Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sabinkaaaa87

Zdjęcie do oceny

Polecane posty

na każdym temacie co innego napisane? No prosze :D swoją drogą może uchylisz nam wszystkim rąbka tajemnicy w której agencji detektywistycznej pracujesz? Tak z informacją dla ludzkości aby nikt przypadkiem się do Was nie zglaszal? 💤

Gość IMO13246
Lepiej juz nago, niż dawać zdjęcie do oceny w TAKIEJ bieliźnie. ;);););)

Gość a ja mojemu robie
wystarczy twoj nik wpisac i wszystko jane a takie glupoty ludziom wciskasz ze glowa boli bajkopisarka z ciebie niezla nie trzeba byc detektywem hehe

Gość Sabinkaaaa87
Kurcze dziękuje wam bardzo :) Dobra to zabieram się - od jutra - za robienie brzuszków :) Mysia no właśnie ja bardzo często też nosze stanik C ale D jeszcze mi się nie trafił. Od zawsze mam tak że piersi bardzo mi się rozchodzą i myślę że tego już mi żaden stanik nie naprawi - taka moja budowa :) Może się wybiorę po jakiejś większej wypłacie i zakupie nowe staniki na wiosnę - akurat do bluzek z dekoltem :)

Gość IMO13246
A co takiego brzuszki Ci dadzą?

wpisuj mój NIK nie pomyl z NIPem czasem 🖐️ "ściemniarka" ... co to za urządzenie bo nie znam? :classic_cool: ...........aaaa i nie przypominam sobie, żebym coś ściemniala(wlaściwie przyciemniala - to mialaś na myśli?) oprócz szyb w swoim samochodzie 🖐️

Gość IMO13246
Mysia a ty ładna jestes?

że piersi sie rozchodzą??? Dokladnie to skutek źle dobraego biustonosza :) mówię Ci zmierz się i wybierz do dobrych sklepów z bielizną wydaj trochę więcej ale efekt Ci to wynagrodzi :) poza tym szukaj promocji jakich masz pelno w różnych sklepach.

Gość sebbukku
Moim zdaniem jesteś za chuda i masz krzywe nogi. Piszę zupełnie bez złośliwości.

Gość IMO13246
@**Mysia "IMO13246 nie mi to oceniać a gusta są różne" Brawo! zdrowe myslenie! Dlatego jak sama rozumiesz muszę poprosić Cie o Twoją naga fotkę. Aby ocenić Twoja urode, wedle mojego gustu ma się rozumieć.

a jak nie masz wielkiego brzucha i chcesz ladne mięśnie to spróbuj A6W ja robilam rok temu i 10 dni mi wystarczylo ale mialam w miare plaski brzuch.

Gość a ja mojemu robie
mysia jest brzydka jak noc dlatego w aucie szyby przyciemnila

Gość Sabinkaaaa87
Nie wiem, mi się wydaje że taka budowa moja. Już jak mi rosnąć zaczynały to tak daleko od siebie ;) Może to też za sprawą tego że od zawsze śpię na brzuchu i tak je gniotę? Tak o to noszę staniki push-up, obcisłe są fajnie pod piersiami, biust mi nie wypływa ale też nie lata. Jak mi raz babka doradzała w sklepie to tak teraz sama też dobieram więc myślę że jest ok :) Tak jak pisałam ten stanik ze zdjęcia to taki sportowy jest który mam ubrany może z 20 minut dziennie i to nie codziennie :)

IMO13246 malo w internecie nagich fotek dziewczyn ?? Możesz nawet sam sobie wybrać najpiękniejszą !!! Zaraz się obrażę 😴

Gość IMO13246
Właśnie, tylko kobiety potrafia zarzucić mężczyźnie niestosowne zachowanie (ewentualnie foch), podczas gdy ten zachowuje sie najzwyczajniej w świecie - naturalnie.

Gość Sabinkaaaa87
Próbowałam to ćwiczyć kiedyś ale szczerze nie dawałam rady z ostatnimi ćwiczeniami jak dobrze pamiętam. Spróbuje jeszcze raz, mobilizacją będzie teraz ten basen :)

Pomijam kolejność pierwszeństwa i sugeruję się wartością osoby piszącej: Sabinka Nie taka budowa kochana tylko zly staniczek, jak się rozlażą albo wyplywają ze stanika u góry takie "buly" :) na początku nawet z dobrym stanikiem trzeba biust zgarniać do środka bo czasami się sam rozsuwa na skutek tego, że tyle lat byl gnieciony w zlym biustonoszu możesz o tym dużo poczytać a google Ci pomoże :) ja mojemu robie Ubolewam nad Tobą strasznie i aż mi się szkoda Ciebie zrobilo na moment ale się rozmyślilam 😴 W AUTKACH MOŻNA PRZYCIEMNIAĆ TYLKO TYLNE SZYBY 🖐️

Gość Sabinkaaaa87
Mysia nie pokazuj się, za 2-3 dnia załóż taki temat i ciekawe co w tedy powiedzą - tak jak ja bo mam tu swój stały czarny nick - znany dla ogółu ;)

Gość IMO13246
A6W jest zbyt intensywnym treningiem dla początkujących. Zacznij od czegoś lżejszego.

Gość Sabinkaaaa87
To na wiosnę wymienię wszystkie staniki na profesjonalne :) Drugiej ciąży nie planuje więc liczę że nie będę musiała pozbyć się szybko całej garderoby tylko później już stopniowo wg zużycia :) Bielizna powinna być tańsza :P A jaki sklep polecasz? Mieszkam w dużym mieście więc myślę że jak jakiś znany to będzie i u mnie

Gość Sabinkaaaa87
A jakbym ćwiczyła to a6w ale nie wykonując od razu wszystkich ćwiczeń? Teraz rzuciłam okiem na tabele i no właśnie z 6 na pewno bym miała kłopoty :/

Gość IMO13246
Jaki jest Twój cel?

Gość Sabinkaaaa87
poprawić stan brzucha. Modelka być nie zamierzam więc jakiegoś ideału nie potrzebuje ;)

Ja mieszkam za granicą i tu jest sklep Hunke Moeller nie wiem czy w PL też jest taki

Gość Sabinkaaaa87
nie ma, można kupić ich bieliznę ale przez neta to nie chce. Poczytam na jakiś forach o tej tematyce co dziewczyny polecają. Dzięki wielkie za wszystkie odpowiedzi i że nie zostałam bardzo zjechana.. sorki za brzydką bieliznę :P Jutro się odpicuje w panterkę lub czerwone koronki i wam prześle :P

Gość IMO13246
Generalnie uważam, że A6W jest treningiem dla nikogo... Dla początkujących - zbyt ciężki. Dla zaawansowanych - Ci z kolei znajdą cos lepszego. Spróbuj ABS 2 Jest stopniowany w trudnosci i nie tak nudny. A żeby spalić tłuszczyk z brzuch to jednak musiała będziesz pobiegac... (Do ABS bedziesz potrzebowała drążęk, kosztuja takie ok 30zł - "montujesz" we framudze drzwi)

Gość IMO13246
Mysia to co z tą fotką?