Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koralina123

Kredyt hipoteczny???

Polecane posty

Jest tu ktoś, kto brał kredyt hipoteczny i może mi pomóc? Jakie są warunki otrzymania go? Który, w jakim banku, na ile rat najkorzystniejszy, itp? Proszę o rzetelne informacje. Dziękuję.

Banki maja różne warunki przyznawania kredytów. To który będzie najlepszy akurat dla Ciebie zależy od wielu czynników. Najlepiej zgłoś się do doradcy finansowego w swoim mieście- wybierze dla Ciebie najlepszą opcję, zrobi kalkulacje itd i nie weźmie od Ciebie kasy za to :)

A gdzie tacy doradcy pracują? Mają swoje biura czy w jakichś instytucjach mają siedziby? I czy naprawdę za darmo to zrobi? :)

Jeśli jesteś z kuj-pom to ja mogę Ci to zrobić :) Nie biorą kasy, bo oni żyją z prowizji od banków- wszystkie są podobne, wiec nie ma zagrożenia raczej, że ktoś poleci Ci coś złego dla Ciebie tylko dlatego, że chce więcej zarobić :) W wielu miastach jest Open Finance, ale poszukaj w necie najlepiej :)

Powiedz mi więc w skrócie, jakie warunki należy spełnić, by dostać kredyt np.300-400 tys.zł? I czy w ogóle opłaca się brać kredyty hipoteczne???