Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla mamaaaaaaaaaaaaaa

dziewczyny co sie robi

Polecane posty

jak sie zobaczy dwie kreseczki na tescie ciazowym? czy lekarz od razu powinien mnie przyjac? nie wiem jak sie zachowac teraz??

Gość może to?
odczekujesz jeszcze jakiś czas i idziesz do gina, żeby potwierdził ciążę. W bardzo wczesnej fazie lekarz niczego nie potwierdzi. Możesz też zrobić test z krwi to zobaczysz który to tydzień w zależności od wyniku:)

kup jeszcze jeden test albo dwa dla pewnosci:) jak masz pieniazki polecam clear blue digital test-pokazuje nawet ktory to tydzien:) a teraz na spokojnie-jesli czujesz sie dobrze-pojdz do swojej przychodni ,powiedz ze jestes w ciazy i potrzebujesz wizyty u lekarza:)mozesz oprocz tego wykoncac bhcg z krwi,to napewno lekqarzowi ulatwi dokladne okreslenie wieku ciazy.(ale konieczne to nie jest) gdybys bardz zle sie poczula -wiadomo pogotowie.. zdrowka dla Ciebie i Malenstwa

Gość ogarnij się dziewczyno...
ciesz się, jak nic nie dolega, to do lekarza spokojnie poczekaj kilka tygodni tak co najmniej do 6 tygodnia. W tej chwili to lekarz zleci Ci łykanie kwasu foliowego i nic poza tym. Jeśli coś złego się dzieje typu plamienie itp, no to natychmiast do lekarza. Może trzeba brać luteinę lub inne rzeczy. Pozdrawiam!

luteine juz biore, bo to zaplanowane dziecko. testy zrobilam 3:) wczoraj dwa i jednen dzisiaj:) no i rano polecialam na bete, po poludniu wyniki. i co, to wszystko? mam czekac?

wiem kiedy byl stosunek wiec sama sobie tez moge policzyc:) hihi

podnosze

boze tam na gorze sie pomylilam, nie biore luteiny tylko folik:)