Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczęściara2020

ZNA KTOŚ JĘZYK SZWEDZKI?

Polecane posty

Witam potrzebny mi ktoś kto zna język szwedzki jak tłumaczę w google to mi jakieś głupoty wychodzą ;/ albo może ktoś zna jakaś dobrą stronę z tłumaczem... czy coś :(

Gość aschoka
a musi być koniecznie szwedzki? przecież prawie wszyscy mówią tam po angielsku... nawet w urzędach jest angielski :)

Gość a ja mojemu robie
a co masz do tlumaczenia w translatory sie nie baw bo glupoty wychodza, ja znam dawaj pomoge ci

Skad jestes niunia ? I co to za papiery ? Dzis zaraz sie wylaczam ale zajrze tu jutro.

Gość a ja mojemu robie
mieszkam w szwecji 18 lat dawaj pomoge ci bez problemu

Chodzi o rente za Ojca który tam zmarł i nie wiem czy przyznali mi rente czy nie, wysyłalam im tam niby co potrzebne ale zawsze bylo po szwedzku i tlumaczylam w translatorach ale teraz to juz nie moge bo tlumaczy mi na jakieś umywalki i zlewy hehe ;) juz minął rok i przyslali jakieś coś i nie wiem o co chodzi ;( ale to mam tu wszystko napisać?

Gość a ja mojemu robie
nie mam gg mam meila kamelia1985@poczta.fm dawaj na meila zazar ci tlumaczenie wysle

Jak jest sprawa o forse to sie nie uzywa badziewia tylko buli tlumaczowi przysieglemu (wcale zreszta nie tak duzo). Jak sie dowiesz ze przez glupote stracilas rente na 10 lat to bedziesz walic glowa w sciane. Zal stracic 50 zlotych - traci sie 50 tysiecy.

Gość a ja mojemu robie
jasne dawaj

Gość Martyna23
...

Gość uwix

Ja mam zajęcia grupowe – takie zdecydowanie wolę. Do nauki podstaw są w sam raz. a teraz wlasnie zaczęłam sie uczyć szwedzkiego. Jest fajnie, zajecia są dobrze i dokładnie prowadzone. Jestem bardzo zadowolona z tej szkoły, można wiele się nauczyć.