Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość free like a birth

WODNIK facet - jaki jest przed i po ślubie?

Polecane posty

Gość free like a birth

która ma lub miała jakieś doświadczenia z panami WODNIKAMi i czy chce się podzielić swoimi spostrzeżeniami ? jaki to tym faceta?

Gość free like a birth
a gdzie dokładnie? jakiś adres strony? :)

WODNIK facet - jaki jest przed i po ślubie?" Kurwa jakie pytanie :D:D:D:D kosmos po prostu :D

Gość co ma do tego znak zodiaku
wez sie kobieto ogarnij naprawde

niektóre kobiety to takie idiotki że nawet pytanie tego typu co zadaje autorka już mnie nie dziwi :D

Gość free like a birth
niunia - pięknie dziękuję :)

Gość Epona
zapewne lubi wodę :classic_cool: gorzej jak po ślubie zamieni ją na wóde :D:D:D

Gość Epona
niunia wchodze na te strony mam nadzieje ze mi kosmiczny rachunek nie wystawią:classic_cool:

Gość free like a birth
http://horoskop.wp.pl/cid,7,hid,30,sid,11,title,Wodnik-Horoskop-meza,znak.html na tej stronce jest fajny opis i komentarze kobietek :) - żon

Dlaczego? Przecież nie musisz za nic płacić, chyba, że wysyłasz jakieś smsy.

Gość Epona
niunia bezpłatnie dają tam takie doskonałe rady czy moj wybranek to ideał?:classic_cool: nono świat się konczy :D:D:D

Gość Epona
Regres kurcze juz jestem jego fanką :classic_cool:

no dobry jest :) trzeba to sobie powiedzieć ... Jestem tylko ciekaw skąd on bierze towar który pali :D ?

Gość Epona
Wróżbita_ Maciej Żal wam d**ę ściska że tak nie potraficie. Jestes jak lekarz bez dyplomu Zosia sobie poszła świecowanie uszu zrobic :classic_cool:

Gość free like a birth
widzę że tu na kaffe jest taki zwyczaj - że nawet jak się nie ma nic do powiedzenia to trzeba przynajmniej komuś ubliżyć a przynajmniej się podszyć pod kogoś. forum na kafeteri w tym momencie traci jakikolwiek sens to forum więc każdy może zabrać zdanie w TEMACIE a jak mu się ten TEMAT nie podoba to przecież jest wiele innych i dziękuję temu podszywaczowi co tą smutną buźkę wysłał - za pewne pojawią się następne...\ róbcie tak dalej i ludzie przestaną tu zaglądać - pamiętam kafeterię parę lat temu - było można poprowadzić kulturalną dyskuję na każdy temat i czuło się wolność teraz się tylko kogoś obraża - zmykam to mój ostatni wpis w tym temacie - jakiekolwiek dalsze - nie są moje MIMO WSZYSTKO POZDRAWIAM SERDECZNIE I DZIĘKUJĘ ZA UPRZEJME WPISY niuni1022 :)

Gość efwegwef
:o Co za pytanie :o To jaki jest facet nie zależy od znaku zodiaku :o Ja jestem wodnikiem ale kobietą i nie jestem jakimś potworem. Owszem coś tam zawsze się zgadza jak się patrzy na horoskopy,ale one nie powinny być najważniejszym czynnikiem branym pod uwagę przy wyborze partnera... A co do najgorszych znaków zodiaków to wcale nie wodnik,ale lew i skorpion :classic_cool: szczególnie lwy są dziwne, przynajmniej kobiety.

tępa strzało wystarczy sie zalogować :D by nie miec z tym problemu :D

free like a birth nie musisz dziękować ja też lubię czytać różne horoskopy i czasami jakaś prawda w nich jest. Pozdrawiam i miłego czytania życzę

Przeczytałam tylko pierwszy post autorki. Czy to nie prowo? Czy naprawde jest sens sugerować się znakiem zodiaku? Dla przykładu - facet wodnik pobił mnie wraz ze swoim najlepszym przyjacielem i czerpał z tego wielką radość. Czy po przedstawieniu Ci tego faktu z mojego życia zmienisz zdanie co do wyjścia za niego za mąż? Oczywiście, że nie. Wobec tego po co pytasz? Przecież wszystko zależy od tego, jak mężczyzna został wychowany.

Gość Byłam z wodnikiem 2 lata
,tez jestem wodnicą ,ale nie udało sie nam...To dobry materiał na przyjaciela i kochanka ,ale od małzenstwa czmycha ,a jezeli juz go usidlisz to nie ma gwarancji czy na długo.Staralismy sie sobie nie przeszkadzac ,ale interesowalismy sie soba i było nam ze sobą dobrze,az kiedys usłyszałam ,ze on sie nie nadaje do bycia w związku...Dodam ,ze juz raz był zonaty i ma syna...(ów-wpadka) i juz nigdy więcej sie z nikim nie związe.Mozesz sie dowiedziec ,ze większosc jego pensji zajmuje komornik na...alimenty. Radze wiec uwazac.. H2SO4 - jest wiele cech osobowościowych które łączą wszsystkie osoby będące w danym znaku zodiaku jedne są bardziej wyraźne inne mniej a niektóre nie występują ale istnieje tzw "profil ogólny" do którego pasuje większość - reszta to oczywiście jak napisałaś rzecz wychowania, pochodzenia i cech indywidualnych osobowościowych

Wobec tego po co pytasz? Przecież wszystko zależy od tego, jak mężczyzna został wychowany. " jak to po co? Tego typu kretynki myślą że jak przeczytają w horoskopie że np facet Wodnik to oaza spokoju wtedy upewniają się że warto z takim sie wiązać na dłużej :) poźniej przychodzi rozczarowanie i pytania no jak to ? przeciez w horoskopie pisało co innego :D inny typ idiotek upewnia sie w przekonaniu że w sumie dobrze robi wychodząc za mąż za Lwa,Byka czy innego Raka bo np takie znaki zodiaku gwarantują szczęscie i szukają pozniej takie tępy strzały Lwów i Byków a to ze taki facet chla,bije kobiety i jest chamem nie ma żadnego znaczenia :D

Powiem tak przecież czasami jest, że z kimś dobrze od razu się dogadujemy po 1 minucie a kogoś już nie lubimy po 5. Dlasczego?Znaki zodiaku, ktoś wierzy lub nie, ale żeby głębiej poczytać i poanalizować to choćby o sobie można kilka prawd przeczytać. Oczywiście nie jest tak, że wszystko musi się zgadzać, ale coś w nich jest.

Gość efwegwef
:D H2SO4 o jezu... :D:D:D no ja znalam w zyciu kilka lwic,kobiet i byly naprawde upierdliwe,ale to kazda bez wyjatku wiec sama sie zdziwilam ze moze jednak cos w tym jest.. Nie dosc ze wredne i falszywe to jeszcze jak sie przyczepila taka to nie bylo od niej ratunku,taki bluszcz...A przy tym strasznie zboczone... A skorpiony swoja droga, tez znam paru ale facetow,i maja strasznie ciezkie do wytrzymania charaktery.

Gość efwegwef
Byłam z wodnikiem 2 lata - No i tu sie zgodze ze nie wszystkie cechy pasuja ale profil ogolny zazwyczaj tak. Jednak z ta ucieczka od powaznego zwiazku to dziwne, nie wiem moze na facetow inaczej to dziala ale ja nie mam problemu zeby byc z kims w bliskim zwiazku,przed slubem tez bym nie uciekala...No ale jak mowie,kazdy jest inny :)