Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnesssssssss

Czy jeśli facet po nocy z dziewczyną wraca z nieciekawą miną

Polecane posty

Gość lalal...
hmm pewnie mi nie odpowiesz wiec ja ci odpowiem ,on tam jezdi dlatego tylko w wekendy ,poniewaz ona wtedy ma chec go widziec ,czasem gdzies wyjda ,potem wiadomo ,ale ma wracac do siebie ,bo tak jest wygodniej ,w tygodniu moja droga ,jest praca i inne obowiazki wiec ta opcjia mi odpada rowniez a przedewszystkim jest wygodniej i bezstresowo , przykro mi ale tak to wyglada .

Gość lalal...
sorki za literowki ,a tak miedzy nami kochana mi nie zalezy na nim wiec ...i pamietaj ze pociagaja go kobiety z raczej silna osobowoscia i takie ktore wymagaja od niego,nie czekaja na ksiecia z bajki ,pokaz mu pazurki a sam do ciebie przylezie ..powodzenia .. znikam

Gość agnesssssssss
ale jesteś z łódzkiego tak?? on ma imię na m ?

Gość w walentynki
sto nocy pod jego oknem, chcialam blog pisac, wiesz ze do tej pory pamietam firanki w jego oknie, co ciekawe nigdy mnie nie wzial, byl tym czego pragnelam-przystojny,czuly,cieply niekonfliktowy-w dodatku z zajebiscie dobra pensja i tytulem inzyniera, wrrrrr, w dodatku gral w siatke i mial pasje przynajmniej:( i co kopnal w dupe i poszedl ruchac dalej, przykre to jest i smutne,ale najgorzej jest byc w ukladzie:(

Gość agnesssssssss
lalal... chyba nie o nim piszesz.. to raczej ona zabiega albo to tylko tak wygląda nie wiem.. chciałabym tylko wiedzieć jak jest naprawdę,ale pewnie nigdy mi nie powie...

Gość agnesssssssss
w walentynki-- nie skusił się mimo,ze podałaś się na talerzu?? heh chciałabym wierzyć,że on jeździ do niej na pogaduszki i jej "nie bierze" ;) nieraz latem widziałam jak parę razy była, nieraz nawet nie przyjmował jej do domu , siedzieli na ganku, stali przy samochodzie, jakoś tak oschło.. no ale w sumie co mieli się rzucać na siebie ? a w weekend przyjeżdżała o 18-19 i była do 1 w nocy.. :( teraz to raczej on do niej jeździ.. może dlatego, że za duzo widziałam..

Gość w walentynki
hmmmm wiesz nic nie odda jego miny gdy to on zobaczy cie wracajaca od innego faceta, albo przynajmniej z innym:) niech cie odprowadza:P

Gość w walentynki
szkoda ze ja na to czekalam 2,5 roku:( smutne troche

Gość agnesssssssss
hmm spróbuję, nieraz widziałam jak stał w oknie :D ale on i tak niby o mnie zabiega.. przychodzi, często jakieś wino przyniesie, już pisałam,że było między nami "ciepło",ale nie podoba mi się ta obłuda.. a ciągnie nas do siebie..

Gość agnesssssssss
tylko jak mam mu uwierzyć w jego szczere zamiary skoro wiecznie mnie okłamuje??

Gość w walentynki
nie wiem, nie raz mnie do kogos ciagnelo-ale bym z nim nie byla, bo to bo tamto, bo nei ten styl zycia, bo ten styl by mnie wkurwial:)

Gość agnesssssssss
tylko,że on mi mówi,że wszystko zależy teraz ode mnie :O i co ja mam sobie myśleć? przecież sypia z inną i jeszcze kłamie??

