Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co lubię:)

10 rzeczy, które lubię ! :)

Polecane posty

nie będę się zniżała do Twojego poziomu innaja bo toniesz w brodziku intelektualnym:)

Gość fejsbooch
1)seks 2)muzykę 3)ciepłe letnie wieczory 4)nocne spacery 5)spędzać czas z przyjaciółmi 6)dobrze zjesc 7)alkohol i narkotyki 8)powrót z zakupami, bo samego łażenia po sklepach nie lubię 9)czuć, że robię coś wartościowego i pożytecznego 10)odwiedzać miejsca, które mają dla mnie wartośc sentymentalną

1. czekolady wedel nadziewane np. gruszkowo-porzeczkowa... mniam :) 2. kawę inkę z mlekiem 3. słońce 4. wakacje 5. podróże 6. dobre książki 7. miłych ludzi 8. komedie romantyczne 9. robienie prezentów 10. buty :)

1 Czekolada 2 Papierosy 3 Piwo 4 Grać w pokera 5 Pająki 6 Muzyka metalowa 7 Stare przedmioty np meble 8 Motocross 9 Książki 10 Siebie:-)

Gość edEW
1.gOLIC NOGI 2.SKALADAC W TOREBCE 3.SPAC,SPAC SPAC SPAC SPAC ;)

1. Jeść 2. Długo spać 3. Warzywa na patelnię 4. Długie gorące kąpiele + książka/gazeta 5. Psy ❤️ 6. Przytulać się 7. Czytać 8. Siedzieć na necie 9. Lato i wiosnę 10. Uczucie kiedy coś mi się uda :)

Teraz ja Uwielbiam ; 1 długo spać to wręcz kocham 2 sex:P 3 Pić kawę i palić fajkę :O 4 zakupy 5 Przeczytać dobra książkę 6 Rozmawiać z mamą na gg:P 7 malować paznokcie 8 pielęgnować moje kwiaty a mam ich sporo :) 9 chwilę samotności przy dużej ilości świec 10 gorąca kąpiel w wannie jest tego jeszcze dużo,ale autor napisał,że 10 :P

Gość i sru i fru
Fajny temat więc teraz ja :_) 1.Burza ,mgła i letnie deszcze 2.Chodzenie na żużel 3.Ubierać się w czerń 4,Wieczorami czytać dobre książki 5Słuchanie klimatycznej muzy 6Dobre jedzenie 7Uczucie fascynacji czymś nowym 8Uśmiech ;):) 9Koty 10.Białe wino.

Gość .brand
1. muzykę, gdzie tekst jest idealnym odzwierciedleniem tego co czuję, myślę itd 2. papierosy 3. tańczyć całą noc 4. patrzeć na padający śnieg 5. piasek i słońce 6. zapachy które przywołują wspomnienia 7. samotne spacery nocą 8. książki 9. kafeterie i damską torebkę;) 10. jeździć na rowerze

1. lubię podróżować 2. lubię turcję 3. zapach benzyny 4. siedzieć na komp 5. piwo 6, spotkania ze znajomymi 7. lody 8. tvn :) 9. wiosnę i lato 10. swoją pracę :)

Gość co lubię:)
Super,, rozkręcamy się :)) dajecie jeszcze;)

Gość maggg32
1.masaz plecow na dobranoc wykonywany po pracy codzien przez mojego faceta .2.przytulic sie i zasnac przy moim facecie 3.winko czerwone lub jakas zubrowka itp. 3.sex.4.długo spac.5.seriale w tv 6.wygladac sexi w ciuchach i bieliznie fajnej7.wakacje nad morzem8.ładna pogoda słonce wiosna i latem8.czasem wyskoczyc gdzies do pabu itp.9.byc fajnie umalowana podobac sie wszystkim miec rozjasnione włosy10.kupic sobie cos z ciucha

1. Przytulać się do mojego miśka. 2. Wstawać o której mi się podoba, bez ciśnień. 3. Opierdzielać się pracy. 4. Czytać ksiązki. 5. Słuchać muzykę. 6. Spotykać się ze znajomymi. 7. Lubię jak mi kg w dół lecą. 8. Zakupy. 9. jak świeci słonko, od razu chce się żyć. 10. Gdy nie mam stresów.

1. seks 2. piwo 3. gry przygodowe point'click 4. filmy polskie 5. coca-colę 6. imprezy :) 7. chipsy Lays ceebulkowe 8. Christinę Aguilerę 9. poranną kawę z mlekiem 10. komplementy pod moim adresem ;)

1. Dłuuuugo spać 2. Leniuchować 3. Jeździć autem 4. Długie spacery/wycieczki rowerowe z siostrą i mamą 5. kuchnie włoską 6. Piwko w dobrym towarzystwie 7. siedzenie na necie 8. Spędzać czas z rodziną 9. Włóczyć się po opuszczonych miejscach 10. Letnie wieczory

Gość ja sie pytam
ssac kutasa zadna nie lubi ??????

