Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszystkie skarby świata

Czy wartościowy mężczyzna to tylko legenda?

Polecane posty

Dlaczego coraz więcej jest mężczyzn wyuzdanych, cynicznych, zimnych, chytrych, przewrotnych? Gdzie znaleźć prawdziwego wartościowego faceta?

Gość ekimmu
Ja znalazlam wartosciowego pod wzgledem charakteru mezczyzne, ale nie potrafie z nim byc, gdyz jest malo inteligentny i niezaradny.

Jestem atrakcyjną, normalną dziewczyną a nie mogę znalezc chłopaka dla mnie.

ekimmu no wlasnie, czy zawsze musimy przymykac oczy na te wszystkie niedociagniecia i wady?

Gość ekimmu
Jesli masz szczescie w zyciu, to nie musisz przymykac. Jesli go nie masz, tez masz wybor - pozostac sama...

potrafia tylko szukac coraz to nowej dziurki bo nie potrafia docenic tego co maja

Gość ldofia
to nie legenda, ja trzymam takiego pod swoim dachem ;) Jest praktycznie idealny pod kazdym wzgledem. Poznalam go na czacie, ale to byl przypadek (bardzo przyjemny zresztą)

Gość można inaczej
wartościowi faceci są olewani przez kobiety, bo one mają zboczenie bycia poniewieraną.Niestety tak pokazuje moje doświadczenie i obserwacje, dlatego zmieniłem podejście, póki nie bede miał pewności

kot gdyby pilnował jednej dziury, to by z głodu zdechł, to samo i z chłopami.

bmblondyn No wlasnie, typowe proste podejscie.

Dlaczego faceci wybierają te puszczalskie, wytapetowane dziewczyny a gardzą naturalną urodą? Może to mój błąd że ubieram się ze smakiem i znam umiar w makijażu.

ldofia to masz niesamowite szczescie. Trzymaj go jak najmocniej ;)

można inaczej to ja muszę byc nienormalna skoro lubie szacunek i podziw ze strony mezczyzny, nie lubie byc szmata do podlogi

Niech wypowie się jakis normalny chlopak na ten temat, dlaczego przystojny i inteligentny facet jest zawsze taki podły?

Gość można inaczej
to kwestia złego doboru lub psucia facetów przez kobiety

Jakby znalezienie idealu bylo takie proste, to swiat bylby nudny :) Nie szukaj, sam sie znajdzie :) Wartosciowi faceci najczesciej sa po przejsciach i bardzo rozwaznie wybieraja kolejne partnerki, moze dlatego nie rzucaja sie w oczy.

można inaczej wiesz ze psucie mezczyzn przez kobiety i vice versa to bledne kolo, ale przeciez musi byc ktos kto nie jest destrukcyjny, tylko dlaczego nie w moim otoczeniu?

Cashmere Touch masz zmienic obiekt zainteresowan na facetow po rozwodzie, moze jeszcze z dziecmi :(

mialo byc "mam" :)

wszystkie skarby świata- niekoniecznie :) nie chodzilo mi o facetow po 40, z nastoletnimi dziecmi :) czasami jak dziewczyne ktos skrzywdzi, to przez jakis czas nie za bardzo ma ochote na flirty i poznawanie nowych "obiektow", nie wiem jak jest z facetami ale mozliwe, ze podobnie :) moze jakis niepozorny kolega, o ktorym nawet bys nie pomyslala, ze moglby byc Twoja druga polowka? nie wiadomo jak bedzie :) badz dobrej mysli, milosc Cie znajdzie :)

Gość Ha Ha Ha Ha Ha
Nie dla ciebie są naprawdę wartościowi faceci,i do tego jeszcze ambitni.Najprawdopodobniej masz w głowie swoją wizję faceta,do której raczej on nie pasują,i nie zwrócisz na niego uwagi,a nawet jak zwrócisz to go kopniesz w dupę prędzej czy pozniej.

Ha Ha Ha Ha Ha jak na razie to kopnieta zostalam ja. Nie mam zadnej wizji, nie stawiam barierki za wysoko

Gość Ha Ha Ha Ha Ha
To nie chodzi o ty czy nisko czy wysoko,ale gdzie jest ta twoja barierka.

Ha Ha Ha Ha Ha granice zawsze sa plynne

nie szukam ksiecia z bajki bo oni nie istnieja. Szacunek i milosc to takie wielkie wymagania?

Gość ekimmu
Dla mnie wartosciowy facet nie musi byc przystojny. Musi miec dobre serce, byc inteligentny i zadbany oraz zaradny. Lubie piekne wlosy, ale jesli ktos lysieje, nic na to nie poradzi. Podoba mi sie szczupla figura, ale zawsze mozna schudnac. Podobaja mi sie miesnie - ale mozna je nabyc pomagajac sobie cwiczeniami. Mozna nie miec pracy, ale jesli ktos jest inteligentny i zaradny, znajdzie ja. Wzrost tez nie ma wiekszego znaczenia, moze miec 165cm albo 205, choc wolalabym zeby mial 175 ;-) ale nie to jest najwazniejsze. I tak, jak najbardziej, MOZE BYC PO PRZEJSCIACH, jesli to nauczylo go doceniac wartosc uczucia. Tylko nie wiem, czy bym dala rade z jego ewentualnymi dziecmi. Pewnie nie...

Gość ekimmu
Aha. Tacy mezczyzni istnieja. Tylko jeszcze nie trafilam na takiego, ktory by przy okazji byl MNA zainteresowany... :( Co najzabawniejsze, zazwyczaj wybierali kobiety stanowiace swoje przeciwienstwo, zwlaszcza pod wzgledem charakteru, zasad i podejscia do zycia.

Miałam kiedyś wizję idealnego faceta dla mnie i dość szybko dałam sobie spokój z szukaniem takiego. Postanowiłam, że będę dużo zarabiać, żeby mnie było stać na realizowanie swoich pasji i będę pomagać dzieciom mojego rodzeństwa. Nie minął miesiąc i poznałam kogoś, kto idealnie się wpasowuje w mój ideał. Inteligentny, mądry, przedsiębiorczy, kochający, zabawny i ogólnie ciekawy, który ma na tyle wysokie poczucie własnej wartości, że nie musi sobie niczego udowadniać chodząc na panienki, chce mieć dzieci.

Gość jeszcze sa,
wartosciowych mezczyzn jest naprawde wielu, ale zeby to ocenic to trzeba z takim troche poobcowac. Niestety ta wartosciowosc niekoniecznie zawsze musi isc w parze z uroda, wiec wielu z wartosciowych mezczyzn jest bez partnerki, bo kobiety nawet nie proboja sie nimi zainteresowac jesli nie spelniaja okreslonych wymogow fizycznych. Wiec to chyba nie chodzi o mezczyzne wartosciowego tylko o idealnego....Ja w pewnym momencie takze zwatpilam w istnienie fajnych facetow, z zasadami itp, ale odzyskalam wiare bo poznalam jednego i mam teraz wspanialego przyjaciela, bo niestety....fizycznie nic a nic mnie do niego nie ciagnie. Pech....