Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miskaaaaaa

pierwsze objawy ciąży

Polecane posty

Gość miskaaaaaa

podejrzewam ,ze mogłam zajsc w ciąże . W czwartek będzie 2 tygodnie jak to robilismy . Było to w pierwszy dzień mojego okresu on spuścił się do środka . Poza tym bierze on sterydy od dłuższego czasu co moze troche zmieniejszac prawdopodobienstwo . Bylismy pod wpływem alkoholu zaraz poszlam pod prysznic zaczelam sie plukac tam bardzo gorącą wodą . On zrobił to specjalnie . Od dwoch dni mam dziwne bole w okolicach podbrzusza i bolą mnie jajniki jak w czasie okresu ? czy to objaw ciąży???? nie poszlam po tabletki do 72 godzin poniewaz brałam je 2 tygodnie wczesniej .

Gość pata taj
hhaha, ale masz galarete zamiast mozgu, twoj chlop tez jakis mlot

Gość miskaaaaaa
Nie mam galarety zamiast mozgu i daruj sobie takie riposty. Po prostu on mnie tak opętał ,ze przestałam myslec logicznie . Nie wiem co mi się stało masakra ;/ nigdy nie bylam taka glupia nigdy nie robilam tego bez zabezpieczenia on poprostu bardzo chce dziecka a ja nie ;/ sama nie wiedizalam czego chce ;/

Gość kling klinge klingelingeling
na pewno jestes w ciazy.. :/ tabletki do 72h brane wczesniej zwiększają płodność.. :/ poinformuj rodziców, że zostaną dziadkami!!!!!!!!!!!!!! ;) myśl głową dziewczyno :/ lepiej zrób sobie test, a nie tu się żalisz, skąd mamy wiedzieć??

nie martw sie.1dc jest nieplodny.a po 2 te bole to pewnie owulacja.ktora wystepuje w 14dc srednio

Zależy od długości cyklu, ale pierwsze kilka/kilkanaście dni po okresie masz niepłodne, więc prawdopodobnie nie musisz się martwić. A co do chłopaka. Jeśli chce Ci zrobić dziecko wbrew Twojej woli, to co z niego za partner? Zamiast zastanawiać się nad ciążą, powinnaś zastanowić się nad związkiem... :/

Gość miskaaaaaa
mój partner ma 27 lat . Jest bardzo bogaty więc brakuje mu do szczęscia tylko dizecka . Rozstałam się z nim tydzień temu ponieważ nie wytrzymałam jego zachowania pod wpływem sterydów ataków agresji na przemian z depresja ciągłych kłamstw i towarzystwa" mafijnego" . znamy sie tylko pół roku pdejrzewam ,ze on może być bezpłodny i może o tym wiedizeć tylko kryje to przede mna .

1. po pierwsze jak nie bedziesz-zacznij sie zabezpieczac i to konkretnie 2. test ciazowy( bhcg z krwi-juz 10 dni po zaplodnieniu jest w miare wiarygodna) 2.domowy test ciazowy-powtorzyc po 2 tyg niezaleznie od wyniku bo moze dac falszywie ujemny a w ciazy mozesz byc. 3.lekarz.

Gość Serafina_90
Przede wszystkim nie powinno się robić dzieci po pijanemu! A jeszcze do tego sterydy. Brzmi to przerażająco. Na twoim miejscu martwiłabym się czy dziecko będzie zdrowe. Przez takich debili jak wy później rodzą się niedorozwinięci ludzie.

Gość miskaaaaaa
Wiem nigdy wczesnije nie uprawiałam seksu bez zabezpieczenia mam 23 lata a uprawiam seks od 17 roku życia po prostu on mnie tak omamił tym wszystkim , zahipnotyzował nie wiem co mi sie stało przestłam mysleć logicznie jest taki przystojny nie mogłam sie mu oprzeć on mnie manipulował . Mam w du... jego bogactwo , pałace , i drogie samochody ,kase wrociłam do szarej rzeczywistości i jestem spokojna nie stresuje sie juz, przez niego pojawiło sie kilka siwych włosow . Do zrobienia testu poczekam do soboty poniewaz wtedy mam ostatnie zaliczenie a boje sie ze jezeli okazałoby sie ze jestem w ciązy nie byłabym w stanie sie uczyc ;/

