Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trouble_23

Za bardzo niesmialy-co robic?

Polecane posty

Gość trouble_23

Wiem,ze sie podobam facetowi (on 30 lat, ja 23). niestety chyba jest bardzo niesmialy... Bylam u niego w pracy (przypadkiem) wydawal sie byc zadowolony, pozniej napisalam sms-nie odp ;( Dodam,ze juz dluzszy czas nie ma dziewczyny... Moze ma jakies problrmy z kontaktami z plcia przeciwna? Co myslicie? Czy bylyscie w takiej sytuacji? Co zrobilybyscie na moim miejscu?

Gość notariusz....
Dziewczyno z takim starym prykiem chcesz sobie zycie ulozyc?? Zalosna jestes

Gość trouble_23
Hmmm, moze i zalosna, ale bardzo zauroczona jego osoba;(

Gość notariusz....
Skoro ma 30 lat i nie ma kobiety w swoim wieku tzn ze to meska pipa a nie facet:/ Znajdz sobie rowiesnika a nie! masz niska samo ocene widac

Gość porada dnia
ja Ci powiem tak ze jezeli gosciu ma broblemy z kontaktami z płcia przeciwna to ty tu nic nie zdziałas bo to on sam musi sie odwazyć

Gość IMO13246
Nie dawaj żadnych znaków. Broń Boże nie próbuj sama do niego uderzyć. Szanuj sie, wszakże jesteś kobietą. Jeśli on jest prawdziwym mężczyzną to na 100% bedzie wiedział czy się Tobie podoba czy nie. Bo wiesz - mężczyźni czytają w myślach i żadne znaki nie są potrzebne...

Gość trouble_23
Macie racje, jakiekolwiek dzialanie z mojej strony moze go tylko odstraszyc, a tego bym nie chciala:) Czas pokaze, kiedy bylam u nigo w pracy poprosil o moj nr tel, a noz sie odezwie... Dzieki za poswiecony czas i odp.

Gość IMO13246
O Boże...