Gość ja też się dołącze .........
1.Palić papierosy w samotności 2.Samotne spacery 3.czytanie ciekawych książek 5.kąpiele z olejkami i całą serią zabiegów 6.orzeszki pod każdą postacią i wafle ryżowe 7.rozmawiać z ciekawymi ludźmi 8.pić alkohol w samotności 9.jesień, wietrzną jesień 10. ćwiczyć :)

Gość ja lubieeeeeeeeeeeeeee:
1.Bardzo wysokich mężczyzn! 2.Czytać książki! 3.Słuchać muzyki! 4.Zupę ogórkową mojej babci! 5.Moje koleżanki! 6.Mojego chłopaka! 7.Spać długo! 8.Pływać! 9.Słuchać ludzi! 10.Przestawiać często meble w pokoju!

Gość liberal girl
ale fajny topik :) lubię: 1. uśmiechnąć się i otrzymać w odpowiedzi uśmiech 2. czytać książkę od deski do deski praktycznie bez przerw 3. eksperymentować w kuchni i patrzeć jak moje potrawy znikają w ustach zachwyconej rodziny 4. wtulić się na kanapie w ukochanego z drinkiem i oglądać film 5. kiedy mąż i dziecko śpią, przed pójściem spać podchodzę do ich łóżek i całuję w czółka :) 6. kiedy fryzjerka zajmuje się moją głową, relaksuje mnie to 7. mieć pomalowane na czerwono paznokcie u rak i nóg, czuję się wtedy taka super zadbana :) 8. obudzić się latem na Mazurach, wyjść na łąkę i widzieć horyzont:) 9. po pracy zmyć makijaż, wziąć prysznic i przebrać się w wygodny ciuch 10. wariować z moim dzieckiem: wojna na poduszki, na łaskotki, ganianie po domu itp

Gość pzu na orendżu
1. spędzać czas ze swoim synem 2. sex 3. sex 4. ptasie mleczko 5. pić kawę i palić papierosa 6.ładnie wyglądać 8. gdy świeci słońce 9. gdy mam odłożone pieniądze 10.sex

Gość Malutka_w_szpileczkach
no to teraz ja :P 1.Beara Gryllsa, Cejrowskiego,Zaklinacza Psów 2.Spać do południa 3.Zakupy,zakupy i jeszcze raz zakupy 4.Seks 5.Lubię tańczyć 6.Horrory, w ogolę dobre filmy 7.Samochody terenowe 8.papierosy 9.lato,słońce,morze,plaże i przystojniaczków z tym związanych:P 10.SZPILKI

no to teraz ja 1.Beara Gryllsa, Cejrowskiego,Zaklinacza Psów 2.Spać do południa 3.Zakupy,zakupy i jeszcze raz zakupy 4.Seks 5.Lubię tańczyć 6.Horrory, w ogolę dobre filmy 7.Samochody terenowe 8.papierosy 9.lato,słońce,morze,plaże i przystojniaczków z tym związanych 10.SZPILKI ooo tak ma być :P

Gość tyfgvhj
dlaczego tylko 10 rzeczy? 😭

kolejnosc przypadkowa 1. Spac 2. Sushi 3. Spedzac czas z waznymi dla mnie ludzmi 4. mojego meza 5. chodzic boso 6. torebki 7. premie na moim koncie 8. ajfona 9. chipsy 10. dobre ksiazki

1 czytac dobre ksiazki 2 budzic sie obok ukochanego 3 robic zdjecia 4 kolczyki 5 zupa pamidorowa 6 zwiedzac nowe miejsca 7 japonskie jedzenie nie tylko sushi 8 czerwone wytrawne wino 9 patrzec na plonacy ogien w kominku 10 chodzic na koncerty ulubionych zespolow

Gość jajkssssssssssssssss...
lubię: 1. ostrą muzykę 2.książki Paulo Coelho (i nie tylko) 3.błogi stan nieświadomości 4.seks seks seks 5. podróże 6.czekoladę (ale tylko w dużych ilościach) 7. pić kawę w ogrodzie w letnie poranki 8. grać na gitarze 9.marzyć lub myśleć o" niczym" 10.udowodnić czasem tym, których nie lubię, ze jednak nie są mądrzejsi ode mnie;) itp. itd.

Gość o-n-a-88
1 Zapach kawy o poranku 2. Zapach ciała swojego mężczyny 3 Długie kąpiele w wannie pełnej wody 4. Sobotnie noce w dobrym towarzystie 5 Odkrywać nieznane 6. Czuć pożądanie 7. Dym marihuany 8. Czuć że jestem we właściwym miejscu 9. Dobre filmy 10. Uwodzić

Gość kubarenata
a My uwielbiamy 69 , nawet 10 razy w tygodniu :D