Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leleleleleleleellelelelelelele

MAM 15 LAT I JESTEM W CIĄŻY! POMOCY

Polecane posty

sory za tytuł ale jak pisałam ze poprsotu ma problemy z nauką to nikt nie reagował a tak to napewno duzo osob wejdzie... otóż mam taki problem, od jakiegos czasu wgle nie idzie mi w szkole nie potrafie sie na niczym skupic, moge sie uczyc i uczyc i nic mi nie wchodzi d otej glupiej glowy, a naprawde sie staram , na semestr mialam srednią 3,0 teraz ( jestem w drugiej klasielicuem) w gimnazjum nigdy nie schodzilam ponizej sredniej 5,0 i prawie wgl sie nie uczylam nauka poprostu sama mi wchodzila do glowy, a teraz chociaz sie staram to nie potrafie sie skoncentrowac....na nowy semestr juz mam pare jedynak chociaz ciagle sie ucze...wgle nie mam sily, wracam ze szkoly i jestem taka zmeczona ze nie mam nanic sily....co mam robic?? jak nadrobic te zaleglosci?? one ciagle rosną....nie wiem jak sobie pomoc...

biore "SESJE" ale nie wiem...chyba nie pomaga

Gość wandzia bandzia
Idź do lekarza rodzinnego niech ci wypisze coś na pamięć, mój brat tak miał i mu pomogło ...

Gość lolalalalala
z zakochałaś się może? ja mam to samo. jestem w Twoim wieku i ostatnie tez całkiem bezsilna. Wracam ze szkoły i nie jestew w stanie siedzieć i się uczyć, bo jestem wykończona. To trwa od października... mam średnią 4.06, ale to sporo poniżej moich ambicji...:( też nie wie co robić. biorę jakieś tabletki zal eto nie pomaga

Gość lelelelelelellelelellelelellel
nie to nie to chyba....tzn. chlopak mnie zostawil 2 miesiące temu, ale nie przezylam tego bardzo, w sumie wgle tego nie przezylam, w dupie go mam wlasciwie...wiec to nie to

Gość hbnhisah
no gratulacje nieżle wykombinowałś z tym tematem :D

Gość lolalalalala
faktem jest, że ja się zakochałam, ale też myślę że to nie przez to mam problemy. Ja jestem całkowicie wyczerpana, nie potrafię się skupić, usiąść i uczyć się jak dawniej, mam taką niechęć, chcę mi się ciągle spać, odpuszczam sobie wiele spraw, bo nie mam siły. Nawet jeżeli usiądę i ryje e tak powiem, to dostaje maksymalnie 4. ...

Gość lelelelelleleleleeeeeeeeeeeele
robiłam, dzisiaj odebrałam...i wszystko w porządku...sama juz nie wiem..

Gość lelelelelleleleleeeeeeeeeeeele
lolalala.....co ja bym dala za 4:D

Gość lolalalalala
byłam kiedyś bardzo dobrą uczennicą, cała moja klasa to same super mózgi a ze mną co raz gorzej...

mi też się wydaje że to brak jakiś witamin i/lub niedobór jakiegoś pierwiastka w organizmie ;)

Gość zbadaj tarczyce
ja mialam problemy i bylam wyczerpana bez sil