Gość w walentynki
jak ci tak kochasiu zalezy, to nie fajtaj nozkami i nie biegaj za laskami, posiedz ze mna w sobote, nie ciagnij do miasta-oddechu wam brak chlopy? jak poczeka pol roku bez dup to mu przepusc-oj kochana z jakich ja znajomosci zrezygnowalam, ale czy bym chciala zeby on sie spotykal z jakas inna?nie:( dlatego trzymam sie lojalnosci

Gość w walentynki
po prostu ewentualnie pogadam na gg:( i tyle, po co mam kogos draznic?:(

Gość nie dziwie sie jemu ze tak rob
a co ma czekac na ksiezniczke cale lata? najpierw to ty musisz sie leczyc bo zaden facet z taka furiatka nie wytrzyma. zdecyduj sie czy chcesz czy nie? a dlaczego nie sprobujesz? i tak sie meczysz i tak. najwyzej zobaczysz czy facet dal sobie z nia spokoj, a jak nie to bedziesz wiedziala, ze nie warto bylo sprobowac. Pewnie zameczasz go 50- cioma milionami poytan typu: pewnie byles u niej wczoraj, a jak nie byl to meczysz, napewno byles bo wiem itd. da se facet z czasem spokoj bo ilez mozna takie kgb wytrzymac? zachowujesz sie jak 15- sto latka. zdecyduj sie co ty chcesz wkoncu?

Gość kobieta prawdziwa
taa uważaj ,bo chłop ci wytrzyma pół roku bez dupy :O

Gość agnesssssssss
chciałabym tylko znać prawdę, nikt chyba nie chce być z kimś kto mu potrafi prosto w oczy kłamać??

Gość staagge
"zachowujesz sie jak 15- sto latka." wątpię żeby 15 latki się tak zachowywały :O raczej stare furiatki

moze dla niego to tylko sex, i wie, ze jakby ci powiedzial to i tak tego nie zrozumiesz. wie, ze moze cie tym stracic, a poco ci to mowic. czy to cos zmieni? narazie nie jestescie razem i dlaczego facet ma sobie zycia nie uzywac? bo ksiezniczka sama nie wie czego chce? daj mu szanse, wam szanse i zobaczysz co z tego bedzie. boziu....

Gość w walentynki
jezeli by pojechal na pol roku to bym wytrzymala, ale bym nie wychodzila po knajpach:(a po co?

Gość w walentynki
jak to co bedzie? ty sie z takimi pisuarami nie zadawaj, a potem placz ze hpv, ze syfy? a po co jej myc buzie w kiblu? niech pokaze ze umie zyc bez panienek!!!!

Gość agnesssssssss
nie dziwie sie- pewnie i masz racje, tylko chodzi o to, że przez to nie potrafię mu zaufać, wszędzie widzę jakieś kłamstwa..

kazdy czlowiek klamie jak musi... KAZDY! moze ty jestes dla niego wazniejsza jak pzyznac sie do sexu z nic, albo malo znaczaca laska. widac malo masz problemow. p/s na jego miejscu tez bym sie nie przyznala. zreszta obojetnie w jakiej sytuacji nie przyznalabym sie, bo? bo nie musze!

Gość w walentynki
tak kilka dni temu dostalam podejrzenie hpv, teraz przypomina mi sie cale moje zycie singla, 26 latka moze isc do lozka z kim chce(raz,dwa,trzy) a co? a moze wolisz opryszczke?

Gość agnesssssssss
pewnie mało znaczącą laską i tylko się zgrywa i kłamie,bo w tym akurat jest dobry :O

kazdy jest wolnym czlowiekiem i to jego wybor jak uklada sobie zycie. a zreszta... moze i nic z nia nie ma? po co ty sie zameczasz takimi pierdolami? skoro jest on jako czlowiek dla ciebie taki wazny to czemu nie zaryzykujesz? zaufanie przychodzi czasem. jedynie mozesz sie zawiesc, ale to raczej on da sobie spokoj wczesniej bo ty masz wielki problem niedowartosciowania i wszedzie bedziesz szukac jakis zdrad, podstepow itd. zanim nie uwierzysz w swoja wartosc to nigdy nie zaufasz. a nawet jak sie nie uda to co sie moze stac? koniec swiata?

Gość agnesssssssss
"moze i nic z nia nie ma? " hehe pacierze nocami odmawiają :P

Gość agnesssssssss
był z nią nawet na wczasach.. dowiedziałam się od jego znajomego, kiedyś razem u niego siedzieliśmy.. chyba nic to poważnego raczej nie jest,bo wielu z jego znajomych mnie zna i wiedzą,że mamy się ku sobie ? gdyby była kimś poważnym to chyba by się z nią pokazywał, a ze mną ukrywał?

Gość dobre bunga bunga
wypad z baru dla , popieram :O olej gościa, kolejny lowelas casanova od 7 boleści :O