Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NaturalBronzingPowder

jak z nim rozmawiac bo juz nie mam pomyslu chyba coś źle robie...

Polecane posty

mam dobrego znajomego, ktory ma teraz ciezkie chwile w zyciu. odrazu napsize zebyscie sie nigdzie nie doszukiwali kontekstu kochanki!!! jego historia wyglada tak ze po urodzeniu dziecka w jego malzebnstwie zaczelo sie psuc itp...od kilku miesiecy zona ma jawnie kochanka. chciala rozwodu teraz on che bo ma juz jej dosc. najbardzej z tego co widze boli go to ze ona i dziecko maja kiepski kontakt ze soba. ona sie nia malo zajmuje. nie ma jej nigdy w dfomu itpP strasznie boi sie ze ona mu zabierze dziecko, ze nie da rady z alimentami no oglnie chlopak jest w rozsypce strasznej:o wlasnie z nim rozmawialam dosc dlugo i jest niemolosiernie znerwicowany....:o a ja mam wrazenie ze nie potrafie mu kompletnie pomoc...sama czesto sie kurwiałam kiedy nie mialam na kim polegac w trudnych momentach a teraz sama widze ze ja nie potrafie podniesc na duchu....:o:o zostawic goz tym czy jak? mowieie bedzie ok wkurwia go chyba....jest strasznym pesymista:o jestem kiepskim psychologiem:D

Gość wyslij go do psychologa
profesjonalnego

lepiej będzie jeśli nie będziesz mu się wpiedzielać w życie, on sam musi zdecydować co dalej

wiem ze robie błedy ale szybko pisalam i nie zwracam uwagi np na interpunkcje. U psychologa byl zarówno sam jak i z żoną. Mieli terapie małzenska. Teraz nie pojdzie bo bedzie sie wykrecał i brakiem czasu i pieniedzy. Znajac jego:) liliput mysle ze okreslenie wpierdzielania sie w zycie jest złym okresleniem bo ja mus iew to zycie nie wpierdalam. on sam czesto dzwoni zeby sie wygadac. tylko jesli ja prowadze z nim rozmowe nawet o "dupie marynie" to wszystko schodzi na tor jego problemow i co ja mam wtedy zrobic? udawac ze nie slysze co on gada? no prosze cie...

zawsze szczery idz juz..

super ciesze sie ze ty np potraktowałbys tak swojego blisiego znajomego🖐️

namow go na psychologa

zawsze szczery dobra rada nie staraj sie blyskac intelektem na siłe:) bo to przynosi odwrotny skutek:) ja jemu wypłakiwałam sie w rekaw kiedy niedawno rozpadał sie moj zwiazek...a teraz nie wiem jak postepowac z nim zeby jemu pomoc tak jak on to zrobil kiedys..

ty sie w to nie mieszaj, to jego zycie malzenskie

ja jemu wypłakiwałam sie w rekaw kiedy niedawno rozpadał sie moj zwiazek...a teraz nie wiem jak postepowac z nim zeby jemu pomoc tak jak on to zrobil kiedys.. to chyba oczywiste, idz z nim do lozka

a wktorym miejscu ja sie mieszam powiedzcie mi?

zawsze nie jestes ani inteligetny ani smieszny i nie potrafisz ironizowac co mi nastepnym razem pokazesz w swojej wypowiedzi bo juz hcyba wszystkiego probowales:)?