Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytanie mam

Pociągiem do Berlina??

Polecane posty

Gość zapytanie mam

czy miał ktoś przyjemność ostatnio odbyć taką podróż? chciałabym wiedzieć jakie są jej koszty?

Gość ana 26
a skąd będziesz wyjeżdżać? ja ostatnio jechałam z Warszawy

zależy skąd jedziesz i czy z przesiadkami czy bez. Moja ciocia jeździ z Bydgoszczy z przesiadkami chyba w Krzyżu i Kostrzyniu i placi za bilet 25 zlotych (bilet się nazywa jakoś śmiesznie raz dwa trzy czy trzy dwa jeden :P) No i pociąg za niemiecką granicą prosto do Berlina kosztuje 5 euro grupówka z tego co wiem to ludzie sami chodzą i się pytają kto się doklada do grupówki (5 euro)

Gość zapytanie mam
z warszawy będe jechac

Gość zapytanie mam
ana26 czy możesz powiedzieć jak to załatwiłaś, ile Cię to kosztowało i ile trwało?

Gość niemiecc
lepiej samolotem

Gość Franek Strzelba
z wawy masz dwa rodzaje pociągów... "Berlin-Warszawa Express" albo pociąg "Jan Kiepura" relacji Warszawa-Amsterdam który zatrzymuje się m.in. w Berlinie... co do ceny do odsyłam Cie na stronkę PKP, tam wszystko jest podane łącznie z możliwością rezerwacji miejsc... bo są to składy które obejmuje całkowita rezerwacja miejsc

Gość taka co wieee
Ja mieszkam koło Kostrzyna i nie polecam Ci jechać do Berlina w tym okresie bo na trasie Krzyż-Kostrzyn jest teraz masakra z połączeniami :O

ja jechałam kiedyś pociągiem, ceny nie pamiętam, ale sam przejazd był ok. Poszukaj busów, raz trafiłam na przejazd za 5 zł na lotnisko w Berlinie ze środkowej Polski, normalnie mnie to kosztowało zwykle 150, ale w niektórych firmach cena zależy ile jest chętnych i jak długo do terminu.

Gość Kylie M. hfhf
w berlinie jest koncert Kylie Minogue