Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjuiuiyuiyui

Co lubiecie w Jacksonie??

Polecane posty

Gość sołsad!
wiesz co Villemka jesteś naprawdę pokrzywdzona,masz kompleksy. Zero inteligencji,oblubienica jeszcze daje radę bo potrafi uargumentować.a Ty? Ty tulko bluzgasz,podejrzewam,ze z zazdrosci. Nie wiem jestes dla ludzi okrutna i zła,czy to kafe, czy gdzie indziej. Szkoda mi Cie. Nawet nie potrafisz uzasadnic zdania.

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Vilemka i Oblubienica idzcie juz sprzed tego kompa i dajcie upust swoim frustracjom np odkurzając dom :) bo tu nic nie zdziałacie, M.J to legenda i dwie zgorzkniałe baby tego nie zmienią :)

Ech - :D Jednak nie mogę się z wami pożegnać:) Owszem, legenda, dla takich jak wy:)

a co dla Ciebie jest legenda?? taki kicz jak Erasure?? :D:D:D naprawde zabierz się za odkurzanie albo za gary bo stary przyjdzie i Ci pysk obije ze syf w chacie :D

rozumiem, że możecie mieć własne zdanie podoba wam się jego śpiew bądź nie podoba nie możecie jednak powiedzieć, że facet nie ma głosu i śpiewa źle, czy popiskuje, bo to jest zwykła nieprawda:) myślicie, że połowa świata szczałaby po gaciach, gdyby facet nie umiał śpiewać? umie śpiewać i robi to perfekcyjnie, a to, że wam się jego barwa głosu nie podoba to już jest inna sprawa i nie znaczy to bynajmniej, że nie umie śpiewać wsłuchajcie się naprawdę na full w piosenkę Earth Song. to jest cudowny głos, który porusza każdą komórkę ciała:) piosenki mi się podobają, a jako człowiek? nie oceniam- nie rozmawiałam nigdy i już raczej nie porozmawiam :P

TVN nie połowa świata a 90% ;)

Mam zmywarkę:) I spokojna twoja rozczochrana - stary mnie nie bije:) To, że przypuszczalnie wywodzisz się ze środowiska, w którym pięścią załatwia się wszystkie spory, nie znaczy, że u wszystkich tak jest:) Aha - skąd wiesz, że mam syf w chacie?

ska wiem?? moge tylko przypuszczac albo podejrzewac, w końcu z jakiegos powodu jestes taka nieszczesliwa i sfrustrowana :D

no, zakładam, że te drugie 50% nie ma w domu radia i żyje w skrajnym ubóstwie:) tak statystycznie :P

Oblubienica napisz tak szczerze ile Ty masz lat?????

Gość sołsad!
Jezu tu nie chodzi o opinie nawet, o to jak pieprzona Villemka sobie napisze ' jest pedofilem bo jest i koniec' no to co to za tłumaczenie ja się pytam?Oczekuje poklasku za to,ze jest na wózku,współczucia,a sama ma serce ze stali.Uogólnia wiecznie,jacy to ludzie są okropni bo nie współczują bo sie czepiają...dlatego,ze jeździ na wózku. Ale na innych bluzgać nie znając ich?Nie mając styczności?To sorry z nią jest nie tak coś,nie z Michaelem.

Gość sołsad!
a weź spieprzaj babo durna. Nie znasz zycia,tak wszyscy współczujmy Villemce bo jest biedna - oh jacy ludzie na kafe są dla niej źli , o jej. Wstrętna hipokrytko. A żebyś wiedziała,że zaraz pójdę i się zesram.Gówno Ci do tego PEDOFILKO!

Gość DO Villemkaaaaaaaaaa
ile Ty masz lat dzieciaku?I uprzedzam , nie jestem fanką Michaela . obrażasz ludzi nic o nich nie wiedząc zawsze było mi Cię szkoda,broniłam Cię ale przegiełaś. Pamiętasz swojego posta? Cytuję : ''jestem niepełnosprawna....czy Ty wszystko w życiu traktujesz tak poważnie? wybacz ale mam swoja godnosc.juz nie mowie o tym ze jako ON ale jako czlowiek...i szacunek chociazby z tego powodu tez mi sie chyba nalezy.'' Popatrz, szacunek jako do człowieka który nic Ci nie zawinił :( Gdzie On się podział?