Gość miskaaaaaa
Ja nie wiedziałam o tym ,ze on bierze sterydy dopiero teraz na spokojnie przemyslalam to stwierdzilam ,ze ma wszystkie objawy i prawie wszystkie skutki uboczne min wade serca , te ataki ,dziwne zachowania . Pytałam go czy bierze sterydy mowił , ze nie ale kłamał . Na szczescie sie juz od niego uwolniłam przez jakiś czas czułam się jakbym była bohaterka filmu świadek koronny

Gość O czym piszecie?
Dziewczyna się kochała w pierwszy dzień cyklu, było to 2 tygodnie temu, teraz bolą ją jajniki - ma owulację i właśnie teraz może zajść w ciążę, a 2 tygodnie temu nie było takiej możliwości. Zdarza się, że kobiety zachodzą w ciąże kochając się w czasie okresu, ale bywa tak gdy maja krótkie cykle i kochają się w końcowych dniach okresu. U autorki prawdopodobieństwo ciąży jest bliskie zeru.

Gość miskaaaaaa
heh zrobiłam test ciąży nie ma!!!!

Gość Mefistoooooo
a może masz pozamaciczną, wtedy test nie wykryje :(

Witam, po raz pierwszy tu piszę, ponieważ oczywiście nie daje mi spokoju ta sama kwestia co tu wszystkich. Czy jestem w ciąży, czy nie? Ostatnio okres miałam 19 czerwca, a skończył mi się 24, kochaliśmy się z mężem be zabezpieczenia 9 lipca, teraz jest 22 i okres spóźnia mi się według moich obserwacji 3 dni. Jeżeli chodzi o moje samopoczucie to od 5 dni męczy mnie zgaga, zrana miałam zawroty głowy, mam zmienne nastroje i czuję bóle brzucha jak przed okresem. Miałam tydzień temu bardzo dużo białej wydzieliny, czasami miała taką wodnistą konsystencję, ostatnio miałam żółty śluz, myślałam, że pewnie przed okresem i że zaraz zrobi się czerwony, ale wczoraj już nie był żółty, tylko biały. Proszę odpiszcie mi dziewczyny co na ten temat sądzicie, czy któraś miała podobnie i na początku ciąży czuła się jak przed okresem, nie piszcie mi o robieniu testu bo wiem, że można go zrobić. Ale jestem na tym forum żeby poznać czyjeś zdanie bez testu;) Pozdrawiam

Gość a co to za określenie
no tak co tam test skoro można poznać czyjeś zdanie :O

Ja narazie czekam i nie robię testu bo moze akurat okres mi się zacznie zresztą nie wiem czy test teraz na pewno dobrze pokaże, przy okazji chciałam się zapytać bo może ktoś z Was miał podobnie?

Cześć dziewczyny :) Od 12 dni spóżnia mi się okres, ostatni miałam 13 ipca, 24 lipca kochałam się z chłopakiem to był mój pierwszy raz, stosunek powtórzyliśmy 30 lipca w obu terminach kochaliśmy sie z zabezpieczeniem (prezerwatywa), 9 sierpnia odczuwałam bóle podbrzusza, kłucie jajników, ból kręgosłupa jak na @ ale pojawił się wyłacznie śluz z nitkami krwi, dolegliwości odczuwałam do 13 sierpnia, zauważyłam że zwiększył mi się apetyt zwłaszcza na słodycze, jestem osłabiona i ciągle senna, a w chwili obecnej zaobserwowałam zwiększoną ilość wydzielanego śluzu. W zasadzie to nierealne abym była w ciąży ale i tak się martwię :(

Gość Weronka 25
Do loczek: W ciąży nie jesteś jeśli było z gumką, to nie jest takie proste;) (chyba, że gumka pękła). Ja z gumką robiłam to przez 5 lat i jakoś nie zaszłam. Cierpliwie czekaj na okres i się nie denerwuj bo to przez stres Ci się zatrzymuje.