Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfgfgfgfgfgfg

Kur..., nie mam nikogo, siedzę sama i sobie piję... kto jeszcze?

Polecane posty

Gość gfgfgfgfgfgfg

Wiem, że rano mi przejdzie, ale dzisiaj jakoś mi smutno, wypiłam kilka drinków i sobie siedzę... organizuję ludzi na wyjście w piątek, bo dawno nigdzie nie wychodziłam, ale czuję się jakoś tak samotnie. Zagadałam do kilku osób na Skype, wszystkie niedostępne, pokłócilam się z przyjacielem i nie ma do kogo gęby otworzyć

Gość gfgfgfgfgfgfg
Nawet na kafe nikt się nie odzywa

Gość znam to.....
ja mam podobnie.....ale juz nie pije......:)

Gość akordeonowy ruchacz
Ja pijam wyłącznie herbatę.

Gość gfgfgfgfgfgfg
Ja okazjonalnie, kiedy jestem sama - rzadko, ale dzisiaj nadszedł ten dzień

Gość aaalka
pije z tobą

Gość Liza@22
Też bym się napije ale jestem chwilową abstynentką,przynajmniej do soboty:) też tak mam ,że pełno ludzi wokoło mnie a czuje się jakby nikogo nie było:((

Gość gfgfgfgfgfgfg
Liza, dokładnie, wcześniej czegoś takiego nie czułam. No, może raz. Ale teraz to się spotęgowało, a tyle ludzi dookoła, których naprawdę lubię

Gość Liza@22
Wielcy przyjaciele i koledzy kurczę ,piszą do mnie jak nie mają z kimś wyjśc na piwo a jak mam kłopoty to nagle nikt nie ma czasu,moja koleżanka eks złamaska jak pracowałyśmy w jednej firmie to miała dla mnie full czau wypady na piwo,oblewanie urodzin,wyjścia na zakupa,odeszła z zakładu i ciągle gadała ,że nie ma czasu na razie ,usunelam ja ze znajomych na nk z 2 miechy temu no bo i po co mam ja miec :) teraz wyslala mi zapro,wczas sie skumala:) wyzalilam sie i juz mi lepiej :)

Gość gfgfgfgfgfgfg
No to się cieszę :) Też znam takie osoby, których jest wszędzie pełno, a potem cisza. Mam nadzieję, że wyjście piątkowe wypali, ale znając życie jednego nie będzie, drugi nie może, trzeci chory, czwarty już na kacu itd... Brakuje mi kogoś bliskiego, naprawdę. Cieszę się, że mogę to tu napisać (zapewne dzięki procentom ;) ), bo na codzień raczej zimna, mało emocjonalna i za taką też jestem uważana

Gość gfgfgfgfgfgfg
na codzień jestem*

Gość pata taj
a ja mam 26 lat, od 4 lat jestem sama, na imprezie ostatnio bylam 2lata temu, mam dwie dobre kolezanki, ktore juz wyszly za maz i bywaja dni, ze nie otwieram geby do nikogo np. przez 4 dni zdarza mi sie powiedziec w sumie okolo 10 slow - glownie dzien dobry,prosze, dziekuje, do widzenia...

Gość pata taj
a Wy stekacie... :)

Gość Liza@22
Ha ha moze dlatego nie mamy przyjaciol od serca ,ja tez jestem uwazana za chlodna,zdystansowana a przy tym poszczelona osobe ,nikt nie wie co w mojej glowie siedzi:)

Gość miśka 1308
to wypiję z Wami za tych "przyjaciół", którzy są w momencie gdy czegoś potrzebują... a kiedy nam jest źle nie ma nikogo! zdrowie Wasze !

Gość miśka 1308
araz alkoholiczki. każdy ma czasem ochote cos wypic!

Gość ruchaj i rób co chcesz
tez bym wypila piwo, hehe, ale nie do przesady zeby wiecej niz jedno

Gość Pysiuniek1993
Mam podobnie... Odkąd nie jestem ze swoją dziewczyną (już ponad miesiąc) Ciągle pod wieczór jestem osamotniony i smutny , jedynie płakac mi się chce... A tak to pracuję i niby wszystko ok w dzień...

Gość lalallala
witam

Gość szzzzz
Ja się byn napiała , ale cóż ,nie mam za co:(

Gość lalallala
ja tez jakos samotnie sie czuje chodz koło mnie spi mąż...to dziwne i dołujace ze niby jest obok a ja samotna i zdołowana.........;(ogólnie dól...ja przyjaciół niemam jestem uwazana za pewna siebie niedostepna...a w głebi to zakompleksiona i beznadziejna sie czuje....mam 25 lat i niewiem co dalej....z praca i wogóle....