Gość kocham Jacksona od lat....
za wszystko za to, jakim był charyzmatycznym człowiekiem, niesmiały a jednak kreatywny, dzis juz nie wiadomo, do jakiego stopnia to była kreacja geniusz! cudowna muzyka od samego początku, czyli J5, potem the Jacksons i wreszcie jego nadzwyczajna solowa dzialalnosc Głos to on mial niezwykły, jedyny w swoim rodzaju, niezwykle charakterystyczny, kto zaspiewa tak, jak on? Wspaniale potrafil nim sie posługiwac zobaczcie, jaki byl wszechstronny, jesli chodzi tylko o sam głos.. np. George Michael ma piekny glos i pieknie spiewa... ktos powie, ze ma lepszy głos od Jacksona czy na pewno? wystarczy ogarnac, jaki Jackson byl wszechstronny, kiedy spiewał czystym, kryształowym, wysokim glosem piosenki takie, jak gone too soon i kiedy dodawał te charakterystyczna chropowatosc np w bad a GM spiewa pieknie, ale wszystko dosc podobnie poza tym Jackson był Czarnym wokalistą i dochodzi do tego jeszcze odpowiednie poczucie rytmu a jego frazowanie, czy ozdobniki, to kolejna historia... Trasa BAD....to, co najlepsze, skzoda, pamietam tamte czasy i tamto szalenstwo, a dzis na youtube moge zobaczyc kawałek tego, co inni mieli szczescie przezyc trasa Bad, musiała byc najlepsza ja byłam na koncercie w Warszawie niezapomniane przezycie.... Taniec.... Teledyski.... Spiew... Teksty... Kreacja.... pozostała pustka- kto? kiedy? jak? no i wyglad Michael Jackson to dla mnie najpiekniejsza osoba na swiecie oczywiscie w swoim prime, jak to sie mówi przesadził z operacjami ładny był i przed nimi ładny byl do konca, pomimo wszystko to tak w skrocie nienawidze w nim tego, ze odszedł.... a poważnie, ze nie zdołał pokierowac tym wszystkim inaczej co byo przyczyną upadku? rozrzutnosc, spowodowana depresja? operacje i boł? rozprawa z 2005 roku? nie wiem ale o NIm bedzie głosno nawet wtedy, kiedy nas nie bedzie tak powiedziala Alicja Keys ................................................... prosze, nie dyskutujcie z ignorantami, niech sobie zyją w swoim swiecie, niech pomra nieswiadomi, a co mi to przeszkadza?

Gość gangrrreno
P.Y.T?

Gość o mój Boże....
..Villemka ma 41 lat :( myślałam,że gdzieś z 15 Powiedz mi kobieto czemu w Tobie tyle jadu,nienawiści? Myślisz,że kazdy musi sie nad Tobą litować?:(' Plujesz jadem na lewo i prawo!!

Gość heloł gangrrrreno
tak, to ja ;) dzis znów miałam mała sesje z Michaelem i nie tylko dobra muzyka, to zawsze dobra muzyka :)

Gość mysle ze wystarczy
nie lubie go nie lubie i dlaczego niedojrzale gimnazjalistki plakaly na jego pogrzebie? ja go pamietam w latach 90tych i 80 i jakos nie plakalam

Gość on the lineee
my Cię P.Y.T wszędzie poznamy :D

Gość hyhy, no własnie widzę
!! a kim są tajemniczy "my" ? Dirty?, Liberial? Własnie przegladnelam topik o Kingu gdzies tak od listopada o matko, piszecie! ale fajnie! a ja...nie ma dnia, zebym o nim nie myslała... w koncu myslałam o nim od momentu, jak go zobaczyłam we Wzrockowej Liscie Przebojów Marka Niedźwieckiego hm.... nadal raczej nie słucham jego piosenek, jeszcze nie kupiłam tej płyty... jakos tak.....to juz nie to czuję pustkę, naprawdę zawsze myslałam, ze On odejdzie za jakies jeszcze kilkadziesiat lat i cieszyłam sie z tego powodu, ze będę miec takie fajne zycie, bo cokolwiek zlego by sie nie działo- On bedzie a tu......... jakos łatwiej mi sluchac Jackson Five dzis ktos do mnie powiedział- slyszałem, ze Jackson zyje i sie ujawni ze 3 dni temu tak słyszał w pierwszym momencie wstapiła we mnie szalona nadzieje poczulam, ze on zyje na 3 sekundy... wpisłalam w google, ale nic nie ma.... nigde jednak nie myslałam, ze zyje o- znów sobie popisalam... a czytalyscie słowa do piosenki- An innocent man? tej piosenki nie ma, ale są słowa napisał tam, o ile pamietam- umrę, bedac czlowiekiem bez kraju, o ktorym tylko Bog wiedział, ze był niewinnym człowiekiem.......

Gość brbrbrbrbdkfjdkdssooo
Muzyke. Byla ... jest naprawde zajebista! wrazliwosc i delikatnosc. byl bardzo subtelny nie byl pedofilem ja znam sie na ludziach. mial wady jak wszyscy ludzie na tym swiecie. ale byl naprawde kochaniutki. mial swoj styl , wiedzial co chce. byl stanowczy. cierpliwy , widac to bylo to cieplo . dobroc nie skrzywdzil zadnego dziecka.dal najwieciej kasy na swiecie. by pomoc ludziom. byl naprawde wspanialym ojcem , wiernym przyjacielem. zaluje , ze ludzie sa tacy slepi..... szkoda , ze nie ulozyl sobie na stale zycie z jakas kobieta. ludzie go zniszczyly. Jednak dla milionow zawsze pozostanie legenda , dla mnie tez. mam to gdzies , ze inni go wysmiewaja. pokoj wam wszyscy moi mili;]

Gość nimini
lubię myzykę Jacksona od Thrillera do History