Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mb1988

co wy byście zrobiły???

Polecane posty

Problem jest taki , że byliśmy na randce w ciemno i było bardzo fajnie. Tylko po 2 h uznałam , że czas już wyjść i zaproponowałam mu , że może jeszcze krótki spacer i będę musiała się zbierać. Na spacerze rozmawialiśmy o kinie - on sie pytał co lubię - była reklama ,,Jak zostać królem'' on nie zapytał sie wprost czy mam ochote iść do kina ale mówił,że to ponoć dobry film później pytał się kiedy wracam do Warszawy a ja mu odpowiedziała,że w najbliższym czasie nie planuje .Rozstaliśmy sie słowami , że miło było sie poznać później napisałam smsa, że dziękuję za spotkanie on opisał , że bardzo mu było miło i dziękuje za wieczór. On jest bardzo nieśmiały i teraz sie nie odzywa. Czy myślicie, że to dlatego , że tak mu odpowiadałam bez entuzjazmu czy nie ma ochot więcej się spotkać. Zależy mi na kontynuowaniu tej znajomości , może powinnam do niego przedzwonić, powiedzieć, że chciałabym zrewanżować się za ostatnie spotkanie i zapraszam go do kina...

Gość ja pierrrdziele
Kolejny temat zakładasz? ale idiotka

Gość lalalalalalaja
może głupio się poczuł jak chciałaś tak szybko skończyć spotkanie to pomyślał sobie, że źle się czujesz w jego towarzystwie i dlatego nic się nie odzywa

Ktoś tu musi zrobić pierwszy krok :-) jeśli facet jest nieśmiały, to ty musisz być tą "siłą napędzającą mechanizm " - na twoim miejscu zadzwoniłabym do niego ! czsem trzeba brać życie za rogi :-)

Gość Miss powiatu
spróbuj zadzwonić i wybadać sytuację

Gość lalalalalalaja
wyjdź z inicjatywą ale nie nalegaj, po reakcji szybko poznasz czy masz szanse czy nie