Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość francek

Szukam żony, czy jestem odpowiednią osobą ?

Polecane posty

luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ---- wypindalam szkoda ale iść muszę iść miłego romansu napisz mu że znaczki zbierasz wywnioskowałem że chyba lubi nara

Gość aevin
dzieci? nie nie :) Ale wiesz w opolu czesto bywam, mam tam siostre. A jesli chodzi o wiek to mam 25 lat

Gość cytrynkowa
Każdy człowiek jest inny, myśle, że znajdziesz tą swoja drugą połówkę. Jak każdy człowiek masz wady i zalety. najważniejsze żebys szanowal kobiete i potrafil okazywac jej uczucia, zeby sie czula kochana przez ciebie.

Gość francek
ja nawet jestem lekko świadomy że mógłbym być dobrym mężem, tylko... nie bywam w miejscach publicznych praca i samochód, ewentualnie sklep. kobiety nie mają do mnie dostępu. a ja z tej niedostępności nie umiem się z Wami obchodzić. nie umiem porazić wzrokiem, wywołać chemii, ogólnie nie wiem co robić na początku. a bez tego ani rusz :(

Gość francek
nareszcie ta dziura w moscie sobie poszla. nie, nie zbieram znaczków. interesuje sie komputerami, muzyka, filmem, sportem, psychologia, biezacymi wydarzeniami na swiecie, architektura, historia XX wieku... i wieloma innymi rzeczami. aha, nie korzystam z pierwszej lepszej okazji (a miewam je niekiedy) więc dużo większa szansa że nie zdradzę nigdy :)

Gość francek
RealZomek - coś w tym jest niestety :( kobiet nie biję po pijaku, ani zbereźnych żartów nie opowiadam na cała salę. nie pracuję też na budowie.

Gość cytrynkowa
Mało jest teraz facetów ktorzy nie zdradzaja, mozna policzyc na palcach takich

Gość francek
cytrynkowa - jest pełno, większośc moich znajomych nie zdradziło. tylko oni się tą wiernością nie chwalą :) a ci zdradzający chyba są medialni bartdziej

Gość wfwr
wydajesz się naprawdę w porządku powodzenia:) choć tu na kafe, wydaje się, siedzą ludzie albo niepoważni albo zdesperowani Kiedyś chodziłam na kurs rysunku architoktenicznego. Zrezygnowałam, bo chyba nie jestem na tyle praktyczna, by móc dobrze to robić. Ale miło wspominam

Gość szukam męża a Ty żony
mieszkam w poznaniu ale urodziłam się w częstochowie!!! na prawdę!!! czasem tam bywam i Ci powiem że nie żal byłoby mi sie wyprowadzić z poznania na rzecz tamtych okolic :):)

Gość szukam męza-znalazłam cie:D
francek, skad jestes z południa?

Gość francek
Jestem z Katowic a moj mail napisalem w 1 wpisie :) tak na wszelki wypadek :D

Gość francowataaaaa
Piate Kolo wracaj bo nudno tu bez Ciebie :D:D:D:D