Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co lubię:)

10 rzeczy, które lubię ! :)

Polecane posty

Wielbicielko Piotrusia nie wiedziałam ze twoj facet jest rzeczą????

Gość prinassssssssss
1) rozmowy z mama 2) czytac ksiazki kryminały 3) patrzec jak mój piesek słodko spi 4) jezdzic na rowerku z moja przyjaciolka 5) rozwiazywac sudoku 6) słuchac na całą pare " Lambady" Kaomy 7) chodzic bez stanika 8) słyszec od ludzi "masz nogi jak patyki" 9) jesc gofry z bita smietana i czekolada 10) jezdzic autem i cieszyc sie z prawka zdanego za 4 razem:)

Gość uwielbia to co lubie
a ja lubie.. .uwielbiam sie usmiechac zwłaszcza jak mam powody .tanczyc .góry i jeszcze raz góry - Alpy .spotykac sie zmoimi znajomymi .słodycze .dlugo spac .filmy psychologiczne .aktywny wypoczynek .zwiedzać .i uwielbiam świetnie wyglądać :) pozatym lubie pozytywnie zakreconych ludzi poniewaz mnie samje sie potem udziela ten nastrój

Gość to jest wkurzające
1 telewizję 2 słodycze 3 piwko 4 lato 5 siedzieć przy komputerze 6 spać 7 weekend 8 sex 9 chodzić na zakupy 10 kino

1. chipsy z biedronki 2. pisac pikantne smsy z moim facetem 3. ubrac się sexownie 4. kierowac autem 5. moją sunie najcudowniejszą i najukochańszą 6. szpinak 7. siedziec na kafe 8. małe dzieci 9. długą kąpiel w pianie 10. wysokie obcasy

a ja lubię : *sex *wydawać pieniądze *spotykać się z moimi znajomymi *jedzenie z mc donalda *zapalić do piwa *siedzieć na necie *być podrywaną przez facetów, a potem ich zbywać *pisać ze swoimi ex *słuchać głośno muzyki *leżeć długo w wannie

1. Wiosnę ! 2. Prowadzić samochód :) 3. Długie kąpiele z pianą 4. Dobrą ksiązkę ( to do tej kąpieli :) 5. Kocham zwierzeta, całym serduchem ( i ten zapach szczeniaczka :) 6. Imprezy, kluby, dyskoteki, domówki :) 7. Drineczki z colą i pomarańczą :) 8. Ładnie wyglądać 9. Świeta Bożego Narodzenia 10. no i Kafeeee :P

Aaaaa no i muzykę, najlepiej naszą, Polską :) śpiewac, tańczyć, słuchać...była bym dobra w "Tak to leciało" :)

tak patrze na to co lubią ludzie tutaj się wypowiadający i wychodzi na to że jakaś połowa to lenie śpiące do południa :P (je tez lubię długo spać ;] )

Gość Włos nie pozbawiony blasku
1. Wstawac rano i pic herbatę w letnie poranki na werandzie. 2. Herbatę zieloną, białą, artystyczną, czarną, każdą. 3. Czytac książki. 4. Sport. 5. Gdy czuję się potrzebna i robię coś co sprawia radośc innym ludziom. 6. Spacery w lesie. 7. Kocham moją rodzinę i przyjaciół. 8. Muzykę. 9. Szczęśliwych ludzi. 10. Seks. Kolejnośc przypadkowa :-)

Gość baybe buuuu
Może my bierzemy udział w jakimś tajnym badaniu wrogiego mocarstwa:)?Może szukają naszych słabych punktów i za pomocą środków chemicznych pozbawią nas radości z sexu(bo najczęściej się powtarza:) )Już nam zabrali Marysię,ograniczają papierosy i alkohol(stały element"lubiany"),a teraz....będzie sex.Boszszsze-napiszcie że lubicie podatki....!!!!!!:)

Gość tutu rutuuu
lubię 1. jeździć tramwajem po mieście wiosną, patrzeć w okno i obserwować jak miasto żyje 2. gotować 3. leżeć przytulona do mojego męża i patrzeć jak on zasypia 4. smyrać i głaskać i tulić moje kiciorki :) 5. siedziec przy barze z najlepszą przyjaciółką pijąc piwo i gadać o wszystkim i niczym 6. pić czarną, mocną herbatę z odrobinką cukru 7. czytać powieści 8. leżeć i nic nie robić, leniuchować całymi dniami 9. kanapki ze świeżego chlebka z masełkiem i twarożkiem z rzodkiewką i szczypiorkiem i szczyptą soli 10. oglądac filmy

Gość tutu rutuuu
musze coś jeszcze dopisać 11. uwielbiaaaaaaaam zakupy :D 12. chodzić w trampkach 13. opalać się 14. mocną rockową muzykę

Gość tutu rutuuu
aha a te kanapki z twarożkiem to przyznaję się, podgrzewam odrobinkę w mikrofalówce :D

Gość best everrr
1. kocham pływać 2. morze i plażę 3. opalac się ( na solariaum też ) 4. uwielbiam komplementy 5. lubię lody 6. lubię znajdować się na wysokosci 7. lubię szalone pomysły 8. lubię noc 9. lubię spać 10. lubię zakupy.

TO ja jeszcze raz bo 10 mi nie starczyło 1 uwielbiam słuchać muzyki i najlepiej bardzo głośno 2 uwielbiam piątki bo zaczyna się weekend 3 lubię pierwsze oznaki wiosny aż się żyć chce jak robi się cieplej i świeci słońce 3 uwielbiam śpiewać głosu nie mam najgorszego :P 4 uwielbiam urlop w PL kiedy witam się ze swoją rodziną 5 uwielbiam małe dzieci rozczulają mnie 6 uwielbiam moje chrześniaczki 7 uwielbiam kupować prezenty mojej rodzinie 8 lubię chodzić o Pubu 9 lubię się fajnie uczesać i ubrać 10 lubi korzystać z netu (chyba jestem uzależniona ) kocham mojego laptopa :D:D:D

Gość co lubię:)
Up up :)) jesteśmy? :) piszcie dalej :))

Gość xyzzzzz
1.Tańczyć (dyskoteki) 2.Śpiewać 3.Prowadzić samochód 4.Lato 5.Gdy trochę wypiję 6.Dobrze wyglądac 7.Gdy nie jest nudno 8.Grać w siatkówkę, bilarda, kręgle 9.Sex (gdy mam ochotę) 10.Spać do 11:00

Teraz my(ja i mój mąż): 1.Spacery. 2.Skoki narciarskie. 3. Czytać. 4. Piłkę nożną. 5. Seks. 6. Oglądać Dextera, Mentalistę i Fringe. 7. Jeść. 8. Fortuna i Bet-At-Home. 9. Sauna. 10. Jazda samochodem.