Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzikie rzadze

Byłem z dziewczyną u prostytutki

Polecane posty

Gość Dzikie rzadze

Witam, proszę o internautów o opinie o pewnej sprawie:). Razem z dziewczyną (23) postanowiliśmy spędzić godzinę z prostytutką. Zadzwoniliśmy, umówiliśmy, przed wejściem do bloku zapaliłem no i wchodzimy:D. Spojrzenie dziewczyny, która otwarła drzwi-bezcenne. Prysznic, potem chop na wielkie łóżko. Moja dziewczyna ustaliła zasadę, że uprawiam seks tylko z nią. Także prostytutka towarzyszyła nam w seksie, a także zabrały się za mnie naraz oralnie. Taka przygoda, podoba się:)? Nam się podobała bardzo. A może to już przesada?:)

Gość millali
mnie by brzydziła obca baba dobierającą się do mojego faceta oralnie:( jak dla mnie obrzydliwe. No ale tym, co nie mają żadnych zasad moralnych może się podobać.

Gość Serafina_90
Ja też nigdy w życiu nie zgodziłabym się na to, żeby jakiś babsztyl dobierał się do mojego faceta no ale jak kto woli, ludzie mają różne dziwactwa.

Gość dsvfdfgrt
super - a ile wzieła prostytutka za taki numer? 2 x więcej?

Gość vbm
fujjj

Gość Darecki
A nie lepiej coś takiego zrobić z koleżanką? :)

Gość aniaerttgf56y
Ja bym właśnie wolała pójść z mężem do prostytutki niż brać koleżankę. Chyba komuś zabrakło wyobraźni jeżeli mówi, że lepiej zaprosić koleżankę. Prostytutkę wynajmujesz na godzinę i koniec. Zero znajomości, zero kontaktu dalszego. A jak sobie wyobrażacie później wasz związek po tym jak waszemu partnerowi obciągała wasza koleżanka? Na pewno pojawiła by się zazdrość i strach o sytuacje, w których ona mogła by z nim zostać sam na sam. Prostytutkę wynajmując kupili sobie po prostu kolejne akcesorium erotyczne - jak w sexshopie.

Gość Dzikie zadze
Na pewno ekonomiczniej z kolezanką, ale najlepiej jakby to była obca osoba. A moze jakas forumowiczka ze śląska ma ochote na dziewczyne (bardzo atrakcyjną:) ), ja tam się moge nawet Wam nie wtrącać tylko sobie szampan wezne;). Jak ktoś się nie boi to: dzika.rzadza@gmail.com

Gość Dzikie zadze
O przepraszam: dzika.zadza@gmail.com ...co ja mam z tym rz..

Gość bnjinkl
Jak się czujesz mając dziewczynę lesbijkę? Nie jesteś zazdrosny o kobiety i jej koleżanki że może cię z nimi zdradzać na boku?

Gość Dzikie zadze
Jaka tam z niej lesbijka, miała ochote spróbować i sprobowała. Pamiętamy tą małą przygodę troche jak przez sen, jakby się nie wydarzyło.

Gość Dzikie zadze
Nie jestem także zazdrosny, obecnie jesteśmy szczęśliwym narzeczeństwem.

Gość bnjinkl
Dzikie zadze: >Jaka tam z niej lesbijka, miała ochote spróbować i sprobowała. >Pamiętamy tą małą przygodę troche jak przez sen, jakby się nie >wydarzyło. heheh - rzeczywiście - czyli jak ty byś miał ochotę spróbować z facetem to też byś pedałem nie był :D

Gość Rozstropny aż do bólu
A może dziewczyna podpuściła Cię bo chciała zapoznać się z nową, planowaną pracą?? Zastanów się może była to próba generalna?

Gość Dzikie zadze
Roztropny-jednak seks dwóch kobiet, który w moich oczach nie jest obleśny, różni się znacznie od seksu dwóch facetów. Co do drugiej uwagi, dziewczyna jest wykształconą, pracującą w zawodzie (nie tym o którym myślisz), która daje jej satysfakcje. Twoje kąśliwe uwagi nie robią na mnie wrażenia:)

Gość bnjinkl
heheh - rzeczywiście - czyli jak ty byś miał ochotę spróbować z facetem to też byś pedałem nie był tak jak ona według ciebie nie jest lesbijką bo w twoim guście seks homoseksualny między dwoma kobietami nie jest obleśny :)

Gość Dzikie zadze
To już predzej jest Bi. I niech sobie bedzie mi to nie przeszkadza.

Gość bhnjmk
Bi to lesbijka lub pedał - koniec kropka .

Gość Rozstropny aż do bólu
Dzikie zadze - moje uwagi nie są złośliwe! Że jest wykształcona to dobrze, czy wiesz ile jest prostytutek z wyższym wykształceniem? Po prostu czesto paniom pozostają pewne przyzwyczajenia ze studiów, zresztą prostytucja jest jak narkotyk, kto raz spróbuje ma problem ze zerwaniem z tym nałogiem no a jeżeli jeszcze to lubi.......

Gość bhnjmk
co nie zmienia faktu, że jego kobieta jest lesbą heheh - frajer z niego

Gość takajedna89
Nie jest lezbą tylko bi, idioci :/

Gość bhnjmk
czemu bajeczki? Dużo ludzi się tak zabawia. Wejdź na zbiornik.pl i sam zobacz ile jest takich ludzi. To powszechne zjawisko tylko, że nikt nie mówi o tym znajomym a wyłącznie anonimowo w internecie gdzie te wypowiedzi mieszają się ze spamem zboków tylko fantazjujących o tym.

Gość bhnjmk
takajedna89 Nie jest lezbą tylko bi, idioci :/ facet bi to pedał, kobieta bi to lesba. Te określenia są zarezerwowane dla ludzi zdolnych do kontaktów homoseksualnych, a to że przy okazji nie brzydzą się pieprzyć z płcią przeciwną to nie stanowi tutaj różnicy.