Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość francek

Szukam żony, czy jestem odpowiednią osobą ?

Polecane posty

Gość francek

Witam, jestem samotnikiem ale ostatnio coraz bardziej mi brakuje kogoś. Chciałbym mieć żonę i dzieci i w ogóle... zupełnie jednak wypadłem "z obiegu" i nie wiem czy mam jeszcze szanse na kogoś. z jednej strony radzę sobie w życiu, od lat mieszkam sam więc umiem sprzątać, prać, ogarniać mieszkanie. pracuję w rozwojowej branży, wyższe wykształcenie, samochód. bardzo inteligentny, mało piję i nie palę, dbam o siebie, mam mnóstwo zainteresowań. z drugiej strony nie mam wielkiego doświadczenia z kobietami, zwłaszcza jeśli chodzi o pierwszy krok i same początki. później się już rozkręcam :) nie umiem tańczyć, ani mówić tego co kobieta aktualnie chce usłyszeć, raczej szczery i skromny jestem. mało przebojowy i porywczy. za dużo myślę zamiast ufać instynktom. wymagania mam myślę że przeciętne, chciałbym po prostu zwykłą, raczej cichą dziewczynę która została by moją żoną bez zdrad ani innych krzywych akcji. bez dziecka. mam 28 lat. teraz pytanie klucz - czy mam szanse na miłość czy lepiej zająć się zbieraniem znaczków? francek.719@o2.pl

zajmij się zbieraniem znaczków ewidentnie coś jest z tobą nie tak a ja nawet wiem co jesteś burakiem

Gość francek
czy jeszcze ktoś ma jakieś opinie ?

Gość szukam męża a Ty żony
z tego co piszesz jesteś odpowiednią osobą, ja jestem podobna :) szukam męża, gdzie mieszkasz? ja w Poznaniu :)

Gość francek
mieszkam na południu, daleko od poznania. czy ktoś jeszcze się wypowie, najlepiej gdyby jego nick nie zaczynał się od "piąt.." ?

Gość a ja bym nie skreślała
Ja bym nie skreślała kobiet z dziećmi. Różne tragedie się w życiu dzieją i czasem fajne, młode babki zostają wcześnie wdowami. I wtedy masz od razu dwie osoby do zaopiekowania się i pokochania:) Jasne, że to jest trudniejsze i może nie dla każdego, ale nie skreślałabym tego kategorycznie. Myślę, że masz szansę tylko musisz szukać w odpowiednich miejscach - nie w dyskotekach, pubach itp. Może ktoś z Twojej pracy jest interesujący ?

oj wystraszył się biedulka faktycznie masz problem sprowokowałem cię a ty zwiałeś żałuj bo masz branie

Gość do piate kolo
zly dzien od rana ze sie tak wyzywasz na innych buraku?

"czy ktoś jeszcze się wypowie, najlepiej gdyby jego nick nie zaczynał się od "piąt.." ?" he he :) wg mnie masz spore szanse

oj nie pisz że daleko od poznania napisz może piękne miasto kiedyś byłem tam na świetnej imprezie może wpadnę i razem wyjdziemy co ty na to ?? teraz ty spróbuj !

Gość francek
nie szukam w pubach i dyskotekach, w ogole nie bywam w takich miejscach. w pracy mam tylko 3 kobiety, wszystkie zajete i nie podobaja mi sie :) kobiety z dziecmi odpadaja, nie gardze nimi, po prostu nie chce byc numerem 2 ani sponsorem. niemniej podziwiam facetow ktorzy potrafia pokochac takie osoby. szukac chce przez internet bo jak pisalem w pracy lipa, a poza praca nigdzie nie wychodze.

chciałem zobaczyć jak zareaguje na bezpośrednią prowokację zero odzewu a jak by szedł ulica z dziewczyną i ktoś by powiedział brzydkie słowo na jego ukochaną spalił by się a ona spojrzała by na niego pogardliwie

Gość francek
zwiazek na odleglosc mnie nie interesuje a poznań daleko ode mnie. chce fizycznie byc blisko osoby ktora kocham. no chyba ze by sie chciala do mnie przeprowadzic ;)

Gość a ja bym nie skreślała
Jak postrzegasz bycie ojcem jako sponsoring albo bycie numerem dwa to chyba coś jest nie tak... W każdym razie - powodzenia życzę bo każdy ma prawo do szczęścia.

Gość francek
piate kolo, mozesz sobie pojsc stad genialny interpretatorze? w ryj akurat potrafie dac i gdyby sie dalo przez internet to bys nie cwaniaczył.

Gość aevin
a gdzie na południu mieszkasz?

o stary wracaj lepiej do tych znaczków bo mam wrażenie że szukasz ale nie chcesz znaleźć będziesz tylko zawracał dupę kobietom i miał do nich ciągłe pretensje

Gość francek
a ja bym nie skreślała - jakim ojcem? chyba ojczymem? ahh gdybym był ojcem ... zawsze starałbym sie byc nr 1 :)

Gość francek
jestem z górnego śląska , mógłbym spotykać się z kobietami z koła: opole, czestochowa, krakow, bielsko. dalej nie dam rady, mialem juz związek na odległość i to zbyt bolesne.

ja na jego miejscu tez bym niec chciala kobiety z dzieckiem często sie zdarza ze takie kobiety są z kims dla wygody znam taka dziewczyne naprawde fajna jest mila sympatyczna ale znalazla sobie faceta bo ma malo kasy i nie mialaby jak dziecka utrzymac

oj stary w ryj dać nie panujesz nad sobą kobiety też bijesz jak mówią to co ci się nie podoba ?? widziałem ostatnia nową serię znaczków z burakami skocz na pocztę może jeszcze nie wyprzedali

Gość aevin
ja jestem z kielc :) pozdrawiam i życzę szczęścia

Gość francek
kielce nie az tak daleko ale moglo byc blizej :) a masz dzieci ?

Gość luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
TY PIATE KOLO WYPINDALAJ !!!! FRANCEK---> SZKODA ZE MIESZKASZ TAK DALEKO,JA Z POMORZA...Z SAMEJ WYPOWIEDZI WIDAC ZE JESTES DOBRY KANDYDAT NA MEZA ;) JESLI TAK JEST W REALNYM ZYCIU TO JESTES GIT;)

Gość luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ZACIEKAWILA MNIE TWOJA OSOBA ;d

Gość wfwr
a jakie są twoje zainteresowania? pewnie że dla odpowiedniej osoby będziesz odpowiedni