dobre, bo nie rozumiem. Bo wam się takie podobają, to zaraz dobre? :O Ogólnie rodzice nie chcą rudych dzieci..

1patrzeć na mojego męża jak śpi 2spać wtulona w niego 3maratony filmowe z mężem 4wygłupianie się z córcią 5uśmiech na twarzy dziecka 6jak mała mówi: 'kocham cię mamo" 7poznawać nowych ludzi 8wygłupiać się z psami 9moich przyjaciól 10rozmawiać przez telefon:)

Gość Innaja
Levviatan - teraz napisałeś z sensem..

Gość Innaja
flesz80 flesz80@tlen.pl'; - jakiś ciasny ten twój świat, taki ograniczony..

1. Długo spać 2. Psy 3. Slodycze w każdej ilości i formie 4. Tańczyć 5. Skórę niemowlaka po nasmarowaniu oliwką 6. Białą kawę! 7. Gorącą kąpiel 8. Czerwone wino 9. Powietrze po letniej burzy 10. Puszyste koce i poduszki. Leviatan, na taką kobietę i ja bym poleciała;)

Innaja, dla Ciebie wyższe uczucia w postaci miłości do rodziny świadczą o 'ciasnym świecie'? Gdyby napisała że uwielbia : szpilki, kosmetyki, sukienki..etc 'to wtedy bardziej by Ci podpasowała? widać, że jest szczęśliwa.

Gość Innaja
Owszem, ale szczęście nie moze się ograniczać do ludzi i zwierząt wokół.. To piękne, ale w tym nie ma jej, a wszystko się kręci wokół ludzi.. Jakby ją mąż zostawił, to co? Koniec świata?

Innaja - nigdy nie twierdzilem ze tylko takie jak opisalem mi sie podobaja ;) Lenasyl - to fajnie ze tez plci przeciwnej podoba sie wizja "mojego idealu" ;p tylko trafic na taka nie moge ;(

Gość Innaja
Ja znam taką, ale ona mnie nienawidzi, bo jej facet kochał mnie, a nie ją.. Do dzisiaj wygląda, jakby chciała mnie zabić, bo on nadal na mnie bardzo reaguje..

Gość Innaja
Ale chwilami się jej boję..

Gość Innaja
A on jej nie chciał, ale tak chodziła, aż wychodziła.. Powinna być mi wdzięczna, ze dzięki mnie wypłakiwał jej się na ramieniu, to ona chce mnie zabić.. :O

1.) Spotkania ze znajonymi 2.) Lubię patrzeć na przysotojniaków :) 3.) Coca Cole 4.) Ciepłą herbatke z cytryna :) 5.) Długie spacery 6.) Siedzieć na necie 7.) Pistacje :) 8.) Siedzieć długo w wannie podczas kąpieli a przy tym czytać gazetę 9.) Kisiel cytrynowy i truskawkowy 10.) Siedziec na kafe :classic_cool:

Gość Innaja
[zgłoś do usunięcia] Levviatan Zajete mnie nie interesuja" - to jeszcze tacy istnieją? Mnie jak faceci zaczepiają, to nigdy ich nie odstrasza, że jestem mężatką. Raz tylko, ale na krótko... wrócił się i wcisnął mi wizytówkę..

Gość Innaja
Levviatan heh i zrozum tu kobiete ;p" - ona go zna.. i wie, że usidlony jest jej.. taki typ.. nie wyrwie się, ona ma silniejszy charakter..

1. lubię zwierzęta 2. uwielbiam spędzać czas ze znajomymi 3. lubię uczyć się języków obcych 4. lubię mieć zadbane włosy 5. lubię pierogi ruskie :P 6. lubię wysokich facetów 7. lubię spać. 8. lubię gotować 9. kocham żelki ;) 10. uwielbiam ładnie pachnieć. hmmm i to by było na tyle :P

Do pierogów i ja się dołączę:) a co do ograniczonaego świata, to nie uważam, żeby mój świat był ograniczony, temat fajny a wejdzie tu jakaś desperatka i swoje żale wypluwa. Żal Ci, że jestem spełniona i szczęśliwa????

Innaja poczytaj moje wcześniejsze wpisy a potem się wypowiadaj....

Gość Innaja
flesz80 flesz80@tlen.pl'; - akurat to ty się plujesz.. Nie uważasz, to nie uważasz. Co mnie to? Ja tylko swoje wnioski zaznaczyłam..

Gość Innaja
flesz80 flesz80@tlen.pl'; Innaja poczytaj moje wcześniejsze wpisy a potem się wypowiadaj...." Jakoś nie mam ochoty więcej czytać.. Jakoś mnie nie zaciekawiłaś bogatym życiem....

Lubię 1. Prowadzić samochód (uzależnienie??) 2. Kiedy moje telefony milczą 3. Kiedy nie muszę wstawać rano do pracy 4. Kiedy mam posprzątane w domu 5. Kiedy nikt ode mnie nic nie chce 6. Tigerka ;) 7. Kiedy teściowa się nie wtrąca 8. Dodatkowy zastrzyk gotówki 9. Marlboro Gold 10. Kartę kredytową męża :)))

10 rzeczy... niech pomyśle :) 1. sprawiać przyjemność mojej rodzinie( uśmiech na ich twarzy bezcenny) 3.poznawać coś nowego 4.gotować 5. spacery w samotności 6.wyłożyć się na kanapie przed tv i zapomnieć o wszystkim 7.posiedzieć w gronie przyjaciół i rodziny 8.chińszczyznę:P 9.książki 10.od czasu do czasu za imprezować

1. Spać przynajmniej 10 godzin 2. Gdy jest ciepło ale nie upalnie 3. Gdy jestem ładnie opalona:P 4. Piłkę nożną ❤️ 5. koty❤️ 6. polskie filmy 7. Spędzać czas z moim Ukochanym :) 8.. duuużo jesc:D 9. Zakopane :) 10. Kasie i Tomka :D