Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wielka niewiadoma??????

Czy internet iplus bedzie....

Polecane posty

Czy ktos wie czy internet z plusa bedzie dzialal mi w Szwecji?

Czyli moze dzialac ale trzeba isc do plusa i jeszcze miliony trzeba zaplacic..ehh, a moze jest tak w szwecji ze nie musze miec internetu, moze maja oni tam siec taka bezprzewodowa wie ktos moze?

Tak, to chyba tak jak w tel muszą roaming uruchomić.. już nie pamiętam ale też chciałam żeby mi działał to babka mi powiedziała że zawału bym dostała po zobaczeniu rachunku. Bezprzewodowa to wiesz pewnie tak jak u nas - zależy gdzie będziesz - mają albo nie mają. Podejrzewam że taki sam internet jest u nich jak i u nas. Pewnie na zadupiu ciężko znaleźć ale w mieście to może i trafisz za free

WIESZ CO TEN IPLUS TO NAJWIĘKSZA POLSKA PATOLOGIA JAKA MOŻE BYĆ SZOK ! GÓWNO ÓWNO I GÓWNO . POWOLNE DZIADOSTWO I NAJDROŻSZE ! JEBAĆ IPLUSA ! WPIEPRZYŁAM SIĘ NA DWA LATA . UMOWA WYGASA NIBY DO 9 LUTEGO A MUSZE PŁACIC DO KWIETNIA A CHCIAŁAM NORMALNIE ZERWAĆ UMOWE W LUTYM JAK SIE NALEŻY ! I NALICZYLI POD KONIEC UMOWY WIĘKSZY ABONAMENT Z 60 ZŁ MNA 111 ZŁ . PATOLOGIA NIENAWIDZE TEGO SZAJSU !!!!

WIESZ CO TEN IPLUS TO NAJWIĘKSZA POLSKA PATOLOGIA JAKA MOŻE BYĆ SZOK ! GÓWNO ÓWNO I GÓWNO . POWOLNE DZIADOSTWO I NAJDROŻSZE ! JEBAĆ IPLUSA ! WPIEPRZYŁAM SIĘ NA DWA LATA . UMOWA WYGASA NIBY DO 9 LUTEGO A MUSZE PŁACIC DO KWIETNIA A CHCIAŁAM NORMALNIE ZERWAĆ UMOWE W LUTYM JAK SIE NALEŻY ! I NALICZYLI POD KONIEC UMOWY WIĘKSZY ABONAMENT Z 60 ZŁ MNA 111 ZŁ . PATOLOGIA NIENAWIDZE TEGO SZAJSU !!!!